Мюзик Айдъл

• 28 561
  • 617
  •   1
Отговори
# 240
  • Ямбол
  Моя приятелка отиде на конкурса, много талантлива , завършила муз.академия.Но се отказала, като видяла договора, който трябвало да подпишат преди самия изпит.Ако те удобрят си поемаш разноските и още хиляди неизгодни неща, ако дръзнеш да се провалиш/ с дребен шрифт/- направо се продаваш.Но тя каза, че младоците даже не се зачитали, а направо се разписвали под влияние на емоциите.
И аз нещо подобно подочух от колежка. Нямало да е като в Стар академи, а всеки сам се подготвя - записи и всичко. Затова имало много отказали се.

# 241
Аз пак да кажа в защита на журито! Blush

В шоубизнеса здравите круши вятър ги не брули!

И Слави да им крещи, и Глория да ги гледа надменно, и Данчето да им се подиграва, и Дони да седи в ъгъла и да мълчи предателски, роден ли си за шоубизнес, няма да им се дадеш, ще успееш да ги грабнеш и да извъртиш нещата в своя полза.

По-добре комисията да те отреже, отколкото да ти напълнят зала да пееш, а хората да започнат да те освиркват и да стават да си ходят.

Всички в комисията разбират от музика, но още повече разбират от ШОУ! Глория и Данчето са изкарали толкова концерти зад гърба си, Дони хем е пял, хем е композирал и знае кое се продава и кое не. А Слави ни е най-успешният продукт на шоубизнеса, както и един от най-успешните ни продуценти.

На мен пък ми харесва да гледам Гло (ама как й го измислихте този прякор) да прави муцуни. Гло ако не върти устенца, кой? Crazy Слави си е Слави, шило в торба не седи. Толкова години водещ, няма как да седи и пухти на едно място, ще става, ще се разхожда, ще вика, ще съсредоточава вниманието на хората върху себе си. То си е професионална деформация това. Ама аз пак си го харесвам, иначе ще е малко постничко и сухо. Дони засега ми е най-безличен. Ама той в Тибет ходил, там се бил научил да мълчи. Пък и сигурно с жена като Нети отдавна се е научил да си трае и толкоз. Crazy

# 242
пак пеят Laughing

# 243
  • Sofia
фризйорката ми хареса, ама ...аз май не разбирам от верни и около тонове  Rolling Eyes

# 244
фризйорката ми хареса, ама ...аз май не разбирам от верни и около тонове  Rolling Eyes

Народната песен не беше лоша, ама "Ветрове" я изпълни ужасно (според мен). Но не знам защо се радва, като така или иначе й казаха, че ще я скъсат по-нататък. Rolling Eyes

# 245
Момичето със сините очи много ми хареса  - особено песента на Кристина Агилера я изкара страхотно!

# 246
  • София
това жури не мога да ги разбера - уж искат необработени таланти , а постоянно - трябва ти вокален педагог ?!?!  newsm78 newsm78

# 247
Девойката как му се метна на Дони  Joy

# 248
Тризначки в ББ, тризначки в Мюзик Айдъл, Пеньо в ББ, траверс в Мюзик Айдъл...
Съвпадение??!?!?!? Mr. Green

# 249
Това не е ли траверса,бе,хора??

# 250
  • София
Това не е ли траверса,бе,хора??
тотален!!!!!!!!!!!!!!!!

# 251
  • Sofia
А какъв е регламентът? Песни от всякакъв жанр ли могат да пеят?
Че на Гло не й беше много драго да слуша песен на Анелия  Laughing
А чичо Слави според мен добронамерено се "гаври" с водещите  Peace
Абе, повечето кандидати- мъже голям стайлинг вадят Shocked и още по-големи гласови данни  #Crazy, за спорта ли ходят? или какво?
Що губят времето на хората? ooooh!
Ама, тоз младеж-девойка хубаво пее сякаш?

# 252
Камела Паркър е бивша "Дива на България"-един от най-известните варненски травестити.  Rolling Eyes

# 253
Кво телце вади...БРЕ!

# 254
  • Linz
Тризначки в ББ, тризначки в Мюзик Айдъл, Пеньо в ББ, траверс в Мюзик Айдъл...
Съвпадение??!?!?!? Mr. Green
Тъкмо това и аз си мислех ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт