💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 350
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз обаче останах с впечатление,  че снимките са свършили, защото в петък минах от там и видях, че демонтират съоръженията и дори се пробвах да мина над басейна.
На снимки правени вчера сутрин, това съоръжение с басейнчето (на което водата е мнооооооого мръсна) си стоеше още там непокътнато.
Скрит текст:
Финалът се снима в днес (и е приключил буквално преди минути). Ето го победителят JoyJoyJoyJoy

# 46
Победителят е изпосталял. Отново е имало голям глад.
И явно обръчите като скъпо съоръжение не подлежат на бракуване, ще се ползва още  Wink
Таман всички научиха как се минават.

# 47
  • София
Йеее, нова тема, благодарности!
Аз съм от малкото, които са гласували за сезон 3 като любим. Тогава почнахме да гледаме игрите (след него върнахме и предните 2), та там си ми остана сърцето 😊

# 48

Ето Фифо и бременната му съпруга.

# 49
Е, каква хубава новина! Браво на Фифо! Чакаме Момчил и Боряна.

# 50
  • София
Благодаря за новата тема! Изключителен труд отново е положен! Нямам търпенение да започва сезона. Радвам се, че ще има различия.
Харесвам водещите, не искам да ги сменят.

# 51
  • София
Очаквам с нетърпение новия сезон.
Благодаря за темата, гласувах и в анкетата, където победителите в сезоните са взели парите, а не харесванеята на публиката явно.

# 52
Денислава е гост в подкаста на Ивка Бейбе. "Не съм правила с**с във формат".

# 53
  • София
Хоп и аз да се обособя в новата тема, благодаря Diavolo и Soney. 🌺

# 54
  • София
Хайде и аз с благодарности към новия авторски тандем.
Сега ми премина анонс за Черешката.Ще имаме две подгряващи седмици със стари участници.
Ще готвят на терен,там на Дивия север Simple Smile

# 55
  • София
За подгряване преди новия сезон:
2 седмици Специални епизоди на „Черешката на тортата“
https://nova.bg/accents/view/2024/08/30/468354/%D1%87%D0%B5%D1%8 … D1%8F%D1%82%D0%B0

И за първи път те ще покажат на зрителите новите територии и арени в шестия сезон на „Игри на волята“
И втората седмица ще видим "Ситият Лъв" Animal Lion

# 56
Морунов, Куков, Денислава... а другите?

# 57
  • София
Морунов, Куков, Денислава... а другите?
Е прочети статията де Joy
Мани (с4), Мама Кобра, Моника(с5), Вики Пенелова, Ситият лъв, Илиян (с4) и Цвети са останалите
Скрит текст:
Дали това не са същите дето ще видим на кастинг битките?

# 58
Ужас на квадрат.  Искаше ми се ,да викнат братя Кръстеви,Цецо, Крум. Те В*иолета и змийчето и Disappointed

# 59
Е прочети статията де Joy
Мани (с4), Мама Кобра, Моника(с5), Вики Пенелова, Ситият лъв, Илиян (с4) и Цвети са останалите
Скрит текст:
Дали това не са същите дето ще видим на кастинг битките?
E не съм чел статията, само видях видеото. "Сит лъв", не знам какво... не си падам по прякори. Хората си имат имена.
Мани ми допада много. Интересно ми е да видя и виетнамската Мани.. като гост на Неделчо например, хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт