💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 012
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
И какъв беше смисъла от всичко това.
Викаш ги тия хора, подготовка не знам колко месеца и накрая няколко часа и чао
Пълна тъпотия!

# 901
Жалко,че няма да мога да гледам доктора😊

# 902
  • Дубай
E, жалко за Бисер спечели си битката, редно беше да е в официалните отбори, както Изабела и Гешеф

# 903
  • София
Бисер, горкия, 5 години кастинги, кастинг-битка и накрая - цръц. Не го харесват продуцентите и това си е.
Ми да не беше палил знамена публично, може би нямаше да е такова племе Joy
Я, я, какви знамена е палил?
Аз тази година съм се зарекла да се крия от спойлери, като дявол от тамян, та може да е коментирано в другата тема, ама не съм разбрала.

# 904
Бисер, горкия, 5 години кастинги, кастинг-битка и накрая - цръц. Не го харесват продуцентите и това си е.
Ми да не беше палил знамена публично, може би нямаше да е такова племе Joy
Я, я, какви знамена е палил?
Аз тази година съм се зарекла да се крия от спойлери, като дявол от тамян, та може да е коментирано в другата тема, ама не съм разбрала.
Lgbtq знаме.

# 905
  • София
И аз съм много зле с комарите. Полудявам Grinning Тук ще си такова таковата Grinning

# 906
  • Дубай
Какви знамена, че ми стана чудно?!

# 907
Гледам визитката на математика. Има от типичната за СМГ арогантност.
Това пък откъде се  взе. Випускниците на СМГ имат самочуствие и има защо. А арогантността, ако я има, е индивидуално качество. За мен момчето просто искаше да покаже, че е разностранен. Както вече сме писали- визитките са малко засилени... Но не правете такива обобщения за СМГ, моля. Още повече няма отношение към темата.

# 908
# 909
Даката си нямате и представа какви неща щеше да покаже. 2 метра човек, бяга като гепард, скача, мята се....а бееее....страхотен атлет. Много жалко 🥺 И наистина е пич. Щеше да е супер да гледаме капитанска битка - Добрин, Светлин и Даката.

# 910
Уж той бил запалил флага на хомосексуалността на Прайда.

# 911
  • София
Страшно ме доядя за доктора, но лилавите бяха много бавни, нерешителни и непохватни по трасето. Само той изпъкна с добра игра. От оранжевите също има такива, без които можеше да минем, особено сред жените.
Виктория е 2 метра, какво толкова се замота на тези варели. Тромаво, страхливо, безидейно преминаване, много си забави отбора. Анжела е 1.50 и се хвърляше смело като лъвче. Миряна и тя зле, но поне не се страхуваше и не се отказа.
Караолис язък за фукането колко бил добър на пъзели, като го гледах как се затрудни на този, който беше като за тригодишни. Иначе с останалите компоненти от играта се справи отлично.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 23:16 от Reinа

# 912
Бисер май ще идлезе от местните "водачи на мнение", които преследват мигрантите за пари и ги изнудват- голяма обществена работа се върши. Прави са от продукцията да се дистанцират от такъв човек. Спечели си, дадоха му шанс като на всички други. И чао...

# 913
  • Дубай
Уж той бил запалил флага на хомосексуалността на Прайда.
Благодаря, сега видях та се чудих кое е това знаме... никак не съм запозната с това... И така да е не виждам, какъв чак толкоз да е проблемът... Хора и хора... Не ги приема човекът, не е убил никой.

# 914
Моля, тези, които са решили да не гледат Игри на волята: не  ни занимавайте с това. Просто не гледайте!

Общи условия

Активация на акаунт