Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 866
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Тя и серията "Сред цветята" на Блек сий цялата е била преди това продавана от Омая (или както са се казвали тогава - Pyzelite). Аз ще се почудя дали да поръчам нещо. Хем харесвам тези дизайни, хем точно качените не са ми най-любимите. Можеше доста по-хубави да купят от Ивайло Иванов. Има си и хубава страна - поне няма да наливам още пари в пъзели. Иначе май най-симпатични са ми дракончето, което Оля е постнала и този заек:

Но не знам, като се сетя, че с Блек Сий все имам някакви проблеми - нещо не ми се поръчва.

# 391
В чата писаха, че бройките ще са малко, така че ако наистина държите на някой може би не чакайте дълго.

Двата на Венета Дочева са прекрасни, особено сиянието ми е много на сърце. Колкото до голямата серия красивички ги е докарал, спор няма, най-много ми допаднаха лисицата, къщата и розовия бус. Но не мога да подкрепя това с генерираните изображения на килограм. Чувствам се безкрайно старомодна, но това е положението, аз вече съм си на възраст Joy Докато има артисти да рисуват бих предпочела да подкрепя тях.

# 392
  • Варна

Готово, успях да кача снимката. Прекрасен е.
Накъде ще пътува, пишете, моля.

# 393

Двата на Венета Дочева са прекрасни, особено сиянието ми е много на сърце.

Аз всъщност накрая може и само нейния да взема. Но не сияниянието, а този:

# 394
  • Русе
Това с малкото бройки ме тревожи Sad Сложих в количката 3 пъзела по 500ч.,и като видях сумата 54лв и сърце не ми даде да натисна бутона.

# 395
  • Варна
Тази египтянка, като приключи да пътува и ако никой няма да я задържи, ме интересува.

# 396
  • София
Тази египтянка, като приключи да пътува и ако никой няма да я задържи, ме интересува.

Пътуването й ще завърши при mimok, тя я искаше.
Пиши й, ако реши да се раздели с нея.

А иначе за редене - сега е до теб - във Варна при FloridaM.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 17:01 от elita

# 397
HighSpeed, имам я египтянката. Ако не стигне до теб пътуваща, като наредя моята ще ти пиша.

Аз продължавам да мисля за комиксите на Трефл. Ужасно много ги искам! Всеки ден проверявам да не свършат Sweat Smile
Скрит текст:

# 398
  • София
Аз ги огледах новите на Блек сий ама още имам мнооооооого пъзели и затова ще изчакам. Ако не ще се наредя на втора употреба Simple Smile

# 399
Тъй като не съм купувала пъзели няколко месеца, поръчах 3 броя, но ще го плащам чаааак края а на октомври.
Ето на тези се спрях.

# 400
Те тези навярно ще ги дават на пъзел мания за състезание.
И моето не са.

# 401
  • София
Ще има пъзелмания ли Rolling Eyes

# 402
Да, как ще пропуснат на 2, 3 ноември за двойки. Както всички сме загрели от Испания.

# 403
Ще има пъзелмания по двойки, пуснаха днес билетите, но пъзелите ще са Трефл - https://www.ozone.bg/product/bilet-za-uchastie-v-pazelmaniya-2023/

Честно казано вече толкова пъти съм го играла, че явяването ми ще е по-скоро проформа Joy Чакам си националното аз Smile

# 404
Предусещам, че скоро ще имам време да редя и не се стърпях, поръчах си и аз, от много време не си бях купувала нищичко. Отделно оттук се сдобих с още три. Малко прекалих.

Общи условия

Активация на акаунт