💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 042
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 945
  • Sofia
*

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:10 от avi10

# 946
За арената писахте мрачни определения. Като я показаха, първо от високо, си помислих - бетон омазан с нещо черно. После - като филм за зомбита.

Рени с този тен и този нос ми напомня на една българска певица, ма как ѝ беше името.

Марияна Попова?

# 947
Моля оценете епизод 2

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 948
  • София
Госпожа Радулова е много добре подготвена, обаче с това държание ми опротивя. Помня я от Сървайвър и там я харесвах, но тук май ще се променя мнението.

# 949
Горките те изобщо няма да могат да спят на това Блато.....И не спали утре ще се борят в битка...
А тези, които утре ще отидат на блатото и то не само за една нощ? Излиза така, че при 4 племена, едното винаги е на блатото.
Според мен е още по-зле. Ще бъде като плажа от миналия сезон. Ще се връщат в официалните племена само по един, след битка, което означава, че ще има хора, които ще прекарат на блатото....адски много време!

# 950
  • София
Не трябваше да ги делят на 2 племена, а да им дадат 1 обща битка и първите 8 да продължат като племе. Не може да не им е хрумнало, но нали все трябва да прецакат някого и то болезнено. В случая най-вече нас, дето няма да гледаме уникални попадения.
Само заради тези комари не бих участвала.

# 951
  • София
Аз го разбрах, че на всяка битка за територия последното племе отива на блатото. После чака 1 седмица до следващата битка. Или всички се махат от панделата, или никой.

# 952
Ако не бяха постъпили така, както направиха нямаше да има такъв бум на коментари, така че много добре си знаят продуцентите какво правят. В случая те жертваха Бисер, за шум около предаването.

# 953
Гавра, тъпотия, подигравка и унижение с участниците, при това някои от тях много силни, много подготвени и дори ни станаха симпатични.
Що за болен мозък сътвори този сценарий?

Записките ми:
Раду - със сака с прасето.
 Ангел - "От водата изпитвам голям ужас. Мисълта ми идва бързо в главата."
 Виктория - не обичам хора които говорят повече от мен.
 Никола - "Всичките ми хора са по-глупави от мен."
 Миряна - повърхностна ми се стори, не очаквам чудеса. "Моето оръжие е моята усмивка".
 Силвия - на 45 но се усещам на 20.  Впечатли ме на мотора. "На кастинга млади момчета точиха лиги по мене".
 Анджела - "Първо им чупя зъбите, после ги викам да им ги опраям".

Даката - един от най-екстремните хора. Доктор Боев. Хареса ми.
 Ирена - мед сестра. Семейство борци. Хареса ми.
 Бисер - човека който отвя Стратимир. "Аз съм твърдо против коалициите".
 Ая - Баща ми е ливанец (Бисер: Яко!).   "Един мъж е нищо. Всички мъже мога да бия".
 Владислав - плувец и програмист. Симпатяга. "Жорката изяде 15 сандвича и всички се учудиха, аз мога да изям 30".
 Мария - Астроложка (което за мен е синоним на мошеник)
 Калоян - симпатяга и вероятно машинка.
 Васил - кикбоксьор - симпатяга.   "Боксьорите по принцип са глупави но има и изключения".
 Никол - симпатяга.

Ангел пръв подкара невероятната глупост тежестта да се държи високо (за някои даже на врата) и оттам нататък почти всички така откараха, включително и другото племе.

Димо също изтърси една глупост - Вие имате голямо предимство!  Другите не знаят за вас, а вие знаете!  
Аз се пляскам по челото - егати предимството егати.

Но всички глупости бледнеят пред уникалните глупости на сценария:
А) да изпратиш цяло племе в къщи!
Б) да изпратиш победителят от много тежка битка на блато с комари!!?!?

