Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Давайте, мацки!

# 256
  • София
Аз се замислям и днес да съм доброволец и да им щракна някоя и друга снимка от терена Simple Smile
Следобяд на полуфиналите на двойки и в двата има българско участие.
Вечерта ще редим отборно четирите Simple Smile

# 257
Хайде момичета, и днес сме с вас!

# 258
  • Варна
Пожелавам ви късмет да се паднат лесни за вас пъзели. Успех и продължавам да стискам палци!

# 259
Успех и късметлийски пъзели!

# 260
...
Какво да кажа за вчера. Очаквах друг пъзел, точно си коментирахме с Весето по път за натам, че на Обича да сортира, аз обичам да я спирам да сортира.
🤭😅
Успех на всички момичета днес!

# 261
Ели стартира преди малко.
Това е пъзелът, който редят:

Много лесен и приятен изглежда и съм сигурна, че ще се справи бързо и ще полети към финала Relaxed

# 262
Ето я Бухтитооо, браво!
Колко се класират за финала?

# 263
Е няма такъв късмет. Отварям линка чак сега и точно 1 секунда след това дават в близък план как Бухтичка маха и Евето й дава Дай пет. Много се накефих Simple Smile

# 264
Бравооо , Ели!!!

90 минават към финала. Сайтът е ужасен тази година и не са качени всички завършили преди нея, но Ели е първа от България, така че финалът й е в кърпа вързан.

# 265
Много сте готини!:)

# 266
  • София
Аз пък гледах, гледах, ядосах се, че не дават Бухтичка,отидох да се правя малко на домакиня и съм я изпуснала.
Но се върнах на записа и се изкефих.
Браво, Бухтичка!

# 267
Браво, Бухтичка! Успех, Мимок!
Много ми харесват двата пъзела, които се паднаха на полуфиналите. Шаренки, точно по мой вкус Simple Smile Не съм ги виждала до сега, явно наистина са нови

# 268
В действителност и двата пъзела са много красиви и приятни. От индивидуалните само първият ми хареса. Браво, Бухтичка! Успех на Мимок!

# 269
Преди малко стартираха двойките.
Нашите момичета ще имат нужда от много силно стиснати палци, защото от 180 двойки към финал продължават само 50.
Успех Ели и Веси и Еве и Мими!

Това е пъзелът, който редят, отново неиздаван:

Общи условия

Активация на акаунт