Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 18 158
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за прекрасната нова тема!Записвам се с любим Cobble Hill,преди малко го завърших.

# 16
Еее, какво направихте, тази тема започна направо ударно. Страхотни пъзели показвате! Всички ми харесват! Heart Eyes

adelka, 9000 части, на доста труден пъзел...шапки долу!

Kingfan, дано изскочи парченцето отнякъде. Макар че липсата доста успешно се е маскирала на цветенце и не се забелязва веднага, въпреки че е на централно място.

АаааааЕеее, четох за мястото, където си била. Накара ме да мечтая...друго време, друг свят....

# 17
Наистина ударно започна темичката Animal Heart Eyes Cat Така трябва, да има много постове Simple Smile Kingfan, неприятно за парченцето, дано се намери. Не знам дали е съвпадение или не, но напоследък по групите гледам доста оплаквания, че чисто нови Ravensburger-и идват с липсващи парчета. От Шмидовете, които Бухтичка публикува, много харесах един:

Надявам се бързо да пристигнат в България.

# 18
И аз да се запиша с поредния дребосък, че темата не е за изпускане Grin

# 19
Kingfan, разкошен е този равенс, много се радвам, че успях да се докосна до него благодарение на HighSpeed Hug

Аделка, нямам идея на колко е бил разделен, но всякак изглежда супер труден, аз не бих могла Smile Сега съм на твоите, гледам Wasgij-а и си викам неее, прекалено трудно Joy Накрая отворих Cloudberries, той пък направо сам се реди Flushed

Но в момента така и така съм разпънала масата, май ще е добре да мятам големия, за мен това си е най-добрата тренировка, като ме измъчи едно хубаво.

Colors on Colors
1000 части
Ravenbsurger

И този стигна до мен благодарение на Аделка, супер е Hug

# 20
  • София
Значи Астрологията е труден на два плика по 4500, сега Ади го е разделила на по 500-550 части и елементарен за редене Simple Smile
Мале като се замислих не останало до Световното, в този ред на мисли Тони да се разпише и да обещае Вики да ни стиска палци като миналата година Simple Smile

# 21
Не мога да си представя астрологията как се реди на два плика по 4500, сигурно да съм се отказала. Laughing
Аз редих цветните части на 2000, а звездичките и тъмните ги разделих на по 1000 и пак зор видях.
Гледала съм видео на Карън, в което е смесила всички части и главата ме заболя колко мъка беше докато го завърши.
В крайна сметка, пъзелът е прекрасен и си струва всяко сложено парченце!

Бухтичка, не помня коя загадка беше взела от мен, но съм сигурна, че няма да ти е трудна. Почвай я без страх и ще видиш, че сама ще се нареди. Stuck Out Tongue

# 22
Един Дисни от мен. Не съм на тази вълна, но имам два броя и двата съм ги обещала, та реших да ми се махнат от главата

# 23
  • София, България
Вече официално започвам да се вълнувам за световното. Имате ли разпределение кой кога от колко часа ще реди или още е рано?
Ади и Евето не знам изобщо как са го наредили това чудо.
Много хубави пъзели сте показали, аз също редя като повечето пъзели са ми благодарение на Адито и Йоанка, много се радвам, че имаме сходни вкусове.
Аз си напазарувах от фб едни пъзелчета от наш човек ( gurgolina) и съм много щастлива (сега остава и да й ги платя).
Смятам скоро да предложа някой комплект от 2 пъзела за пътуващи, че вече доставките станаха толкова солени, че няма смисъл да пътува само един.

# 24
Мона Лиза, има разпределение за двойки и отбори, чакаме индивидуалното (сигурно тази седмица ще го пуснат) и тогава направо ще пусна една табличка по дни и часове кой кога.

# 25
Бухтичка, ако може някак да се закачи направо в първия пост, за да не я търсим всеки път. Не остана момичета, нямам търпение вече и аз

# 26
И аз да се добавя.

Малко остана, да, българското участие ще е по-голямо този път да видим как ще се представим. Бухтичка трябва да пише повече, но май нещата отиват към организиране на национално пъзел състезание, което да определя квотата за световното занапред. На както сме си свикнали у нас, мисля ще отнеме повече отколкото могат да си представят испанците Joy
Cobble hill

Anatolian

Има и доста от по 500, но вече сте ги виждали, та няма да ви спамя.

# 27
Ааа, Весе, за квоти все още никой нищо не е споменавал Blush Аз поне все си мисля, че имаме още няколко години докато стигнем до квоти. И в момента много държави провеждат национални първенства, ще видим дали и ние ще се наредим до тях, на мен отдавна ми се иска и ще направя каквото мога Smile

Иначе направих график. Идеята на Йоанка да го закача в първия пост е супер, но таймингът не е, тъй като още нямаме всички разпределения, а скоро няма да мога да редактирам първия пост. Затова лепнах в него най-отгоре линк към графика, който поместих при пътуващите пъзели.
Добавила съм всички български участия, защото не е без значение с кого се паднеш в група.
Ние сме в розово, всички други са в черно. По-бледо розовото и сивото са потенциални участия, не се знае дали ще продължим.

# 28
  • Варна
Надявам се, че и тази година ще мога да гледам нашите момичета. И да ги подкрепям от разстояние.
Вчера Оля ме стимулира и завърших този

Взех пътуващия Мечо. Оля ми го изпрати вчера и е платила доставката, за което благодаря. Чудесна е идеята парченцата да са в две торбички. Тъкмо ще има надежда да наредя пъзела, докато дойде време Горещото лято да се прибере.

# 29
Добре, вече официално мога да ви представя пълен и изчерпателен график на българското участие тази година - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uml3Bjr1zubHzGHzuIK1xhNI … 655#gid=686972655
Може и като снимка, но сигурно няма да се вижда добре (само финала на солото трябваше да орежа малко)

Тази година като цяло графикът е странен. И на индивидуалното и на отборното са разпокъсани групите в различни дни, почват вечерта и продължават на следващия ден. На мен като цяло не ми допада, но това е положението, дано догодина го направят по-добре.
В първото събитие рекорда на Гинес също ще имаме участници и то ще се стриймва както състезателната част.

Общи условия

Активация на акаунт