Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София, България
Мимето ги отвя!

# 211
Много хубав днешния пъзел. И аз от вчера харесах само на Бухтичка пъзела. Браво момичета, много добро представяне

# 212
  • София
А, така става, нещо шареничко Joy
Браво, мимок! Ама и какви са ни хубави момичетата!

# 213
Супер е времето на Мария Simple Smile Браво!  Пъзелът става, малко е тъмничък, но поне са го дали на сутрешната група.

# 214
Браво, Мимок!
Всички пъзели, които дадоха до сега, ми харесва. Обаче този, който се падна на групата от 12ч, за мен е ужасен Joy
Ето го

# 215
  • София, България
Вече не се подпира Мимето с една ръка и с другата да си рови лежерно в кутията, видях че се беше забързала.Joy

# 216
Хахахахахаха, наистина хич не е хубав, прилича на някакво японско аниме. Избиха рибата с този подбор на пъзели, от 5 пъзела, засега само 2 стават за нещо. И то е ясно, че няма как да бъдат напълно равностойни, но едната група да завършва за под 30 мин, а другите да се мъчат с някакви грозни и сложни пъзели за почти час...

# 217

От 4-те пъзела, които се паднаха на нашите момичета най-забавен ми изглежда на Мимок. От сутринта си тананикам "one way ticket" Stuck Out Tongue Winking Eye

Но ако трябва да редя за време, най-бързо ще се справя с шарените къщи на евето (някъде за около три часа Joy)

# 218
  • София, България
Моля кажете какво следва като часове днес, защото линка в началото на темата нещо ме препраща към Пътуващите пъзели.

# 219
И аз с шарените къщи бих се оправила най-бързо. Даже и небето се реди лесно, говориха коментаторите, че то e излязло като градиент, така че се различават нюансите. Иначе нямам представа колко ще го редя като време, отдавна не съм редила 500 ел.

Мона Лиза, графикът за световното е във файла за пътуващите пъзели, в последния шийт. Правилно те препраща. Следват още 2 групи квалификации индивидуално - в 12 ч и в 14 ч. После в 17 ч - група по двойки.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 14:06 от Delta_12

# 220
  • София
В пътуващите пъзели, но последен лист
От 17:00 и 18:45 са квалификации двойки

# 221
# 222
Ние с Евето запълваме време като доброволци. Викаме камерите и пишем часа на завършилите, голяма забава.

Нагледах се на различни стилове на редене.

Най ми е любопитно как завършваш за 30 минути, е сега го видях няколко пъти. Много са бързи с пръстите, и никакво време не отделят да обмислят. Буквално разбутват частите с пръсти хванат две и съединяват,  после съединяват малките островчета ей така междудругото, пак сякаш без да се замислят.
Взимат по пет сортирани части в шепа и за пет секунди ги пробват и са съединени, много интересно.

А на други ръцете буквално им треперят още от самото начало.

Една германска най отзад, много бърза, застанах до нея, викнах и камера. И като започнаха да я снимат горката съвсем се стресна, въртя сука десет парчета, чак ние с оператора почнахме да въртим очи.

Една пък друга вече финиширала я гледам как гледа в частите на съседката, гледам й пъзела с една липса, частта си търси, няма я на пода. А на другата вече същата част поставена, погледнах парчетата и й я подадох. Като си под стрес какво ли не става.

А сега съм седнала в един парк и един паун ми се е наврял в краката яде ребърца. .

# 223
  • София, България
Весе, това беше буквално разказ с неочакван край! Joy

Слушах, че е много топло при вас, благородно ви завиждам. Вашите приятели от Люксембург там ли са?

# 224
  • Варна
Ето това е тактика! Заставаш до най-бързия, викаш камерите да го снимат, той се ошашква, губи концентрация и нашите дръпват напред с времето! После следващия и така до края 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт