Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 848
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Florida, освен горния Арт имам и този:
Скрит текст:

Този втория вървеше по- лесно, макар че в един момент ми дойдоха в повече петуниите, далиите и розите. Имаше разпознаваеми елементи и не ни затрудни прекалено много. Ако си харесаш някой от двата пъзела ми пиши. Аз друго трупам ( книги) и всяко свободно пространство, ниша е заето от тях. То и затова пъзелите, които сме наредили ги подарявам. Нямам място да съхранявам и кутии със съответните. 🙂

Благодаря за отговорите относно Арт пъзелите. За сглобката не мога нищо да кажа, т.к. опита ми е ограничен. Само 5 марки пъзели сме редили вкъщи като от тези 5 марки само 2 пъзела са на Арт. Направи ми впечатление, че за разлика от другите пъзели в доста от парчетата ( ушите,) на Арт е останала хартия ( при производствения процес), която хартия не винаги  се отстранява лесно, колкото и да се опитва човек да действа с най- фини и внимателни движение. Това единствено бих посочила като забележка и което за мен беше неприятно. 🙂

# 361
Аз лично имам смесен опит с Арт, ту лошо , ту добро качество, дори май доброто преобладава. Така че видя ли картина, която ме грабва, не се колебая.

Благодаря ви за подкрепата момичета, много е хубаво да бързаш да редиш цял ден и накрая да прочетеш всички тези мили думи Heart

# 362
  • Варна
Floren, втория пъзел ми харесва. Ще ми бъде приятно, надявам се, да го наредя. Благодаря.

# 363
# 364
  • Варна
Floren, втория пъзел ми харесва. Ще ми бъде приятно, надявам се, да го наредя. Благодаря.

Моля ! Ще го наредиш, ще успееш. 🙂 Напиши ми данни за доставка на лично съобщение и ще пробвам да ти го изпратя безплатно през ОЛХ, ( това, което Йоана е снимала. Благодаря за инфото!🙂🍀) . Ако не се справя с ОЛХ платформата, то само доставката ще поемеш. 🙂

# 365
  • София
Благодаря на всички да подкрепата. Много ми хареса как писахте, че още едно Световно е схрускано 😀😃 😀.
И е време да разчистя, докато има безплатна доставка с Еконт днес и утре.

Най-горният Равенс (къщите) е с една липса, втория е с цепната кутия по ъглите и после съм я лепила. Трефъла с бонбоните е без сортери.
Предпочитам 4-те диснита да са заедно.

# 366
  • София
Мимок, ако не са заплюли Бурано, за мен, моля.

# 367
  • София
Айде и аз да се възползвам от поста на Йоана

# 368
Аз бих искала да взема тези, на които съм сложила точка, ако някой не си ги е избрал преди мен де.
Скрит текст:

[spoiler/]

# 369
  • Варна
Еве, ето този с тикчето ме интересува, ако е свободен Simple Smile

# 370
Cottage by the Sea
Anatolian, 1000

# 371
  • Варна
Аделка, много е красив! А и няма как да не е, нали това е любимата ми тема Laughing

# 372
FloridaM, аз обичам по-шаренки по принцип, но в този се влюбих от пръв поглед когато го видях и си беше истинско удоволствие за редене.

# 373
Аделка, супер е! Точно мой тип идеалистична и ромонтична картина. Аз съм в отпуска, но гледам да се разхождам повече и да не се забивам вкъщи да редя. Все пак наредих този:

# 374
Страхотен е! Омая?

Общи условия

Активация на акаунт