Мюзик Айдъл

• 28 547
  • 617
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Хареса ми снощи,  много се смях.Не смятам, че някой се гаври с участниците.С перо ли да ги галят?
И журито ме кефи, особено Дони, който си ми е любимец.Глория вярно постоянно прави някакви муцуни  Laughing
Харесах ми едно момиче с дълга,начупена с преса коса, с тигрови шарки на дрехите.Обясняваше как близките й я карали да се яви на кастинг...Не се сещам как се казва.

# 197
  • Ямбол
Бях сигурна, че Манго ще реагира така, опита се да го направи на дискриминация, но журито беше право в случая. За първи път виждам мангал, който да не може да пее. Те по принцип се раждат с талант, а този беше някакво изключение и то нахално.

Иначе от журито Йорданка мен ме дразни, никога не съм я харесвала. Глория също, но поне не се обажда толкова.

# 198
Маргото от сигурен източник и аз знам че е вътре в шоуто!
Иначе нея я бута някаккъв богат чичко любовник с много пари и връзки.
Шоуто май се очертава доста интересно.....

# 199
  • София
 От журито само Дони ми хареса как се държи.

# 200
  • на село
Аз си мисля, че озлоблението на Дългия към Мая /мацката с детенцето/ идва от това, че много напомня на Алекс. Хубава, пее добре, завършила художествена гимназия...  Mr. Green накрая го зарязва Него и Шоуто Му Joy Joy Joy

Дежа вю е получил човека  hahaha

# 201
 Снощи го загледах малко и честно казано мнението ми не се различава от вашето.
 Журито е отврат, но те по - принцип са ми антипатични всичките. Общо взето не се държат по - различно и на екран, и на обществени места, и в сегашното шоу..... Иначе участниците са сладури и заради тях - ще се гледа, но отвреме на време, че да не си тормозя болния стомах със спазми  Sick

# 202
Има една мацка от форума, която пее много хубаво, казва се Катя, а тук се подвизава като rushsf, обсъждахме я покрай Евровизия. Дали тя не участва в Мюзик Айдъл, някой знае ли? Дано се е записала за да можем да стискаме палци и да подкрепяме поне една представителка от форума, която има наистина талант.

# 203
А какво ще кажете за близначките: Вяра, Надежда и Любов???
Но не тези от Брадърите.
Според мен доста добри гласви данни показаха момичетата.
Даже и Данчето Христова ги одобри!! newsm78 newsm78

# 204
А какво ще кажете за близначките: Вяра, Надежда и Любов???
Но не тези от Брадърите.
Според мен доста добри гласви данни показаха момичетата.
Даже и Данчето Христова ги одобри!! newsm78 newsm78

Знаех си, че ще се явят. Малко са тлъстички, но иначе ми харесаха как пеят, особено заедно. А песента "Вяра, Надежда и Любов", която изпяха е написана от Хайгашот Агасян специално за тях. В Биг Брадър трите кокошки доста гадно обсъждаха другите тризнета. Confused

# 205
А за коя Марго иде реч? За тази ли bombs?

# 206
А за коя Марго иде реч? За тази ли bombs?

smile3521 smile3521

# 207
Язък! Сега ще се почне една операторска цицоманияя #Crazy
То не стига това, ами и ще има и размисли от нейна страна .... мъкаааааааа!

# 208
Язък! Сега ще се почне една операторска цицоманияя #Crazy
То не стига това, ами и ще има и размисли от нейна страна .... мъкаааааааа!
Joy

# 209
  • Русе
Само на мен ли ми се струва, че чинка Глория направо се изприщва от момичета, които са 2 пъти по-млади, 2 пъти по-талантливи и поне 4-5-6 пъти по-естествени?? Останах с усещането, че никак не им се кефи и използва всяка минута от представянето им, за да цупи силикон и бърчи ботокс...

Слави според мен има тотално грешен подход към селекцията - не ги слуша как пеят, а ги оглежда с какви дрехи са, какво учат и т.н личностни характеристики. Ама ти сега, какво си се докарал, какъв е тоя колан... ти как може хем да учиш в художествената, хем да пееш - ми ти не знаеш какво искаш. Той, какво, някакъв житейски ментор ли им се явява, конкурс за най-хармонична личност ли води, не знам...

Точно ....тя си каза в началото , че дори да е облечен добре, ако пее лошо няма да одобри кандидата   #Crazy ... представи си по какви критерии оценява .....
Да, и аз останах с впечатление, че Глория коментира единствено външния вид на участниците. А Данчето ме кефи как се гаври със Слави, той заслужава Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт