💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 280
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 600
Еми няма как да влезеш със стратегия, тя Ралица ще те издаде кой си откъде си и с кой си гаджосван. По-добре да не викат повече роднини и бивши гаджета, стратегическа полза за тях няма, а тъкмо напротив.

# 601
Да, Рени каза, че преди 2 дни е катастрофирала. Мен не ме дразни, бих ѝ дала шанс, игнорирам етикета “инфлуенсър”.

# 602
Рени отбеляза, че е катастрофирала 2 дни преди влизането си. Тя е обвързана с договор и съответно вече не е нейно решение дали ще влиза. Сърдете се на продукцията, че я е допуснала, можело е да изберат резерва.

# 603
Рени я потупаха по рамото, ама ще видим колко време ще я търпят. Според мен си подритва билета за навън.

# 604
Част от сините вече с изгорели лица още първия ден.

# 605
Яд ме е за жълтите, заради половината им отбор. Другата половина ми е все тая за тях

# 606
  • Буркина Фасо
Рени отбеляза, че е катастрофирала 2 дни преди влизането си. Тя е обвързана с договор и съответно вече не е нейно решение дали ще влиза. Сърдете се на продукцията, че я е допуснала, можело е да изберат резерва.
вероятно са и предложили да напусне по мед. причини.
договора мисля, че започва да тече от първи ден в игрите.

# 607
Как не са измислили някакъв туист с близначката на Рени.  Тъпарев си пада по роднинските връзки в игрите, както знаем от миналата година. Може би, защото скоро стана майка

# 608
  • Germany
Да бе предложили и…защото тази продукция е толкова загрижена за играчите си 😉 Близначката и има бебе, едва ли ще влезе в играта.
Записвам се да ви следя 👍

# 609
Може и да е измислил: все пак е Ден 1.

# 610
  • София
Как се радвам, че са сменили грозната "резиденция" от преди.

# 611
Няма ги овчиците

# 612
Тази червената нали Изабела се казва уж, защо я пишат Изабел и Димо така я нарече, последно има ли а накрая или няма? Не че нещо, но не искам да ги бъркат с русата лекоатлетка, която ми стана симпатична, за разлика от това арогантното.

# 613
  • София
Д-р Фройд-ката дали има нещо, което да не си е пипала...то нос, джуки, сиси, скули...

# 614
  • някъде по морето
"Резиденция " - видяхте ли  печката с дърва(камина).
Всички със заявки - Америка,  Канада,  медали, шампиони...и ах ох много голям "лукс" и купешки рекламни салами в хладилника 😊

Общи условия

Активация на акаунт