Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 272
  • 786
  •   1
Отговори
# 495
Във ФЕГ отново има две свободни места. Документи се подават у
Сигурно това са деца, кандидатсстващи в НПМГ, които утре ще се врънат пак във ФЕГ, ако не успеят
Аз пък си мисля, че това е момченцето прието е Испанската с френски.

# 496
  • София
И в 18то са се освободили доста места - 11 бр. общо. От нашия клас пак никой не се е отказал. Излязохме най-стабилният клас. Simple Smile

# 497
Доволна от вчерашната РС. Синът ми го има в списъка Simple Smile Не ми потрябва скрийншота Smiley
На мен ми хареса. Дано и на него да му хареса.....
Пожелавам си това да ми е последното вземане - даване с АСП. За тези 300 лв. се освободих с поне кило от теглото си.

# 498
Във ФЕГ отново има две свободни места. Документи се подават у
Сигурно това са деца, кандидатсстващи в НПМГ, които утре ще се врънат пак във ФЕГ, ако не успеят
Аз пък си мисля, че това е момченцето прието е Испанската с френски.

С бал 415 дали е бил приет във ФЕГ?

# 499
  • София
Всъщност, приетото момче в Испанската е с бал 419. Точно с такъв бал е прието момче във ФЕГ с втори английски на 4-то класиране. Така че предположението е съвсем резонно.

# 500
Днес отворих школо и видях, че вече сме 8 клас.
Даже са насрочени 7 контролни, вкл и класна работа по математика и входящо по математика за 30.09😬😬😬Май ще започнем от утре с решаването на няколко задачи на ден, че не ни е силата в математиката. Утре е и РС, дано да дадат учебниците, за да мога да ги подвържа.
Лятната идилия свърши като видях контролните, а и в този дъжд навън още повече ми става есенно и учебно.

# 501
Ние сме си още 7-ми клас в школо. Имаме учебници и програма. Ще учи и философия, 18ч ае, 3 мат и 4ч бел. А детето е на вълна ваканция и треперещо от предстоящото.

# 502
  • София
Леле какво разместване става в последния момент в училищата в София. Евала на смелчаците.
И в СГСАГ има едно място архитектура с НЕ.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 21:21 от vivi_23

# 503
Докато се обърнем и пак станало време за училище😒 Поне кофти настроението ми поотминава вече и се настройва за есента и 15 септември.
Още 5 години 15 септември.
Освен да нося учебници да подвързвам, ми остава да подам декларацията за помощта в 8 клас, но да видим в кой ден до края на седмицата ще си потърся ПИК-а.

# 504
Привет, дами! Към майките от Варна бих искала да  попитам къде се подават документи за еднократната помощ за осмокласници?Благодаря!Успешна учебна година на всички деца!

# 505
Може ли съвет, къде подвързват учебници по точен размер, но без да е залепено за корицата(за София, целия Лозенец, центъра или южните квартали.). Досега все купувах подвързии, но все не пасваха. А сега с тези чисто нови учебници, не ми се мисли. Все трета употреба са били до сега, дори в плачевно състояние. А сега трябва да пази, нещо непознато като умение:(

# 506
  • София
Аз ги нося в копирен център Мания в Студентски град.

# 507
На пресечката на ул.Пиротска с ул. Одрин има една книжарница. Много доволна останах , тия подвързии не мръднаха, а иначе обикновените са изпаднали и намачкано още първата седмица. Излизаха двойно на цена, да кажем по 1,80 май беше едната, но определено си заслужаваха.

etomira имаш ли спомен за цената в копирния в студентски град?

# 508
  • София
Аз оставях в Office 1 да ми ги подвързват, но са някакси тънки. Затвориха обекта, който бе близо до нас, може би ще опитам в книжарницата, за която Щастлива съм! сподели.

# 509
Наборката е много стресирана от новият клас и учебната година. Излязоха разпределенията по класове и се оказа, че няма да е с никой от предишния си клас заедно, въпреки че продължава в същото училище. Разбира се профилите са различни, но няколко деца от предният клас са заедно в едната паралелка, а тя е сама в другата. И сега е много разочарована Sad
В четвъртък са родителските срещи и ще разпитам, ако има кой да каже защо така са разпределени.
Днес пък беше родителската среща на петокласника и виждам един изненадващо дълъг списък на класа от 32 души !!! Dizzy Face
Не знаех, че са разрешени паралелки с това абсурдно число деца и то точно в тази възраст…

Общи условия

Активация на акаунт