Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 298
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Зори, за кандидатстването:
Скрит текст:
Стана ми интересно, защото дъщеря ми е в 12-ти клас и се интересува от Киберсигурност. Та погледнах... Според това, което разбрах, може да се кандидаства и в следващите месеци. Има график на етапите: https://fees.nvna.eu/admission/early-admission/early-bsc/. Пише, че ако закъснееш с подаването в първия месец, документите ти се разглеждат във втория етап.

# 631
Sweet Valentine, благодарение на Аделка

# 632
  • Тополовград
black sea.

# 633
Един позабравен Йерка от мен. Мислех, че ще ахна ... ми не успях. Хубави изображения и картини имат турците, но генералния проблем е не сглобката, а че почти винаги са им замазани.

# 634
Все пак да си пробвам късмета понеже го намерих в озон изчерпан, случайно някой да има този пъзел и да е склонен да ми го продаде или заеме?

Зори, аз за съжаление не мога да помогна, кандидатстването след 12-ти клас ми е тъмна Индия засега и тепърва ще трябва да го разучавам. За съжаление и това учебно заведение никак не ми е в полезрението.

# 635
Доскоро и аз се чудех какво да ги правя тези лепила, докато не ми се наложи да лепя частите на чисто нов пъзел Grinning Още докато вадех частите, няколко картинки направо си паднаха в ръцете ми и докато съм в шок и се чудех със сухо лепило ли, с C-200 ли да ги лепя, се сетих, че Озон са ме спонсорирали доволно с лепила за пъзели.
Ето и последните ми наредени пъзели

# 636
Bits and pieces, 1000 части 🎅
Нестандартни парчета, тръгна трудно и после се оправи. Имам още няколко с такива части и май ще продължа с тях.

# 637
Не бях редила 500 части от миналия декември, бях забравила колко е приятно понякога да наредиш нещо набързичко.

За първи път редих Anatolian и ми хареса много марката. Парченцата бяха нито много едри, нито много дребни. На 500 части ме дразни понякога как правят прекалено големи парчета и пъзелът накрая прилича на детски, а тези си бяха точно добре. Леко гланцирани бяха, но не ми пречеше. Дано и големите им пъзели да са така хубави.

Много се зарадвах, че има картонена поставка за кутията:

Не че не може и сама да си намеря къде да я подпра, но все пак е много придвидливо да я сложат.

# 638
Eдин сладък кучо на Cobble Hill от мен

# 639
Delta_12, страхотен е пъзела. Аз не си падам по 500 части, защото някак си предизвикателството не е толкова добро, но за отмора след тежък пъзел е супер. От къде си го взимала и как се казва?

# 640
Йоанка, казва се Маршрут 66/Route 66. От Озон е:
https://www.ozone.bg/product/pazel-anatolian-ot-500-chasti-marshrut-66/

Не са кой знае какво предизвикателство, но пак зависи от картинката де. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 641
In the garden 1000 Otter house

Симпатяги

# 642
  • София
Уханието на пролетта, Black Sea Premium, 1000 части

# 643
След последните красоти и аз да се цопна и да внеса баланс с един пъзел на Roovi, за пръв път редя на марката и не съм впечатлена нито като части, нито като картинка

На живо е по-ярък.

# 644
  • София
И аз много се чудих на тази марка Roovi, но доста хора казаха, че сглобката не е хубава и се отказах.

От мен още една красота, горната я наредих в работата, тази вкъщи. С двамата ученици, повече от един пъзел седмично вкъщи не мога да редя, чакам коледната ваканция и тоггавааа ...

Време за чай, Cherry Pazzi, 1000 части

Общи условия

Активация на акаунт