# 954
Симпатии и антипатии на първо четене.

По отбори:

Храбри:

Засега от този отбор ми е еднозначно симпатичен Мартин. Но той явно умее да създава добро първо впечатление, тъй като и съотборниците му го харесаха веднага.

Твърдо неприятна, да не кажа - налудничава ми е д-р Петрова с този подчертано Луна-вайб. Станислав със тези чалга изцепки на края на визитката си успя да сложи пепел на всичко останало казано за себе си. Отдалеч мирише на осил.

Горди - по-голямата част са ми приятни, като изключим параноичния Димитър, който веднага започна да лъже. Има много кофти поглед това момче и не знам дали не се крие нещо друго зад напускането му на армията. Какъв ще да е тоя военен, който не обича да го командват?! За мен има някакво отклонение от нормата при него. Още повече - бил с Малвина 1-2 месеца и освен че се изказа супер грозно за връзката им, веднага се опита да прави заговори с нея. Аз ако съм на това момиче, няма да му участвам в схемите. Голям червен минус има този от мен.

При Дръзки имам обратното разпределение на симпатии и антипатии. От това племе харесвам единствено Павел и Магдалена засега. В останалите намирам доста дразнещи черти. Подозирам също, че на вид кроткия Павел в тази компания може и да разкрие някакви по-тъмни черти на характера си.
Микяй мисля, че ще се опитва да го играе втори Алекса. А аз на харесвам Алекса.

От Силни ме впечатлиха само Раду и Силвия. Силвия я харесвах много във Сървайвър, но не знам защо сега е приела тази роля на фаталната жена. Струва ми се, че преиграва.

Снощи не успях да догледам кой се класира, предполагам, че отбелязаните в сайта като Участници 5 са отпаданали, или?

# 955
От мен този епизод изкара оценка 36% и нещо. 

# 956
Госпожа Радулова е много добре подготвена, обаче с това държание ми опротивя. Помня я от Сървайвър и там я харесвах, но тук май ще се променя мнението.
Ами тя Силвия може да продължава да си е също толкова готина, ама едно поведение, което минава за сладко-чаровно на 29, вече не изглежда така на 45. За съжаление жените сме ощетени в това отношение.

# 957
  • София
Харесва ми до тук - определено има много силни участници и от мъжете и от жените.
Рано ми е да си набелязвам любимци, но и никой не ме подразни особено, с изключение на русата дама при червените - няма как да направя сравнение с Виолета, защото тя и в игрите беше добра, а и коментарите и за останалите често бяха напълно точни. Злобни да, но право в целта. А, участничката тази година нито ме впечатли на терен (все пак има още много битки, така че за това може и да си променя мнението), нито като коментари.
Относно отпадането на цяло племе - тъпо за тях, но всяка година има прецакани и някак го очаквах, макар че ме е яд за 2-3ма, които щяха да са интересни попълнения според мен.
Блатото и Дивия плаж за мен са горе долу на едно ниво - на едното място е с много комари, но поне има естествена сянка и няма да има чак такъв вятър, колкото на плажа. Там пък ще могат да се къпят в морето и евентуално някаква храна да си ловят. Зависи какво ще измислят допълнително за отиващите на блатото. Това според мен ще е причината да е най-гадно, а не конкретното място.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 13:38 от gg__

# 958
  • тук и там
Записвам се и аз.До тук нямам любимец ,русата джукеста психоложка ме дразни за сега,Виолета поне беше устата и с точни коментари за останалите,тази само претенции за нещо,ама всъщност е едно няма нищо,в смисъл-не е интересна в каквото и да е отношение.Това със варелите беше брутално.Жал ми беше да ги гледам,направо се пребиха някои.Както обикновено,не са обезопасени добре игрите,и доста народ ще си тръгне с травми..

# 959
Само за Бисер ме е яд много. Не беше честно... той си спечели мястото и така да го прецакат

Най-вече, че другият спечелил си място е в племената директно. Абсолютна гавра!

Общи условия

Активация на акаунт