Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Затаила съм дъх и следя тука...

# 301
  • Варна
Добре че не участвам, щяхме да станем на кълбо, аз харесах кактусите Simple Smile
Успех, момичета с втория пъзел!

# 302
Италианците финишираха, изпревариха австралийския отбор.

Gone With The Puzzles се появиха в класирането. Има известно пренареждане, бяха на 18 място, сега са на 26 място. Чакаме заветното Q.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 01:57 от vox

# 303
  • София
Юхуу значи все пак са пред първите 35 мен този сайт хич не ще да ми зарежда и спрях да го мъча и междувременно един приятен trefl

# 304
Аз май най-после се научих да боравя със сайта и тъкмо гледах, че са с добро класиране момичетата. Извън времето, но малко хора са влезли в него. Жалко, че не можах да гледам пряко. Това с избора на два пъзела е било интересно. Аз харесах всъщност кактусите, може би бих го избрала Grinning

# 305
  • София
Пъзелите бяха отврат, най вероятно и утре има какво да предложат отвратително. Не избрахме правилно. Кравата биваше защото още беше светло, ноооооо градината ни разби. Стъмни се и не виждахме нищооооооооо. След като биха камбаната преборихме и за 1-2 минути приключихме. Помнят ни от миналата година и ни бяха дали маса пред сцената Joy Joy Joy

Благодаря за снимката където давам 5 на Ели наредих се да я гледам. А лично съм ьаписала времето на Алехандро днес бутнаха ме да го следя да завърши Simple Smile на стрийма ми се виждат маратонките Simple Smile розово лъскавиииииииии, но се отърках около известните. Този не е човек, аз не гледам картинка, но този ме бие Simple Smile

# 306
Връзкарки! Stuck Out Tongue Winking Eye
Догодина, ако може да ви сложат пред сцената, ама сутрин.
Тази имахте малшанса да се паднете във вечерната група. Времето за първият пъзел ви беше много добро. За втори, каквото и да бяхте избрали, щом светлината не е била добра все щеше да ви затрудни. Даже мисля, че тъмната крава е по-кошмарна, като втори. А кактусите и замъка са с много еднотипни части.

Alejandro е явление, но да се готви за голям сблъсък с Kristin, Katharina и Mercédesz. Аз залагам на Kristin.

# 307
Най-сетне да стигна до форума, ще карам отзад-напред.
Не знам защо така жестоко решиха да ни закопаят точно вечерната група. Лесен пъзел нямаше. Замъкът с гората и небето беше най-труден и успешно го избегнахме.
От 98 отбора само 22 завършиха в 3-те часа, което е показателно. Когато свършихме и вдигнах глава залата беше пълна и започна едно голямо броене на парчета. Та 13 от тези 22 бяха избрали същите като нас, така че определено не мисля, че сгрешихме с нещо. Просто всички бяха гадни, включително и зеления, на който като наредихме отличителните неща остана близо половин пъзел в черно-зелено.
Но това е, аз съм доволна, че се борихме докрай, колкото и да беше обезсърчително Blush Аз Q-та не виждам, но трябва да минем.

Да върнем до полуфинала на двойки. Това беше абсолютно удивително и феноменално. Два часа смятах, че с нашите резултати досега няма как да се класираме и ще останем без българска двойка на финал. Отиваме там, пада ни се тоя пъзел, който е абсолютно мой тип и Весето не знам какво прави, но сяда и го нарежда докато разбера какво става Grinning Честно ви казвам, такъв резултат никога не съм и очаквала. До последно не вярвах но ето, вече си имаме Q, имаме си и маса, отиваме на финааааааал Grinning
И като го свършихме се обръщам и гледам Мими и Евето почти готови! Масата им беше до нашата и ги изчакахме, невероятно   класиране и за тях!

И да стигнем до сутринта. Знаех, че пъзелите ще са нови, но все пак имаше някакъв шок и време да обмисляне как точно да го подхванеш. Пъзелът е сладък и ми харесва, мой тип е, но не бих казала, че у съвсем от най-лесните. Имаше много неща, не беше удобен за сортиране. Но съм доволна, и там мисията е изпълнена, класираме се и двете с Мими за финал благодарение на квотата за държави Blush Е, там ще съм от последните, но голяма работа. Важното е, че за втора поредна година целите са изпълнени, мога да участвам на всички финали Blush Конкуренцията е жестока и наистина не вярвах.

Хайде да стигнем и до линковете.
Тук може да гледате другите две отборни квалификации - https://www.youtube.com/live/v4mBzuXb9Rc?si=53Pi4diPrIHGSNCN

Финал двойки - https://www.youtube.com/live/Oa3TH5oTxws?si=Iof-45N_jzrLE1YZ

Финал индивидуално - https://www.youtube.com/live/zKjLRM5c0As?si=TwvtMhUM2jQyWzlu

# 308
Едно голямо БРАВО на всички участнички от групата ни! Страхотно представяне🎉

# 309
  • Варна
Браво, момичета! Всички чудесно се представихте! За вас ще е трудно, но за мен е добре, че ще сте от по-късничко, та ще мога да свърша нещо вкъщи през деня. Satisfied
Пожелавам ви успех!

# 310
Всички пъзели бяха ужасни, който и да бяха избрали, на лампа всичко изглежда еднакво. Супер са ни момичетата и важното е, че утре ще ги гледаме на финал.
Днес предстоят финалите на двойки, стискаме палци на Ели и Веси от 18:00 и веднага след това финал индивидуално от 20:30, на който ще викаме за Ели и Мими. Relaxed
Аз също си мисля, че ще падне короната на Алехандро тази година, въпреки че много го харесвам и не ми се иска, но конкуренцията е голяма и зор ще види.

# 311
  • София, България
Бухти, аз вчера Аз щях да ревна като видях пъзелите. Затова не ставам за състезания, като видя картинка, която не ми харесва и тотално се демотивирам и преставам да редя. Иначе от цялото световно най-много ме блазни, че е в Испания и ще се постопля.Joy
Нямам търпение да гледам днес финалите.
Също ми е интересно да видя какви пъзели ще се паднат сутринта и ако са лесни ще е много гадно и подло. Поне един лесен да имахте, миналата година бяха супер яки пъзелите. Да, може да имаше трудни, но бяха светли и този с лицата беше мега як. (Което ми напомня, че не съм го виждала, а бих си го купила да го редя).

# 312
Да стискаме силно палци на Ели и Веси.
Започнаха пред малко, редят неиздаван пъзел от 1000 части и имат два часа да го завършат.
Направо е жесток, лесен ще е и се надявам да се справят за рекордно време.

# 313
  • Варна
Айде наш'те, разбийте ги!

# 314
Точно пъзел по вкуса на Бухтичка, ще успеят!

Общи условия

Активация на акаунт