Ибрахим: Наистина много благодаря.
Силвия: Благодаря ви.
Ибрахим: Последния път, когато дойдох на тази прекрасна програма, вие ми показахте красиви видеоклипове, които ме развълнуваха много и това видео също ме развълнува много.
„Когато видите тези снимки и чуете тези думи, те оставят отпечатък в сърцето ви, карат ви да се гордеете, така че ви благодаря, че ме накарахте толкова емоционално, колкото последния път, всъщност дори повече. Това означава много за мен и аз благодаря от дъното на сърцето ми, ти си специален човек."
Силвия: Благодаря ви.
Ибрахим: Много специално.
Силвия: Благодаря ви. Много ме порази едно изречение, че природата те пречиства. И така, когато се отдалечите от снимачната площадка, от света, да кажем, на шоубизнеса, намирате ли убежище сред природата, за да се почувствате по-добре?
Ибрахим: Да, правя го, защото се опитвам да уча за природата. Виждате ли, всичко в природата може да се използва за лечение, защото водата, много растения, специални билки, дишането на кислород, могат да ни помогнат да се почувстваме по-добре, много по-добре и ако се потопим в природата, можем да извлечем огромни ползи, физически и психологически, защото там няма нищо, което да не може да те излекува. Това имах предвид за чувството, че сте пречистени от природата, това наистина може да ви излекува, може да излекува всичко.
Силвия: А винаги ли взимаш Натали със себе си, когато спортуваш, когато се изолираш? Тя винаги ли те следва?
Ибрахим: Тя обикновено ме взема със себе си. Сега започнахме нов спорт.
Силвия: А, това е.
Ибрахим: Да, точно така. Току-що започнахме да играем тенис, много сме запалени и е ново за нас. Събуждаме се рано сутрин и излизаме да играем, но се опитваме да играем и други спортове, които можем да правим заедно. Винаги е хубаво да споделяш неща. Тя е много важен човек за мен. Тя е фантастична жена. Тя е моята природа.
Силвия: Хубаво е, че говориш така за твоята жена, наистина е много, тя ще се радва да чуе тези думи. 🥹
Ибрахим:Тя е тази, която ме кара да ги казвам. Това не са неща, които съм мислил преди, те просто идват от сърцето ми.
Силвия: И какво мечтаеш с нея? Брак, нещо по-конкретно или живеете любовта си така, ден за ден?
Ибрахим: Ще ти кажа, както за мен, така и за Натали няма вчера или утре, има само днес. Дори начинът ни на живот в този смисъл ни обединява, тъй като не знаем нищо за бъдещето, ние дори не се опитваме да го предвидим, така че предпочитаме да живеем със съзнанието за стойността на всеки един момент, който прекарваме заедно, без никога да губим уважение един към друг. Предпочитаме да открием какво ще ни донесе бъдещето, като живеем живота с тази визия.
Силвия: Тя не е част от твоята работа, тя работи в друга сфера. Това добре ли е или лошо?
Ибрахим: Честно казано, никога не съм се замислял дали е добре или не. Натали е готвач, скоро ще излезе книга.
Силвия: А, добре.
Ибрахим:: Да, да, става въпрос за пекарна. До два месеца ще излезе чисто новата й книга и тя се подготвя за това време. В момента тя е много заета с фотосесиите, преработва текста и експериментира с нови рецепти за книгата.
Силвия: Честито!
Ибрахим: Благодаря ти.
Силвия: Наистина. Може би някой ден можете да ни запознаете с нея, тук в интервю.
Ибрахим: Е, разбира се, защо не, ще бъда много, много доволен.