Фотошоп-18

• 19 193
  • 339
  •   1
Отговори
# 150
mimmss, би ли ми изпратила тези четки на bkumanova@abv.bg?Благодаря предварително!  bouquet

# 151
Ето както обещах Simple Smile отпадналите варианти  за конкурса Simple Smile)) Имам и още 2-3, но са в ПСД и ме мързи да ги правя на jpg Simple Smile преди кафето Simple Smile)

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 09:02 от sage

# 152

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ДЪЛГОЛЕТИЕ!

# 153
Здравейте!Искам да помоля някоя от мамите,която е напред с работата с Photoshop да обясни стъпка по стъпка как се прави дадена рамка.Например mimmss,ако можеш обясни как си направила последната снимка с рамка стъпка по стъпка     bouquet

Ще цитирам себе си и ще помоля още веднъж нямоя мама да обясни стъпка по стъпка как е направила произволно от нея избрана рамка    bouquet

Имай търпение, седни и прочети всички теми. Няма смисъл да се връщаме в 18 тема, пак към началото. Непрекъснато се включат нови момичета, които изненадват приятно с наученото стъпка по стъпка от първите теми. Така или иначе всяка рамка се прави по различен начин, едно обяснение не стига. Това е идеята на теминте , и затова се публикуват линкова в началото на всяка, за да може всеки, които има желание и търпение да седне и да научи, това, което са са споделили всички в предишните теми.
Ако непрекъснато се връщаме назад, темите няма да са интересни за всеки следващ, който се учи.

# 154
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете много здрави и усмихнати  Grinning

# 155
Честита Баба Марта и от мен!
Живи, здрави, весели, засмени... Изобщо всичко най-най!
Едно едно първомартенско творение и от мен. Малко недоизпипано и грубичко ми седи, но като за празнично изпълнение, няма много много да го забелязвате.  Mr. Green

# 156
  • София-там нейде в западната част
честита баба марта момичета на вас и семействата ви

# 157
  • София

С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ ,ЛЮБОВ И МНОГО УСМИВКИ!!!

# 158
Честита Баба Марта момичета на вас и на семействата ви!
Бъдете живи и здрави!

Картичките ви са страхотни!   bouquet

# 159
Честита баба Марта!
Бели и червени, весели, засмени Laughing

...нашето столично пътешествие най-после приключи...сега бързам да разгледам пропуснатото...
ех, жалко че дори не успях да гласувам за втория конкурс Sad

# 160
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!! Здраве, щастие и късмет желая!!! Румени и засмени всички!
Аз малко не съм на бабомартенска вълна, ама след малко ще се пробвам и нещо таквози да спретна. Това засега:
Малко ми е мрачна ли, какво ли...????

# 161
Честита Баба Марта! Здрави, весели,засмени!!!

Честит рожден ден, Vanda!
Всичко най-прекрасно!

Дамаянти, да ти е жив и здрав рожденикът!

# 162
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Момичета, HELP!
Вчера натиснах нещо, но не знам какво беше и сега като си отворя снимка във ФШ стои някак назъбена, все едно се виждат пикселите и не знам как да го оправя!

# 163
Леле, колко поводи за празнуване!
Честита Баба Марта на всички!
Честит Рожден Ден на Ванда!
И много подаръци на рожденика ма Дамаянти!

# 164
ЕлиГ, опита ли да намалиш размера на view Simple Smile  с ctrl + -   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт