💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 110
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 825
Даката е голям пич, но....но
Подай още малко, защо" но...но"? Всъщност разбрах Blush
Даката има много голямо самочувствие. Това доста често може да ти изяде главата. Единият с такова самочувствие вече го нарочиха и го спукват от наредби в социалките.

# 826
  • София
Е добре, де... Този мъж защо не е директно в някое племе, Ами ще се бори да остане?

# 827
Е добре, де... Този мъж защо не е директно в някое племе, Ами ще се бори да остане?
Щото не е толкова комплексен  в игрите както предните състезатели.Има вече и други нинджи,които са добри и в други дисциплини .

# 828
Защото това е "Игри на волята" или както е познато още като "Ние решаваме кой какъв ще е"

# 829
Да, но е съвсем различен и отделен типаж лудия адреналинов лекар. Ако не сменят еднаквите образи, които търсят не ги виждам в близко бъдеще. То омръзва, всеки следващ сезон се запълват едни определени бройки и до там...

# 830
Половината участници са с по 40-50 медала, всеки с рекорди и пр.
Имам чувството, че се ходи на всякакви състезания на училището, на квартала и т.н.
Всеки е най-бързия и най-добрия

# 831
  • Буркина Фасо
ще има ли един обикновен участник ? Smiley

# 832
Явно задължителен елемент в кастингите за дамите е да понаплюят мъжовете Joy
Вече 10 визитки все едно и също Sob

# 833
Сега ще ги видим на двубоя и тези отбори ,колко са пъргави и добри или са само лаладжии.

# 834
Астроложката как е на 21 и е завършила два бакалавъра и един магистър?

# 835
✨️търговец на морски транспорт ✨️

# 836
Тази година кастингът е доста добър. Изненадаха ме! Не съм очаквала да видя толкова успешни млади хора, които освен това имат и добра физическа подготовка. Впечатлена съм.

# 837
Половината участници са с по 40-50 медала, всеки с рекорди и пр.
Имам чувството, че се ходи на всякакви състезания на училището, на квартала и т.н.
Всеки е най-бързия и най-добрия
Да се чуди човек къде са всички тези успешни спортисти ,  като дойде време за Световни, Европейски първенства, Олимпиади….Измислени и преувеличени визитки ми се струва.

Допаднаха ми лекарят и рисковият мениджър.

# 838
  • Някъде в Матрицата
Ще се опитам да съм безразлична към тези днес, че току виж харесам някой от племето на "еднодневките". Но някои от тях са по-смислени от вчерашните.

# 839
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Да се чудиш от визитките вчера и днес как всички в Бг не сме милионери вундеркинди с перфектни тела и най-малко стотина медала по лавиците. Къде ги тези хора по олимпиади и като работодатели Trollface. Като копи пейст са всеки сезон.

Общи условия

Активация на акаунт