Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 868
  • 742
  •   1
Отговори
# 405

Аз продължавам да мисля за комиксите на Трефл. Ужасно много ги искам! Всеки ден проверявам да не свършат Sweat Smile
Скрит текст:

Ама ти още ли не си ги поръчала? Grinning Хайде давай, няма какво да се чудиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 406
О, изобщо не се чудя. Чакам по-добри финансови времена. Или направо на Дядо Коледа ще пиша! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
Да покажа и аз 2 наредени пъзели. Аз съм есенно-зимен пъзелист 😊

# 408
  • Варна
Дами софиянки, на кого да изпратя утре Клеопатра? Евето, на теб ли? Пиши на лично адрес и предпочитан доставчик, моля.

# 409
  • София
Любима ми е сглобката на Black sea lite, но тези картини на Ивайло Иванов са ми много изкуствени, компютърни образи. Метнах в любими Цветна хармония и Красавицата и залезът, но бих ги купила само на намаление. На Венета Дончева ми харесват.

Този доста ме затрудни.

Тигър, Bluebird, 1000 части

# 410
И два наредени пъзела от мен

# 411
  • София
Втора вечер редя, ама пък е 2000 части, ако минава за оправдание Joy

Не знам ние ли много пътуваме , ама се замислих да се запишем с баткото за пъзел манията, то тогава да ваканция и имаме планове. Как все такива дати мислят...

# 412
Здравейте, момичета и момчета! Отскоро се зарибих по пъзели. Цял живот всъщност съм редила пъзелите на децата, но не съм си взимала голям, само за мен. Синът ми ми подари скоро един 1000 части, и се започна.....  Ето, че го наредих, и искам да го снимам. има ли някакви тънкости, някакви правила за снимане? Дайте съвети:)

# 413
  • София
И два наредени пъзела от мен

Много ми харесват. Ако се разделяш с тях, пиши, моля 🙂

# 414
  • София
Hristina Zlatanova 767474, добре дошла Flowers Hibiscus

Аз имам в камерата възможност за снимки на документи и автоматично подрязва пъзела.
Другия вариант да си направиш обикновена снимка отгоре на пъзела и ръчно да си изрезеш до размера който да се види Simple Smile успех

# 415
Hristina Zlatanova, добре дошла в темата! Simple Smile
Ние изисквания към чуждите снимки нямаме. Зависи какви са твоите изисквания.
Аз използвам приложението genius scan. Хубавото е , че колкото и криво да си снимал, с изрязването чрез приложението се коригира снимката.
Бързо и лесно е.
п.п. Допълвам, че за хубава снимка е много важна и светлината. Аз избягвам да снимам вечер на лампа, предпочитам дневната светлина.

Давай да видим пъзела, че съм любопитна. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:51 от vox

# 416
  • София, България
Ако имаше изисквания за хубави снимки да са ме изгонили 100 пъти от темата. JoyЧестно казано изобщо не си давам зор да снимам хубаво, не е като да не са виждали хората тук повечето пъзели по 100 пъти.

# 417
Добре дошла, Hristina Zlatanova! И аз бях като теб - до миналата година редях много рядко, но сега имам повече място вкъщи и се развихрих. За снимките - не мисля, че трябва да се стараеш кой знае колко, понякога по-небрежните снимки стават по-хубави, отколкото тези, за които си се старал да ползваш приложения и филтри. Аз ги снимам просто с камерата на телефона, не си играя да ги обработвам допълнително. Гледам да е на дневна светлина, но да не пада пряко върху пъзела. От 6-7 снимки все излиза една сполучлива.

По-скоро гледай да си намериш удобно място за редене, защото пъзелите от 1000 части не са като детските, очите страдат, вратът и гърбът и те страдат...Така че трябва да се настаниш максимално комфортно, за да не те боли нищо. Ииии чакаме снимки на пъзелите!

# 418
Хубава или не ето снимка на последния ми нареден пъзел.

Ice cream 1000 Cobble hill

Тези отиват да се продават ако някой иска нещо да каже. Знам моя вкус не е особено споделян, но все пак да питам. Най горният не е реден, фабрично затворен плик на частите, него го набедихме всеобщо за най-труден на световното и го отстранихме скоростно.

# 419
Хубава или не ето снимка на последния ми нареден пъзел.

Ice cream 1000 Cobble hill

Весе, перфектна е!

Аз филтри не ползвам. Не мога да кажа, че си играя и старая кой знае колко. Дали ще снимам с камерата на телефона или с приложението е все едно. Но държа снимката да не е крива и с приложението ми е по-лесно изрязването.

Общи условия

Активация на акаунт