Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Wild Kingdom Shelves, Ravensburger, 2000 части.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 10:11 от floren

# 646
Floren, все по-големи и все по-красиви пъзели редиш, браво!

Магнолия - Есенни листа, 1000

Малко по-труден беше, отколкото очаквах. Някак нервно вървеше реденето, не знам защо. Иначе се получи доста красив.

# 647
  • гр. София
Тези листа като ги погледнеш сякаш не са пъзел. Като картина са Simple Smile Трябва отблизо да ги видиш Simple Smile

# 648
Тези листа като ги погледнеш сякаш не са пъзел. Като картина са Simple Smile Трябва отблизо да ги видиш Simple Smile

Да, наистина. То и самото изображение предразполага да изглежда така, не е чак толкова от качеството на марката. Всъщност, трябва да видя и други техни пъзели как ще са, може пък и заради марката да е. Знам, че на много хора им е любима.

# 649
  • Варна
Floren, все по-големи и все по-красиви пъзели редиш, браво!
...

Благодаря! Различни предизвикателства, пък и ние редим семейно ( аз, половинката, големия син), та бързо се нареждат пъзелите. Всеки реди различни елементи, след това само се съединяват и намират частите за запълване на липсващите дупки. Семейно забавление. На малкия син също му е интересно и би искал да се включи, затова само му подавам част и му показвам , къде точно трябва да я сложи. За момента толкова от него, по-нататък надявам се повече.🙂

Есенните листа са хубави, подходящи за сезона. Харесват ми. Мисля, че същите или подобни заглеждах в Озон, че и ги сложих в уиш листата си. За другия месец си трупам различни неща. Евентуалния озон- ски черен петък. 🙂🍀

# 650
  • София, България
Идвам да споделя само, че съм много доволна от опцията box now, поръчах си помагало и подвързии за крупната сума от 11 лева, дойде доставката безплатна за един ден и то до нас, без да тичам за работното време на Спиди и да вися по опашки.

# 651
Прекрасен Black Sea, благодарение на Сали

# 652
  • Варна
И аз си поръчвам пъзелите вече до бокс, много съм доволна.

# 653
  • София, България
Ето един нареден от мен, страхотен.

# 654
Ето и от мен - един завършен днес и един, който забравих да покажа.Тази година много малко редя, време не остава...

# 655
Прекрасен Black Sea, благодарение на Сали

Много ми хареса, това е един от пъзелите, който заглеждах в озон и се чудех дали да си го купя.

И аз ползвам услугите на бокс нау , вкл като поръчвам от Тему. Много голямо удобство е. Единствения недостатък обаче е, че се плаща предварително с карта.

# 656
Един предизвикателен Блубърд от 1500 мини части на Хепи, ще си правим компания доста дълго Grinning

# 657
  • София
Това онези цветя ли са, с които Хепи искаше да ни изработи на груповото редене Joy
Много са красиви, но щяхме да щъкаме из стаята като в адронния колайдер Grinning

# 658
Цял ден чакам някой да пише, че да мога и аз да се включа 😂

Качвам мечката , която наредих снощи. Беше готова някъде към 23 часа вечерта , а я почнах може би в 19-20 часа. Напредвам постепенно да намалявам времето за редене на 500 части Simple Smile Сравнително лесно и приятно беше реденето на мечето, най-лесни ми бяха фона и всички цветя. Козината леко ме затрудни, но не колкото вълка. Тук беше приемливо .

# 659
  • София, България
Имам няколко наредени и непоказвани, ето още един, сладък беше доста.

Общи условия

Активация на акаунт