Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Ето ги, трудни и тегави са всички

# 286
  • София, България
Направо не знам какво да кажа, занемях. Grin

# 287
Кравата е много тъмна, а предстои да се смрачава. Тегава ще е. Замъкът ми изглежда най-лесен и може би кактусите.
Не знам кои са избрали, дано ги дадат скоро.

# 288
  • София
Аууу, какви са тези пъзели...

# 289
# 290
  • София
Да..., лоша работа. Може би третия бих избрала, и четвъртия. То няма какво, добитъкът в никакъв случай. Весето май обича такива размазани замъци и гори като втория.
П.П. Може да залагаме колко ще е мин. време - аз около час и половина го виждам.

# 291
За първи пъзел масово редят този. И според мен е най-лесен.

# 292
  • Варна
Нашите девойки малко се виждат, но мяркам само розовките тениски. Стискам палци!

# 293
Знам, че са много трудни за състезателно редене, но за вкъщи бих си взела кравата и кактусите. Много ми харесват! Успех!

# 294
  • София
Ох, не мога да ги гледам, но този който Вокс показа ми се струва с добри отличаващи се текстури, въпреки че всичко е зелено. Кактусите май и те. Кравата наистина е много тъмна. Замъка като се замисля че долу дърветата трябва сортиране само ми се струва тегаво, ама пък показаха , че са добри в сортирането. Ще се справят в първите 35 или поне стискам палци.
Сали, тия нечовеци час и 20 Joy
Допълвам, хвърлих едно око, има ли някой който да е наредил един пъзел вече

# 295
Няколко отбора за под един час наредиха зелената градина.

Няколко за около час наредиха кравата.

За съжаление нямам възможност да гледам постоянно, че в къщи домочадието иска и да яде Sweat Smile

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 20:32 от vox

# 296
Няколко отбора май завършиха.
Преди малко ги мярнах, сортирали са по форма, само гърбовете видях, но не и пъзела. Възможно е кравата да са избрали за първи, тъмни ми се видяха частите на масата. Дано за втори да е зеления. На мен също ми се струва най-лесен.

# 297
  • София
Австралийките свършиха за 46.11, малко след  това италианците, с едни спагети на тениските. Австралийките избраха кравата за втори пъзел. Нашите не ги мернах досега.

# 298
Ето ги, завършиха първия. Кравата са избрали  Weary

Вторият е зелената градина.

# 299
Нашите момичета наредиха кравата и започнаха зелената градина.

Общи условия

Активация на акаунт