💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 927
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 15
Чакам с нетърпение сезона, но ще гледам и другното предаване.

# 16
  • София
Благодаря за темата!

Нямам търпение за новия сезон и както винаги се надявам на силен такъв, без никаква или поне не толкова явна намеса от продукцията!

# 17
Чакам с нетърпение да почне!
Дано да има интересни игри и персонажи...

# 18
  • София
И аз Благодаря за темата, Diavolo, Аз имам няколко допълнения относно локациите, които не мисля че са спойлери:
Както се знае арените са три, две от тях в Дуранкулак (до Къмпинг космос) в непосредствена близост една до(над) друга. Третата арена е в с.Езерец.
Дива Река няма да има (защото просто няма реки наоколо) и е сменена с Див плаж, който се намира някъде между Крапец и Дуранкулак. Стопанството е новопостроено (мога да дам снимки при желание) и е отбелязано в постове от ФБ, че се намира в Шабленска Тузла. Само резиденцията не успяхме да издирим, както и какви допълнителни локации са измислили (за останалите племена).
Снимките още не са завършили (към днешна дата 26.08), като през фазата когато са останали две племена има доста размествания и обърквания в графика (и вероятно поне едно прекъсване), и не са спазвали стриктно 4 дневния цикъл

# 19
  • София
Благодаря за темата.
Ще гледам гривните с приоритет, но и ИВ ще следя.

# 20
Интересно къде / коя е резиденцията 😀 помня, че ми беше доскучало през юни и гледах големите къщи в района кои са букнати за цялото лято. Бях се спряла на две възможности тогава, но си беше чиста спекулация. Сигурна съм, че ще я намерим.

# 21
Благодаря за темата.
Да си пожелаем интересни игри и участници. По малко намеса на продукцията и на лекари. Дано направят отличен сезон.
Ще следя игрите, но не обещавам, че няма да се прехвърля на гривните, че е това рекламиране и самохвалство малко ме плашат.
Дано и да успея да запомня толкоз мераклии за слава.
В анкетата вече не определям любими сезони, имам само любими участници. Юлиян, Фифо, Момчил, Гого и Морунов.
Втори сезон за мен е празен сезон с изключение на Андрей.

# 22
Благодаря за новата тема.
Ето и моя вот в анкетата, въпреки, че съм разочарован защо липсва победителят от първия сезон. Не е редно.
Скрит текст:
1. Любим сезон - Сезон 1  
2. Любим участник: Тук исках да кликна на Добрин, но той не присъства в изредените. Кликнах на Неделчо и Генчо.
3. Най-комплексен играч: Андрей и Гого
4. Харесвате ли водещите: Да. (Въпреки, че харесвам и Алекс Сърчаджиева)
5. Кого харесвате повече? Ралица.  
6.Желаете ли водещите да бъдат сменени? Само Димо

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 11:36 от diziler

# 23
  • София
Мисля, че никой няма да ми се разсърди на следващите снимки от две от локациите на новия сезон:
1. Плажът (но те този от едноименния филм). Изобщо не е бил толкова изолиран, буквално на 150-200 метра от участниците е имало плажуващи (според информация от трета ръка: предимно нудисти Joy )

2. Стопанство (от постове във ФБ на работник от екипа от Юни, но сега вече са изтрити):

# 24
@dido2k, благодаря за снимките. Интересно е като се смени локацията, след няколко години на Южното Черноморие.

# 25
  • София
А за резиденцията, имахме съмнения за една в Тюленово, защото в една ФБ група имаше коментари за това, че ги видели да снимат там, обаче в конкретната набелязана къща (агенти на терен) са видели през Юли семейство с малки деца, така че отпадна като вариант.

# 26
  • Варна
Водещите ми харесват и благодаря за темата.

# 27
Благодаря за темата! Анкетата много ми допадна!
Бях чула, че част от екипа ще е настанена в к-кс Водолей в с.Крапец. Ако някой е наблизо, няма как да не се засече, селото е малко.

# 28
  • София
Офф 😠
Моля, изтрийте си гласовете и гласувайте отново в анкетата, защото преди малко редактирах анкетата и гледам е станала каша с резултатите. Бяха съвсем различни от това което е в момента.
Значи това преди го нямаше. Можеше да се редактира въпрос или отговор и не се отразяваше на самия вот, стига да не се премахне цяло поле/опция. Чисто и просто редакция. Без да се трие или добавя нещо. А сега явно това вече не важи, може би е част от факта, че анкетите вече се скриват. Не знам.

Извинявам се, но моля, гласувайте отново. 😯🤐

# 29
Записвам се. Благодаря за темата, Дяволо!
С учуда установявам, че съм малцинство, което не харесва Ралица и иска да я сменят, а симпатизира на Димо.
Моите топ играчи са Фифо, Морунов, Андрей, Момчил, Ваня, а любим ми е сезон 4.

Общи условия

Активация на акаунт