Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 300
  • 786
  •   1
Отговори
# 435
Ами в инстаграма на новото училище имаше една девойка с подзаглавие линк към един сайт, с фенс в името.. Не съм последвала, така или иначе нямаше да си направя регистрация за да проверя какво има на линка..

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 11:12 от second

# 436
  • София
Моята девойка също не носи нищо розово отдавна . Обича всякаква козметика и парфюми и има много неща. С приятелки редовно киснат в Сефора и Дъглас и други подобни магазини.
Ходи с широки дънки и худита. Такава е модата при нас. На мен лично ми харесва и смятам , че и отива.
Чакам с нетърпение РС да видим какво ще ни кажат предвид пълното затъмнение към момента.
Ние знаем че ремонта е започнат още от втория срок на миналата година , но се надявах че ще е приключил до началото на учебната година, но не е. Така че се моля поне да е на удобно място и с лесен транспорт приемното ни училище.
Малко съжалявам че нямаме униформи защото не мога да смогна да купуваме дрехи , а те не са никак евтини както знаете.

# 437
  • София
Дааа, 13-14 годишните момичета са известни с това, че предлагат интимни услуги под път и над път. Joy Размечтали са се някои младежи, ми се струва. Но от възрастните очакваме малко повече мислене.

# 438
Понеже аз направих профила специално за тази цел, тъй като моя младеж още играе на лего и не се парфюмира(и досега не е имал профили в нито една мрежа) , и разгледах всички профили след като го добавиха. Видях линка сама. Не съм се размечтала никак си.
Какво има зад линка, както вече казах, не знам. Възможно е дори да не е реална препратка към нещо такова. Но самата идея че има подобна заигравка, мен ме втрещи.

# 439
  • София
Моят пост беше към другия потребител. А какъв е бил тоя линк явно никой не знае.

# 440
Ако някой се интересува, НПМГ са обявили 1 място за паралелка Природни науки с профилиращи предмети химия и опазване на околната среда и биология и здравно образование и разширено изучаване на английски език. Срокът за подаване на заявления е до утре.
https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc-%d0%b2-%d1%81%d1 … 0%be%d0%b2%d0%b5/

# 441
# 442
За паралелката с химия и с класен ръководител Борис Толев, късметлия ще е този, който ще отиде там.

# 443
Нашият младеж ще ходи на мол тази седмица с една от лелите си, за да си избере нещо от нея за началото на учебната година. Той реши да се консултира с мен какво да си вземе, но след моите практични предложения, заключи, че вече знае какво иска - парфюм. Joy Даже два различни искал, но единият ще е от нея, а другият за някой от предстоящите празници.

# 444
  • София
За паралелката с химия и с класен ръководител Борис Толев, късметлия ще е този, който ще отиде там.
Сигурно ли е, че Толев ще бъде в НПМГ?

# 445
  • София
Не бързайте с клиновете, в училището на каката има доста сериозен дрескод и там например клиновете са забранени дори за физическо.

мартеа, сетих се за любимия ми виц: Къде беше? - Да играя шах. - А що смърдиш на алкохол? - Е, на шах ли да мириша?! 😁

В инфоприем забелязах, че цялата информация е изчезнала, когато детето на пожар ме помоли да й изпратя някакво потвърждение, че е приета в училището, за да я добавят в Инстаграм групата. Добре че си бях направила снимка с телефона, която разпращах в онзи щастлив момент на родата, та тя свърши работа.

# 446
  • София
Нямам профил в инстаграм и добре, че една мама ми изпрати профила на щерката /за потвърждение, че е тя/, та поразгледах какво е качвала моята Joy Говорим й много на дъщерята, дано не се подведе никога. Иначе лилавото беше любим цвят докато черното не привзе гардероба.
Наборът и той е в двете крайности - много черно и малко бяло. Дори тениските от униформата си ги поръча в тези два цвята.

# 447
  • София
Ако някой се интересува, НПМГ са обявили 1 място за паралелка Природни науки с профилиращи предмети химия и опазване на околната среда и биология и здравно образование и разширено изучаване на английски език. Срокът за подаване на заявления е до утре.
https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc-%d0%b2-%d1%81%d1 … 0%be%d0%b2%d0%b5/
Ееех, мечта беше тази паралелка, но моя, не на девойката. Не и достигнаха 0.02 точки на 2ро класиране, а и тя предпочита и отиде в друго училище. Късметлия ще е детето, което ще заеме мястото.

# 448
Да, изпратени са официални мейли с класните ръководители отдавна.

# 449
  • София
Да, изпратени са официални мейли с класните ръководители отдавна.

Разбирам. Сигурно си има неговите причини, но заряза един цял випуск по средата и имаше деца от 10ти клас, които записаха химия само защото той беше казал, че ще поеме профила в 11ти клас в СМГ. Доста излъгани младежи остави след себе си. Жалко... Дано на новото място се чувства по-добре! Беше класен на голямата ми дъщеря миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт