Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 17 764
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София, България
Бухти, стана ми интересно за рекорда на Гинес, нашия отбор ще участва, така ли?

# 31
Миналата година го правиха това с този пъзел - https://www.ozone.bg/product/panoramen-pazel-ravensburger-ot-200 … rekordi-na-gines/

На място събираха отбори, имаше и българско участие, от Люксембург основно, те и нашите казват са се включили, не знам кога са успели, аз лично не съм. Отбор от смесени националности беше първи с време 1:24:04.

Тази година ще има опит за подобряване на рекорда, но този път се сформират предварително отбори по 10 човека и се записваш към организацията за твоята държава. Но в крайна сметка за България аз събирам отбора. Ще има участници от нашия отбор, може би всички, но като го финализираме до края на седмицата ще кажа.

# 32
  • София, България
Бухти, това звучи много интересно! Чакаме да споделиш като се избистрят нещата.
Аз имам пъзели за показване, скоро ще кача снимки, не че са нещо нечувано и невиждано.Joy

# 33
  • София
Интересна тема сте подхванали за световното. Надявам се да стигнете до финал всичките и догодина да сте на по-предни маси. На 21-ви ще хвърлям по едно око докато съм на сватба, но все пак ще стискам всички палци, че и на децата.

Впрочем, наредих пътуващите Хамелеон и Мечка от серията с цветята. За тях са останали Бухтичка и Бътерфлай. Да ги пращам ли (май ще е по-добре на Бътерфлай, че единият от пъзелите е на Бухтичка, та просто да си го получи)? Или да чакам да дойдат още от поредицата у нас и да пращам заедно, за да се спести от доставка? Или ако някой друг има да праща натам да се комбинираме?

# 34
  • Свищов
Eleyn, да ти пратя пътуващата сойка, че момичетата преди теб се отказаха, а Бътерфлай ще може да я вземе чак октомври? Пиши ми адрес на ЛС.

# 35
Да се запиша в новата темичка.
Илейн е дала доста добро предложение да се съберат на едно място пътуващите и така ще се спести откъм доставка , а и щом само Бухтичка е останала , ще й ги върна след като ги наредя . За съжаление обаче наистина чак след 5-ти Октомври ще мога да бъда на линия .

Следя Ви и не съм Ви забравила . Благодаря , че Вие също се сещате за мен!
Бъдете здрави и благословени !

# 36
Butterfly, радвам се, че се появи, чудех се по едно време защо спря да пишеш. Аз редих един доста приятен и разтоварващ пъзел на Omaya:

По принцип свикнах вече да сортирам едва ли не половината пъзел още като отделям рамката, обаче с този нямаше никаква нужда от това. Може да се избере кое да е листо, да се сортира само то и да се нареди. Създаден е изцяло с цел да си направиш кефа. Stuck Out Tongue Closed Eyes Може би ми липсваше малко повече синьо.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 13:02 от Delta_12

# 37
Delta, много е красив! Много харесвам шарени пъзели Grinning

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 13:37 от NalSi

# 38
  • София
Здравейте, сега видях, че днес до края на деня има безплатна доставка на Спиди с товарителници през ОЛХ, ако някой има да изпраща нещо. Пратките могат да се изпращат до 31,08.

Безплатна OLX доставка със Speedy

На 29 август 2024 потребителите на платформата ще могат да се възползват от безплатна доставка на пратки, които са подготвени с куриерска фирма Speedy през панела за доставка на OLX.

Условия на кампанията:

Кампанията важи за периода от 00:01ч на 29 август 2024 до 23:59 на 29 август 2024
Безплатната доставка важи единствено за пратки от офис до офис, до 20 кг
Всеки потребител има право да подготви до 30 пратки с безплатна куриерска услуга. След достигането на тази бройка потребителят ще следва да заплати куриерската услуга според тарифата нa Спиди и предоставената отстъпка за потребители на OLX
Безплатната доставка важи само за стойността на куриерската услуга
Всички пратки, създадени по време на промоционалния период, трябва да бъдат изпратени до 31 август 2024 вкл.

# 39
  • София
Момичета-шампионки, има нови Равенси в Озон Grinning

# 40
Въйййй, има едни 2000 части с Властелина!
Предният такъв го оттървах, сега тоя саааамо да го намалят мъничко.

# 41
  • София
Момичета-шампионки, има нови Равенси в Озон Grinning
Защо ти трябваше да казваш Simple Smile утре ще гледам в работата Simple Smile

# 42
  • София
Как защо? Минавам на комисионна към Озон, че на една гола пенсия не се живее Joy
За теб има дребосъци Пикачу, Олето я уреждаме с едни вълци, Kingfan вече си е избрал, за vox едни загадъчни дървета и гори. Малко по малко ще надмина новата минимална работна заплата, дето я гласят. С поглед в бъдещето съм Joy

# 43
  • София
Пазя кода от 25 процента за един дървен от дядо Коледа, ако случайно има на зор ще го комбинираме Wink

П.С. извинявай Сали Joy Heart

# 44
  • София
Е това се вика приятели Simple Smile ако много закъсам за пъзели ще се обадя Joy

Общи условия

Активация на акаунт