Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 301
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Butterfly, аз мога да ги взема когато си готова, не бързам Hug Стига разбира се да няма някой друг желаещ. На мен ми ги предлагаха преди месец-два и тогава нямах никаква възможност, но сега може и да успея.
При мен е някаква лудница, само мисля постоянно да не забравя нещо. Добре че поръчах по-рано билета за пъзелмания, днес ми напомнят озон, че изтичало времето, изобщо нямаше да се усетя.

# 616
Добре, Бухти, ще ти пиша като съм готова.
Аз пробвах да отбелязвам в общия файл за пътуващите пъзели , кое съм наредила, но е заключен и не мога нищо да правя по самия файл..

И идвам да покажа, че много неща си харесах от озон, но ще видим кога ще мога и ще имам възможност да поръчам. Бях влезнала да видя дали има адвент календар, но за съжаление няма, но пък така да ми харесат тези котки на Трефл , очите ми останаха в тях.. Мале, мале..

https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-chirakat-na-veshtitsata/
https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-kniga-na-senkite/
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-veli … lepieto-na-pauna/
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-pazi … -na-gorskiya-ray/
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-drak … stvoto-na-gabite/
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-past … o-na-beliya-zaek/
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-koteshki-uyut/

# 617
Butterfly, котките на Трефл и аз ги бях загледала, но реших накрая, че са малко мрачнички. И като спомена Адвент календари - с последната поръчка ми Ozone ми подариха този мини-пъзел от миналогодишния им Коледен календар:

Много е сладичък, не знам защо ми го подариха, но много ми вдигна настроението Blush Може би защото бях поръчала друг мини пъзел, та подаряват и по един Коледен. А другият е този:

Да ме пита някой защо изобщо поръчвам такива неща Grinning Бях си наумила, че щом не обичам да слагам магнити на хладилника, трябва да си залепя там мини пъзел. И сега много ми харесва как седи, даже искам и още мини пъзели, жалко, че няма чак толкова голямо предлагане.

# 618
Дами, отскоро ви следя простете ако въпроса е неподходящ, но като продавате нареден пъзел в рамка мажете ли го с лепило за да не се разглоби?

# 619
Обикновено продаваме разглобени пъзели, а не наредени.

# 620
От мен една скромна Самодива:

# 621
  • София
Дами, отскоро ви следя простете ако въпроса е неподходящ, но като продавате нареден пъзел в рамка мажете ли го с лепило за да не се разглоби?
Аз в стаята на децата съм сложила пъзели в рамка и не са лепени, но съм подарявала и ги лепих със стикерите на Блек сии на гърба и пак в рамка.

# 622
Делта, озон редовно ми пращат по някой мини пъзел с поръчката. Имам може би около 10-12 събрани. Нямам и аз идея на какъв принцип решават, но определено ги предпочитам пред лепило Smile

Тези дни се забавлявах с поредния красавец от колекцията на Ейми. Толкова са пристрастяващи пъзелите по нейни картини, че нямам идея колко пъти ахках докато го редих и хич не ми се искаше да свършва. Пълно щастие щеше да е, ако беше 9000 части примерно Stuck Out Tongue

The Grand Library
Ravensburger, 1500

# 623
Делта, озон редовно ми пращат по някой мини пъзел с поръчката. Имам може би около 10-12 събрани. Нямам и аз идея на какъв принцип решават, но определено ги предпочитам пред лепило Smile

Те и лепилото не са пропуснали да сложат Laughing На мен сега за първи път ми пращат мини пъзел. Лепила имам една торба, не знам какво да ги правя, седят си. Във Фб гледам, че ги подаряват с продадените пъзели, мислила съм си и аз да го правя, но не искам да пълня хората с излишни вещи и затова аз не ги предлагам.

# 624
Памела, не знам дали разбирам правилно въпроса, но от личен опит, аз имам няколко пъзела в рамка, всички не са залепени, а просто поставени наредени, стъклото и гърба държат пъзела на мястото не се разпада, така, когато искам да ги сваля ще си ги разваля на части за бъдещо редене или продажба. Единият от пъзелите е по тъничък и с хлабава сглобка и се криви леко под плексигласа.

# 625
Те и лепилото не са пропуснали да сложат Laughing На мен сега за първи път ми пращат мини пъзел. Лепила имам една торба, не знам какво да ги правя, седят си. Във Фб гледам, че ги подаряват с продадените пъзели, мислила съм си и аз да го правя, но не искам да пълня хората с излишни вещи и затова аз не ги предлагам.

Ооо, лепила имам и аз една торба. Подарявала съм при продажба, но винаги питам купувача дали има нужда, че и аз не бих набутала на някой ненужна вещ. Гледам в групите, че дори ги и продават и по-странното е, че има хора, които ги купуват. Thinking
Иначе имам едно отворено и го ползвам за лепене на разслоени парченца, но отнема повече време да изсъхне.

# 626
  • Русе
След много дълго отсъствие да се отчета и аз с един нареден пъзел. Cobble Hill-500ч.
 За повече нямам време Disappointed

Не съм спирала да ви чета,но като няма с какво да се похваля и не пиша.Влизам да се радвам на вашите наредени пъзли,много красиви неща видях
Весе,прекрасна мозайка.Cupid Струвала си е всяка минута отделена за нареждането й

Памела,аз също слагам наредени,но незалепени пъзели в рамка с клипс.Винаги мога да ги разглобя и   прибера било за продажба или повторно редене,или ако картинката ми е омръзнала и искам да сменя с друга.Имам и някоко залепени и рамкирани в рамки по поръчка,преди повече от 15години

Имам нужда от малко помощ,предполагам,че момичетата от Варна могат да ми съдействат.Слагам питането в скрит текст да не спамя темата
Скрит текст:
Големият ми син тази година завършва и решил да кандидатства във ВВМУ с ранен прием,който е сега до края на месеца.Много информация не успявам да намеря в интернет,за да мога и аз да му помогна и насоча. Ориентирал се е към три специалности и му е трудно да вземе решение коя да посочи,като първо желание.Едната е Киберсигурност,втората Мехатроника и третата Киберсигурност в транспорта.Въпроса ми е ,дали имате някаква информация за училището,кои специалности са с добро обучение и възможност за по-нататъшно развитие и реализация.Ще има отворени врати в университета на 6-ти,но ще е късно,защото първия прим вече ще е минал.

# 627
  • Варна
Зори, ще оспамя малко темата, но дано съм полезна. Аз съм завършила ВВМУ, но не от тези специалности, когато аз завършвах, нямаше такива Simple Smile Нивото е много добро. Преди беше така, сега не чувам нещо по-различно. Първата специалност чета, че е много желана. Успех на младежа Simple Smile

# 628
Зори, аз за техническите специалности във ВВМУ не зная чак толкова много, те набират скорост в последните години. Но като университет според мен е супер - една от най-красивите сгради във Варна, с традиции, някаква хубава енергия има там. Така по впечатления - познатите ми, които са учили във ВВМУ са имали много хубави студентски години.

Аделка, това с продаването на лепилото и на мен ми е много странно, но явно има кой да се върже да купува. Аз ползвам иначе едно лепило за разлепени части, но то си има удобна четка за разнасяне. Това на Black sea нещо не ми изглежда толкова практично и затова не съм го отваряла.

Памела, то никой не продава нареден пъзел, камо ли в рамка Laughing Мноооого рядко по групите виждам някой да пита дали могат да му наредят пъзел, но не кой да е пъзел, а такъв, който вече си имат купен, просто нямат време или условия да нареждат. И има един куп желаещи да го наредят и не искат да им плащат. А така като картина - никой не продава, просто няма желаещи да купуват (може би единствено, ако е за някаква благотворителна кауза би се купил)

# 629
  • София
Другарчета мили любими, ако сте се запритеснили за мен - жива съм Simple Smile но може скоро да не съм, този малкият ми взима здравето - пълзи и с проходилката е фурия, та не мога да се отлепя от него (налапа купата на кучето, събори пожарогасителя, захрани се с картон… и това въпреки усилията ми) 😂 Добре че в пералнята да ходи от време на време да я съзерцава влюбено 😂 Бих ви показала клипове и снимка, но знам, че няма да успея да вляза да ги изтрия после Sad Ако някой е навит да се занимае, да ми пише във ФБ, много ми се споделя с всички ви ❤
Но лато цяло дойдох да кажа, че НАРЕДИХ ПЪЗЕЛ - от 100 части Simple Smile И съм искрено благодарна на Ани и на Весето, това беше  страхотен подарък в най-най-най точният момент Simple Smile И вече редя онзи 1000 части на Eurographics, за чиято рамка ви говорих преди месеци, че ще я започна Simple Smile Даже отивам да открадна сега някоя минута за него, докато Вики спи (предаде се след 3 часа будуване) Simple Smile

А ето го Алф от 100 части, който някой ден ще редим с детето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт