Отговори
# 720
Продължението на интервюто:

Ибрахим: Наистина много благодаря.
Силвия: Благодаря ви.
Ибрахим: Последния път, когато дойдох на тази прекрасна програма, вие ми показахте красиви видеоклипове, които ме развълнуваха много и това видео също ме развълнува много.
„Когато видите тези снимки и чуете тези думи, те оставят отпечатък в сърцето ви, карат ви да се гордеете, така че ви благодаря, че ме накарахте толкова емоционално, колкото последния път, всъщност дори повече. Това означава много за мен и аз благодаря от дъното на сърцето ми, ти си специален човек."
Силвия: Благодаря ви.
Ибрахим: Много специално.
Силвия: Благодаря ви. Много ме порази едно изречение, че природата те пречиства. И така, когато се отдалечите от снимачната площадка, от света, да кажем, на шоубизнеса, намирате ли убежище сред природата, за да се почувствате по-добре?
Ибрахим: Да, правя го, защото се опитвам да уча за природата. Виждате ли, всичко в природата може да се използва за лечение, защото водата, много растения, специални билки, дишането на кислород, могат да ни помогнат да се почувстваме по-добре, много по-добре и ако се потопим в природата, можем да извлечем огромни ползи, физически и психологически, защото там няма нищо, което да не може да те излекува. Това имах предвид за чувството, че сте пречистени от природата, това наистина може да ви излекува, може да излекува всичко.
Силвия: А винаги ли взимаш Натали със себе си, когато спортуваш, когато се изолираш? Тя винаги ли те следва?
Ибрахим: Тя обикновено ме взема със себе си. Сега започнахме нов спорт.
Силвия: А, това е.
Ибрахим: Да, точно така. Току-що започнахме да играем тенис, много сме запалени и е ново за нас. Събуждаме се рано сутрин и излизаме да играем, но се опитваме да играем и други спортове, които можем да правим заедно. Винаги е хубаво да споделяш неща. Тя е много важен човек за мен. Тя е фантастична жена. Тя е моята природа.
Силвия: Хубаво е, че говориш така за твоята жена, наистина е много, тя ще се радва да чуе тези думи. 🥹
Ибрахим:Тя е тази, която ме кара да ги казвам. Това не са неща, които съм мислил преди, те просто идват от сърцето ми.
Силвия: И какво мечтаеш с нея? Брак, нещо по-конкретно или живеете любовта си така, ден за ден?
Ибрахим: Ще ти кажа, както за мен, така и за Натали няма вчера или утре, има само днес. Дори начинът ни на живот в този смисъл ни обединява, тъй като не знаем нищо за бъдещето, ние дори не се опитваме да го предвидим, така че предпочитаме да живеем със съзнанието за стойността на всеки един момент, който прекарваме заедно, без никога да губим уважение един към друг. Предпочитаме да открием какво ще ни донесе бъдещето, като живеем живота с тази визия.
Силвия: Тя не е част от твоята работа, тя работи в друга сфера. Това добре ли е или лошо?
Ибрахим: Честно казано, никога не съм се замислял дали е добре или не. Натали е готвач, скоро ще излезе книга.
Силвия: А, добре.
Ибрахим:: Да, да, става въпрос за пекарна. До два месеца ще излезе чисто новата й книга и тя се подготвя за това време. В момента тя е много заета с фотосесиите, преработва текста и експериментира с нови рецепти за книгата.
Силвия: Честито!
Ибрахим: Благодаря ти.
Силвия: Наистина. Може би някой ден можете да ни запознаете с нея, тук в интервю.
Ибрахим: Е, разбира се, защо не, ще бъда много, много доволен.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 12:11 от jackie.

# 721
Благодаря ти, Жаки! Hug
Аз нали не следя кариерата и живота  на Ибо от близо и ми беше интересно да прочета интервюто!
А сега, въпросчета. Wink
От едно до десет колко се вълнувате от предстоящата среща със Сайгън?
И кое за вас е по-вълнуващо- тръпката от очакването или самата среща?

# 722
Разбира се, че 10!
Тръпката ми е по-вълнуваща със сигурност!

# 723
Здравейте,
От няколко дни не пиша почти, но не мога да не ви чета.
За мен и двете са еднакво важни. И самото очакване, и самата среща са ми изключително приятни. Затова и толкова ми хареса да гледам сериала. То там очакването си беше най-важното след първите няколко серии.

Малко лирическо отклонение.
Вчера хапнах от най-хубавите шкембета в София и през цялото време като си слагах чесънче си мислех за култувата сцена в Гаддар. Снимка на двамата не открих.

А равносметката от първия учебен ден днес ми е един изкълчен глезен и едно разбито коляно.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 13:45 от gerryto_2

# 724
Гериии, бързо да минава всичко! И успешна и без аварийна учебна година от тук нататък! Hug
А сцената с шкембе чорбата е една от любимите ми сцени в "Gaddar"

Всеки път, когато ям шкембе чорба се сещам за нея! Grinning
Аз също слагам тръпката от очакването пред самата среща с поредния филм или сериал.
Вълнението, любопитството, нетърпението, са ми много приятни.
Разбира се, не омаловажавам самата среща, но някак си съм толкова лакома, особено, ако е на платформа, че гледам всичко на един дъх и край.
А после ми става тъжно, че всичко е приключило...
Имах щастието, откакто съм фен на Чаатай да очаквам "Terzi", "Kübra ", "Gaddar ",  "Tam Bir Centilmen "!
Но, макар че " Gaddar " не е, и никога няма да стане мой любим проект на Чаатай, винаги  ще помня  емоцията и тръпката от очакването всяка седмица, месеци наред!
И искам още!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:31 от NeZ_9

# 725
Ето сега тръпката е Джентълмена и броим ден след ден.
В случая остават 10....

Гериии, бързо възстановяване!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:44 от jackie.

# 726
Така е, Жаки!
Точно това очакване се оказа доста дълго и затова го очакваме с още по-голямо любопитство!
А Чаатай разполага с един специфичен реквизит- това, че винаги поема рискове с проектите си и не се страхува и срамува от смели роли, които може да не са за всеки, но са уникални и истински!

# 727
IMDB към 16. 09. 24г

# 728
След краткото ми забегване и аз пак съм тук, събрала незаменими нови спомени и емоции.
Гери, бързо възстановяване...
Нези, интересно въпросче, но аз май няма смисъл да отговарям, защото го чакам с "двойна доза" нетърпение и то откакто обявиха това партньорство, а мина толкова много време от тогава...

# 729
Здравейте, момичета! Честит първи учебен ден на всички малки и големи деца, родители и нас учителите! Да си пожелаем да сме здрави  щастливи и успешни! (Е, ние започнахме преди 10 дена, но така е в чужбина ). Чета ви с голям интерес харесвам ви и ви се възхищавам. Аз съм Ели. И аз като вас чакам с нетърпение  "Tam bir centilmen" и съм голям фен на Чаатай. Гледала съм всичките му проекти без Йешилчам,  всъщност съм до втора серия. Аз харесвам всичките му сериали, да не казвам, че някой си повтарям и даже си пускам случайно нещо от Яман и Емир, на сърце ми е и Пиями абе, харесвам му всичките образи до сега.

# 730
Като стана въпрос за емоцията "Гадар"...

Добре дошла, Ели!

# 731
Здравей, Ели!
Радвам се,че си сред нас! Blush
 Тук всички обичаме Чаатай и се радваме на неговите успехи!
Аз също много си харесвам Яман и Пеями, но истината е,че всеки образ ми е дал специфична емоция и, колкото повече мисля, толкова по-трудно ми е да отлича някой от тях.
Хубавото е, че Чаатай извървя дълъг път от Емир до Дахан и продължава да се развива!

Затова и очаквам с такова нетърпение следващото му превъплъщение!
На теб, Ели, успешна и интересна учебна година! Hug

# 732
Добре дошла, Ели!
Приливите сме го признали за терапия, а Яман си е направо лечител на души. Аз също още не съм доизгледала Йешилчам, но нещо запецнах по средата на втори сезон. Не съм гледала и орлите, но не знам защо и много не държа. предпочитам да си пусна Medcezir за трети път.

# 733
Здравейте момичета,
Честит първи учебен ден,  да са здрави и успешни децата, спокойствие за учителите и много търпение за родителите Simple Smile

Нези, винаги тръпката от очакването ми е любима.....
Жаки,
 Благодаря за интервюто на Ибо, чаровник в бяло и лицето му грее когато говори за Али Simple Smile

Гери,
Бързо възстановяване, 🍀

Ели, добре дошла!

# 734
Любимата ми партньорка на Чачо

Общи условия

Активация на акаунт