Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Omaya, 1000 части 🪶
Лесно и приятно вървеше:)

# 526
  • София
Хайче този е от Йоана ама толкова отдавна е в мен и нямам спомен, ако тя помни Simple Smile

# 527
Аа, не е от мен. Той беше за нея и аз го бях взела да го наредя. Ти беше забравила да го пратиш на предния кашон помня. Ама от кой беше…

# 528
  • Варна
Ужас, оплели сме се здраво. Ще видя тези дни да прехвърля темите назад и да чета.

# 529
  • София
Значи няма никаква идея тогава и ако някой си го познае да каже Simple Smile аз вече май почти нямам чужди пъзели в нас и трябва да почвам да редя моите до края на годината. Остава да наредя и пъзелите от миналата година от Световното и от тази и ще съм супер.
От разчистването на Озон не си харесах нищо, но от Амазон поръчах два пъзела Simple Smile

# 530
  • София
Ужас, оплели сме се здраво. Ще видя тези дни да прехвърля темите назад и да чета.
Спокойно от мен е Wink

# 531
  • Варна
Я ми опиши кой беше, че се зверих тука в рафтовете сума време.

# 532
Хванахте нишката, кой на кой, май Joy

От тази седмица
Момичето с перлената обица 1000 ИКЕА

Nature collage 1000 Ravensburger

Невероятен пъзел
Flower basket 1000 Ravensburger

Heart

# 533
  • София
Я ми опиши кой беше, че се зверих тука в рафтовете сума време.
От мен е ей този, и друг ли търсим Joy

# 534
  • София
Точно този пратих аз на Хайчето, и пари не съм и взела и нямам спомен давала ли съм на някой Joy Joy Joy

# 535
  • Варна
Супер. Знам със сигурност, че не съм го плащала. Ако на още някой вися с пъзел, да си казва. Че цяло лято с тия колективни кашони, които хвърчаха от София към Варна, абсолютно възможно е да има още някой такъв 

Хепи, драсни на лс цена и как да ти го платя. Имам Пейпал, вече имам и Револют, само дето Революта още не съм го ползвала и ще ми трябва малко време да се ориентирам, докато ти пусна парите Simple Smile

# 536
От разчистването на Озон не си харесах нищо, но от Амазон поръчах два пъзела Simple Smile

Аз не разбрах, какво разчистваха Озон.  Всичко в любими ми е на реалната цена. Нямам нищо с намаление. Rolling Eyes
Покажи, какво поръча от Амазон, че ми е любопитно Simple Smile

# 537
  • Варна
Имам спомен за запазени едни слънчогледи от Vese.Vese. Да си призная бях изключила, какво да се прави, старост-нерадост Smile.
Весе, още ли ми ги пазиш?

# 538
  • София
Имам спомен за запазени едни слънчогледи от Vese.Vese. Да си призная бях изключила, какво да се прави, старост-нерадост Smile.
Весе, още ли ми ги пазиш?
Слънчогледите са при Бухтичка Simple Smile
От Амазон съм поръчала това:

И за капак пак съм поръчала един пъзел два пъти от Озон Simple Smile

# 539
еве, мечетата са супер сладурски, за първия... ти си знаеш Sweat Smile

А се замислих, ако искате да сме солидарни с Vox да донеса ей тази красота. Единствения пъзел дет съм отваряла с ясно съзнание и прибирала обратно Joy

Хепи, я виж какъв друг пъзел на Bluebird ме чака. Купила съм го в пристъп на лудост явно Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт