Отговори
# 705
Добро утро, момичета!
Навън рязко захладня...

Но ние сме в очакване на горещи емоции с новия филм на нашия любимец!
8 дни до РД на Чаатай Улусой
11 дни до "Tam Bir Centilmen "

Желая ви прекрасен ден!

# 706
Добро утро! Coffee

Любов, делириум, страст, лудост, връзка до края
Това дуо 🫶ще ни накара да вибрираме от вълнение и удовлетворение
Ebru Şahin💞Cagatay Ulusoy
Tam Bir Centilmen

# 707
Добро утро, Момичета

Усмихната неделя ви желая Simple Smile

# 708
Да не пропуснем да отразим Sarp Sunday Wink
Чаатай Улусой и Арас Булут Йенемли ще останат една от забележителните двойки партньори!

Чаатай Улусой и Бенсу Сорал

И една от най-чаканите нови двойки

# 709
От сета на "Гений"

# 710

Страшна и сложна роля ще има актьорът Танер Олмез, който ще играе героя Йесур в сериала "Deha".
 Всички ще бъдат изненадани от героя му, който ще бъде страхотен и много различен от всички герои, които е създавал преди.

# 711
Каним всички, които искат да направят смислен подарък от негово име на това красиво събитие.
За повече информация и участие в събитието можете да се свържете с
@cagatayyfanclub или @cagataynorthчрез DM

# 712

Тя е първата му любов!
Преди нея той никога не е изпитвал такава и знам, че ще страда за тази любов!

# 713
Ибо във Верисимо

Бусе

Сюмейе

# 714
И още за Ибо във Верисимо,

# 715
Ново от Ебру Heart Eyes

# 716
Ето и интервюто на Ибо във Верисимо

Силвия: Сега започваме с един много обичан актьор, срещнахме го в Terra Amara
и сега в Домът..... Той е Ибрахим Челиккол!
Добре дошли отново!
Ибрахим: Здравей!
Силвия: Добре дошъл отново. радвам се да те видя как си
Ибрахим: Благодаря, добре съм!
Силвия:Ибрахим, добре дошъл отново във Verissimo!
Ибрахим: За мен е удоволствие да бъда тук, ти си красива и елегантна както винаги.
Силвия: Благодаря ви!
Ибрахим: Да бъда тук с всички вас е наистина хубаво и това ме прави много щастлив. Благодаря ви за поканата. И виждам, че има някои новости в студиото. Поздравления, става все по-добре и по-добре!
Силвия: Благодаря ви, благодаря ви много.  Вие получихте награда във Венеция като най-добър международен актьор в телевизионен сериал, бяхте доволен, предполагам.
Ибрахим: Да, разбира се, това е нещо, което всеки актьор желае, но беше наистина неочаквано. В миналото дори не бях мечтал за подобно нещо, така че получаването на тази награда ме направи наистина щастлив.
Силвия: Между другото, в същия ден като Брад Пит и Джордж Клуни! И така, супер трио, Брад Пит, Джордж Клуни и Ибрахим Челиккол!
Силвия: Срещнахме те в Terra Amara, днес си в Домът..... Очаквал ли си да станеш толкова обичан?
Ибрахим: За образованието, което получих, аз съм човек, който в живота като цяло обича да обича повече, отколкото да бъде обичан. Любовта е красиво нещо и това, което получих в семейството си, беше фундаментално, така че действията ми вероятно бяха възнаградени с награда като тази, която получих във Венеция, но човек не трябва да спира. Трябва да подхранваме това чувство в себе си, защото то е много специално чувство. Трябва да отдаваме по-голямо значение на ценностите на живота, да се опитваме да ги живеем с по-голяма интензивност, така че да бъда тук с теб и да изпитвам тази голяма обич към мен е нещо много красиво!
Силвия: Значи ти си човек, който все още е много привързан към истинските ценности на живота, към истинските неща. Спортът ли ви е довел до това, като се има предвид, че сте родени в света на спорта?
Ибрахим: Мога да кажа, че спортът е в моето ДНК, той се корени в мен, в моите принципи.
Обичам спортните шампиони, защото те прилагат моралните си принципи не само в дейността, която практикуват, но и в ежедневието си и се опитвам да науча на това сина си. Искам да го науча, че любовта и уважението са толкова важни не само за нас самите, но и за света около нас.
Силвия: Тогава имам прекрасни снимки на теб с малкия ти син, с когото спортуваш колкото можеш!
Ибрахим: Да, правим много от тях!
Силвия: Но това е първият ми подарък за теб, защото ти наистина изживяваш един красив момент от кариерата си.
[Силвия показва видеоклип]

Следва продължение....

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 09:47 от jackie.

# 717
Добро утро, в понеделник, момичета!

Честит първи учебен ден на всички ученици!
Да имат успешна, интересна и весела учебна година! Books
7 дни до РД на Чаатай
10 дни до "Tam Bir Centilmen"

Желая ви прекрасен ден!

# 718
Добро утро! Coffee

Честит първи учебен ден!

Да започнем деня с много усмивки!

Хубава седмица!

# 719
Една сладка Сюмие!
Тук е като детенце. Grinning