Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 824
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
И колко щастливи бяха Hug
Еве, Мими, успех и на вас!

# 241
  • София
Благодаря! Да видим на нас какво ще ни се падне Simple Smile

# 242
Феноменално време за този пъзел!
Браво момичета!

# 243
  • София, България
Весето обра всички гадни пъзели. Joy
Весе, Бухти, направо ми скрихте шапката. Трябваше Катето да е с вас, тя си пада по такива забавления.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 244
Евето и Мими завършиха със супер време!!
Браво, момичета! Жестоки сте!

# 245
Уаааау, и двете двойки под час! Тези 40 минути ми скриват шапката просто! Браво, момичета, много достойно представяне, не че съм се съмнявала.

# 246
  • гр. София
Бравоооо! Широки усмивки! Simple Smile

# 247
  • София
Весето обра всички гадни пъзели. Joy
Весе, Бухти, направо ми скрихте шапката. Трябваше Катето да е с вас, тя си пада по такива забавления.Stuck Out Tongue Winking Eye

Това е твърде отвратително дори и за мен. Joy

Днес пропуснах да гледам, но се радвам много, че имаме две финалистки на индивидуалното. Сега на двойките класирате ли се за финал? Не ми отваря сайта.

# 248
Евето и Мими завършиха със супер време!!
Браво, момичета! Жестоки сте!

С тези розови тениски сте много хубави! Браво и на двете двойки, страхотно представяне Simple Smile

# 249
  • София, България
Аз се чудя Бухти как се е удържала да не се пресегне да помага през преградката!
Момичета, страхотни сте!
Розовите блузки наистина са трепач!
Нашият отбор за Джо се състои от кака Веси, кака Евето, кака Мими и кака Бухтичка. Joy

# 250
Аз ще се включа с един много лесен и приятен пъзел на Шмидт

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 10:59 от Ioana_g

# 251
  • София
Тениските са трепач, Мими ги избира Simple Smile Направо на Весето и на Ели пъзела беше ужасен, нашия с Мими беше една идея по-лесен и би трябвало да да минема на полуфиналите, но докато не видим Q-то не се радваме Simple Smile Утре Ели стартира и след нея Мими на полуфинали индивидуално и след това нещо имаме и после имаме и квалификации отборно. Сутринта може отново да се включа съдия, че е много забавно Simple Smile

# 252
еве, имате Q Hug

п.п. Излезе и второто чакано Q, на Бухтичка и Весе.Heart Eyes

Браво момичета! Продължаваме да ви стискаме палци! Hug

Редактирах поста, да не ви стоят имената.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 09:02 от vox

# 253
Аз се чудя Бухти как се е удържала да не се пресегне да помага през преградката!

Абсолютно си права, това беше най-трудното!

Какво да кажа за вчера. Очаквах друг пъзел, точно си коментирахме с Весето по път за натам, че на двойки даваха трудни пъзели миналата година, но тази времето е намалено и според мен имаше резон и пъзелите да са по-лесни.
Нямам идея как след като го отворих запазих хладнокръвие, вместо да седна да рева Joy Това ми беше абсолютно най-кошмарния пъзел. Но може би ни помогна, защото Весето е добра на трудни пъзели. Обича да сортира, аз обичам да я спирам да сортира. Но когато го редих сама някъде още на средата го сортирах целия. Така че това ми помогна в някаква степен. Знаех точно докъде мога да стигна и без да губим време в лутане направо ѝ казах “Сортирай”. И тук тя вече беше в свои води Grinning Хипер доволна (а и донякъде изненадана) съм, че успяхме да го завършим и не броихме части.

На Мими и Евето пъзелът беше точно мой тип Smile И те се справиха супер и днес ще сме заедно на полуфинал.

Слуховете са, че пъзелите на полуфиналите ще са нови, чакаме да видим. И ще дадат ли кръгли най-сетне.

Днес откривам аз в първия полуфинал на индивидуално, след мен Мими е във втория Smiley
https://www.youtube.com/live/rFW4j2jlVes?si=3bb9ZtrJfKthjcRG

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 08:16 от Бухтичка

# 254
  • София
Успех днес, момичета!!! Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт