Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 324
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Те бързите са невъзмутими.

Времето е чудесно. Люксембург не успяха , много ангажименти имали.

Ели не може да спре да реди, ей сега влиза с нови пъзели и веднага изсипа единия.

# 226
И Мимок продължава към полуфиналит Tada

Ето го и пъзелът на последната група 

# 227
Ясни са вече класиралите се на 1-во място във всички групи дотук. Погледнах в списъка от финалният индивидуален кръг през миналата година. Това са били резултатите им, само за Weronika Huptas нищо не открих от миналата година.

А-Kristin Thuv на 2-ро място във финалното индивидуално класиране през 2023 г.
В-Weronika Huptas
C- Katharina Reiner на 7-мо място във финалното индивидуално класиране през 2023 г.
D- Mercédesz Arthofer на 5-то място във финалното индивидуално класиране през 2023 г.
E- Gisela Arranz Toro на 16-то място във финалното индивидуално класиране през 2023 г.
F- Alejandro Clemente León на 1-во място във финалното индивидуално класиране през 2023 г.

Скрит текст:
ЗА 2023 г.
Индивидуално класиране
Финал

# 228
Благодаря за обзора на vox Blush

Още не успявам да видя всички резултати, сайтът не ми зарежда. Слагаме розовите тениски след малко и отиваме Blush С Весето сме първа група, Мими и Евето втора. Мими направи феноменално редене днес сутринта Smiley Ще си имаме участие и в двата полуфинала благодарение на нея.

Линкът за двойките - https://www.youtube.com/live/394lnibYwK8?si=EPhTCV5rniv3qa4_

# 229
Успех! Отборното редене ми е любимо. Relaxed

# 230
Пъзелът е този:

Казва се Farm in Sweden, коментаторката го прекръсти на Farm from Hell. Голямо ахкане падна, трудничък ще е. Laughing

# 231
Двойките стартираха преди малко.
Успех на Ели и Весе.
Определено ще им трябват много стиснати палци, пъзелът е ужасен! Triumph

Delta, пак сме публикували едновременно Smiley

# 232
Трева в обилно количество...
Аз съм чао на такъв. Grinning

# 233
Ами по-едрите цветя могат лесно да се отделят от тези на заден план, те и коментаторките това казаха. Също и че по-слабият в двойката може да вземе горната част и това да е стратегията. Просто е от този тип пъзели, който не се реди за удоволствие и затова такива бурни реакции предизвика, скучен е.

Цитат
Delta, пак сме публикували едновременно

Satisfied

# 234
  • София
Блях, прилича ми на едни глухарчета ли бяха или други гадости дет бяхме редили. Имат опит, знам че са мазохисти и ще се справят Wink

Много специални поздрави от ТониШу! Добре са, но няма време до форума да стигне.

# 235
# 236
Този сайт https://www.worldjigsawpuzzle.org много зле работи при мен. Норвежките завършиха. Едното момиче от тяхната двойка беше май първа в индивидуалното в едната група.

# 237
  • София
Кристин завърши първа с майка си, очаквано.
Весето и Ели не ги виждаме защото са много близо масите, а те са далече.
Пъзела е ужасен. Редили сме го по отделно. Ама тея цветя и треви са ужас.

# 238
А, това майка й ли е била... Браво на тях Simple Smile Иначе показваха често как редят холандките, наистина беше интересно:

Изглежда много по-удобно така - всеки си е приближил половинката и си реди комфортно седнал и гледайки отблизо. Завършиха с добро време.

# 239
  • София
Свършиха под час много добре
Кристин на двойки реди с майка си

Общи условия

Активация на акаунт