💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 234
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Защо всички са на 22-23г - бебешори наивни
Не са били родени, когато излиза първият сезон Grinning

# 496
Правилно ли чух, че плувецът има джапанки - талисман? Grinning Доспа ми се вече..

# 497
  • Някъде в Матрицата
До тук, влизам в 4-5 фен клуба. 😉

# 498
Хареса ми Добрин, ще му викам калистенаджията с брадичката Grinning
Акулата
Да видим останалите

# 499
  • София
Леле, Добрин какви вени има. Много добра заявка дава. Хареса ми.

# 500
Защо всички са на 22-23г - бебешори наивни
Не са били родени, когато излиза първият сезон Grinning
Ма как на 22-23.Я виж психоложката.На 50.Очите и изтекоха по тези младежи

# 501
  • София
Доста плувци, доста калистеници, започва да изглежда обещаващо. Дано!
Засега най-дразнеща ми е Генералшата. Не знам как ще спечели с чар и обаяние всички, като от малкото дадено, се държи селски и супер недодялано. Мен ме настрои срещу себе си още след първите 20 секунди. Не знам и каква психоложка е, но изглежда доста посредствена умствено.

# 502
  • Stockholm
Хайде, искам ги в битка с труден пъзел накрая.

# 503
  • в моя гьол
Ей сега се сетих на кого ми напомня психоложката - на Албена Вулева
..и малко на Луна..
На мен ми е съща Никита от един от Биг брадърите.

# 504
Психоложката я гледам първо в носа, кофти направе, после в устните и хич не я слушам. Акцентът ѝ ужасен, селски говор от бургаските села.

# 505
  • Другата България
Добре де, кой сезон вече, и едни и същи типажи, то е ясно, че всеки е на всеки всякакъв или някакъв, всеки познава тоя, оня, трениран е при първи, втори, трети и т.н., ама са се оплели отново като....
Сега пускам ТВ, и попадам на.....плувец, медалист, шампион и т.н. от къде? От Сандански, разбира се. И вероятно “случайно“ познава наш Радо агънцето.Blush
Поизчетох ви, няма да връщам да гледам, няма и да догледам вероятно, че много ми се струват 4 часа, но какво имаме досега?
Типаж Джаферович - Виолета. Галина я помня от Сървайвър, сега няма нищо общо с онова си представяне, тогава мисля стигна доста напред. И относно интриги и стратегии беше ненадмината.
Типаж бивши гаджета. Класика. Миналата година с Мудеви малко се изложиха, че не бяха бивши, но пък после станаха такива.
Типаж бизнесмен - милионер. Не знам кой е, и как ще се представи, но не вярвам някой да може да измести Мартин от челното място, поне за момента.
Рейнджъри, легиони....ами и Гатьо надали някой ще надмине, но “кой да знае“, току виж се намери достоен заместник. Момчето от Враца между другото е познат на мой познат, доста свястно момче, израснал е по домове, много е преживял, в реала поне моя човек каза, че е скромен и притеснителен, нямам идея тук как ще се представи. Засега му симпатизирам, както и на Елица ли беше - шахматистката, всъщност от жените за момента това е моята фаворитка. Другата ще е Силвия Радулова, друга моя любимка от Сървайвър, която четох, че ще влиза. От мъжете този момък Добрин дава добра заявка, относно подготовка, но вероятно ще има още като него.

Радвам се на толкова приятни и познати “лица“ в темата, и съжалявам, само заради вас, че няма да съм част от нея през този сезон. Но когато мога, ще ви чета и ще се включвам.

# 506
Липсва ми някой играч, който ще ме накара да се посмея Simple Smile Ники майонезата, Гатьо, Мани от сезона на Неделчо.
Наваксват с рекламите Simple Smile

# 507
  • София
Добър вечер на всички. Дано е хубав сезонът!
Последните 10-15-тина мин. малко поизпуснах. Та, с непълни (като актуалност) впечатления.
Противни по дефолт: г-жа психарката, военен първи, инфлуенЦърката.
Ще стискам палци (двама у дома) - независимо какви са им шансовете; преди да ги видим в игрите ни спечелиха с нормалността си: борческата щерка от Америка (какъв български след 16 г. там!), Хари Потър, военен номер 2 (легионерът), шахматистката от Рс. Всъщност, вероятно шансовете им са наникъде.
Кастът е любопитен. Патката Яки даже не е леля ни Вила - няма толкова акъл, нека си носи дипломите на гръб. Руснакът (всъщност, изпуснах: руснак, белорусин, украинец?) ме впечатли със счупения си кръст след което е продължил без страх и спиране - т.е. оня от Солей цирка.
Рано ми е още. С едни голи визитки - съм само на симпатия и антипатия. По визитката, казват тук, посрещали. А няколко думи след нея ги потапят още по-дълбоко в блатото.

# 508
Мудеви не се ли ожениха?

# 509
Много се смях с гаджетата. Много. Очертава се забавен сезон.

И предишните сезони супер тъпо правят с това да издават стратегиите.. Трябваше да ги оставят и да видят как ще се развият нещата.😀 Или да бяха пуснали бомбата по-натам в играта и да видим реакцията на другите.

Общи условия

Активация на акаунт