Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 306
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София, България
Вчера имаше сбирка, беше чудесно, изядохме към 5 кг банани, които беше донесла Сали, въпреки че очевидно не сме маймуни.Joy
Весето донесе супер пъзел, в началото нещо не ни се редеше особено и някак демотивирано почнахме, а всъщност пъзелът е прекрасен! Като ни дойде музата и се впуснахме и почти го подредихме. Ако се бяхме организирали още първите два часа, щяхме да го наредим още вчера.
Събирането беше в камерен състав, но наистина си прекарахме добре.
Аз лично се питах къде изчезна Нейта.

Децата изкараха също уникално добре, 4 часа играха на училище.

# 601
  • София
Нали дойдох  по-късно, съм изпуснала демотивираната част Grinning
Много прилично си редяхме. Йоана и Весето си бяха първенци, както винаги.
Хепи бързаше, мяташе разни парчета от рамката и нехаеше за терзанията на сина си, а детето се беше панирало от предстоящото състезание по математика. Все пак пожертва пъзела и заведе отрочето да се бори със задачите. Хепи, как мина състезанието?
Йоана завеждаше дясната част и накрая, стимулирана от изтичащото време за паркиране, начатка за нула време мачтите горе.
Весето влизаше в ролята на разпределител и от време на време чувах Сали, виж ето тези дали ги има там Grinning Въпросната Сали честичко прелиташе до едни кутии с кекс и домашни меденки.
Мона Лиза тържествено предаде наредена червена лодка.
Децата коренно се различават от моите внуци - тихи, кротки, писаха, изпитваха се. А бе, деца - мечта. Накрая оставиха на дъската едно духче да плаши следващите приходящи.
Който не дойде, може само да съжалява.
И благодаря на Весето за гостоприемството.

# 602
Браво, че се събирате да редите заедно. Simple Smile Атмосферата изглежда много добре на снимката. Аз доста дълго не бях редила, понеже все бях заета през уикендите. Та се бях позатъжила за пъзелите и вчера с удоволствие наредих този Yazz:

В началото ми се видя малко скучен, но като понапреднах взе да ме кефи много. Цветовете успокояват и беше удоволствие да се гледат наредените участъци.

# 603
Еха, колко са хубави само тези деца. Благодаря ви, че бяхме заедно, беше ни много задушевно. Храна на корем 😆

А тези деца не спряха да учат и да решават задачи на дъската. Може да сме спокойни, България ще е в добри ръце съвсем скоро.

Йоана и Мона Лиза ми препоръчаха и четиво и вече прочетох една трета от първата книга Blush

Всички се чувствайте поканени, тъкмо ще се запознаем.

# 604
Здравейте момичета!

Твърде дълго изчезнах, тъй като Август месец ходих на почивки и сватба, а Септември трябваше да се подготвям за изпит и да се явявам на теория и практика за ТРЗ (труд и работна заплата). Това е за подобряване на професионалната ми квалификация и компетентност.
Все още не са излезнали резултатите и ги очаквам.
Скоро Илейн ми изпрати цял кашон с пъзели от Пъзелманията, за което й благодаря.
Вчера едва успях да го отворя , взех хамелеона и за една вечер го наредих.
Бях забравила колко бързо се отплесвам да редя пъзел на Блексий и после не искам да си лягам, докато не завърша пъзела, хихи ...
Най-вероятно само уикендите ще редя по 1 пъзел, защото през седмицата нямам такава възможност, тъй като и ходя по интервюта, искам да сменям работното си място и се връщам изключително натоварена и изморена.
Ако някой бърза да реди пъзелите или иска да му ги върна, да ми пише на ЛС, за да го направя, защото моите планове са да наредя всичките пъзели и тогава да ги разпращам , където трябва да отидат Simple Smile

А сега качвам и Хамелеончето , макар, че сте го виждали вече неведнъж.

# 605
Есен във фермата - Фалкон 1000

# 606
Ех, знаех че ще си изкарате чудесно! Simple Smile
Планирах да дойда и аз, дори бях наблизо, но ми се случиха непредвидени обстоятелства и не можах. Sad Сега като гледам снимките си давам сметка колко много съм се затъжила за вас! ❤️
Аз приключих с моята следдипломна квалификация и вече ми се освобождава време за редене, така че се завръщам сред редиците Simple Smile
Засега с това Клементони

# 607
Много приятен Corner piece

# 608
От мен един много бърз и приятен Schmidt

Outer Space

# 609
  • София
Много хубава среща сте си спретнали и съжалявам че пропуснах. Направихме с малкия един Белград.  Много добре си изкарахме с плескавици и Нишичко Simple Smile

# 610
Аделка, много е хубав Simple Smile Мен вчера не знам какво ме прихвана, но заседнах да гледам Ozone. Докарали са някои от новите Шмидтове, но не участват в промоции. А и не само те де, като цяло няма особено много намалени пъзели. Добре че Enjoy-те поне бяха леко намалени, та си взех два:

# 611
  • София
Фалкон, 1000.

# 612
Magnolia, 1000 части🧩
От много приятните пъзели❤️

# 613
  • София
Да се изфукам с последната поръчка от Амазон, а имам и една от Озон Simple Smile

# 614
Здравейте !
В крайна сметка в Неделя отворих вълкът.
Вчера го завърших и днес снимах на дневна светлина .
Цветята и всичко останало се наредиха сами, но главата , бога ми, много ме затрудниха тия космалъци… Хамелеона води тук, че по-лесно и приятно се реди , за разлика от вълка 😆.
Този уикенд смятам да почна мечката, трудните пъзели ги оставям последни, че ще има да троша нерви сигурно там 😆

Ето и снимки 🥰

Общи условия

Активация на акаунт