Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Честит празник на Съединението на България! Simple Smile

След къщата започнах този пъзел, вчера вечерта ми останаха малко части, които оставих за днес Simple Smile
Много лесен и приятен пъзел Simple Smile

# 91
  • Варна
Честит празник и от мен!🙂

" Маса за един", автор Евгений Лушпин,  пъзел Black See, 1000 части. 🙂

Скрит текст:

# 92
  • София
Успях да приключа египетската принцеса преди тя мен Joy Тежка битка беше.
Елита, благодаря!
На кого да предавам?

# 93
  • София, България
Къде се загубихте всички?
Аз напоследък наредих това онова, но преди 2 дни спрях, защото подготвям багаж за София.
Нека покажа малко пъзели, които не продавам и не се казват "Разпродажба", "Хайде на пазар", "Купете сега" и "Само днес два за един лев".

Така като гледам доста съм си поредила, но бързах, защото нали се прибираме.
Определено Eurographics са ми една от любимите марки, всеки техен пъзел, съобразен с възможностите ми, разбира се, е едно невероятно удоволствие за мен.

# 94
  • София
Тук сме, но някой тренираме усилено за Световното. Аз редя, но не качвам че някой ги редя и повече от един път.
Аз  след световното ще трябва да направя разпродажба защото гаража вече отеснява Joy Joy Joy

# 95

Wild Leopard, 1000 части
Trefl, Premium Plus Quality

Великолепен!
Леопарда се нареди сам. Останалото по добрия, стар метод със сортиране на частите по вид. Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 11:07 от vox

# 96
Аз нямам време. Наредих този

Omaya, 1000 части🦜
На живо също е страхотен и цветен!

Сега следва пътуващата мечка, за да могат да отпътуват заедно към Nalsi. После не знам кога ще мога пак да редя.

# 97
  • Варна
Нямам време, само трупам. При мен е супер динамично в работата, в социалния живот и моторите. Надявам се с края на мотосезона да успея да започна да редя вече.

# 98
Много красиви пъзели в последните постове! Камиончето със сладоледите даже може би ще си го поръчам, за да пробвам нещо с нестандартни части.

Леопардът е величествен, все едно ще оживее всеки момент,  много ми харесва Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes И някак картонът му е слегнал толкова равно, направо бих го закачила на стената.

Аз редя един Равенс от 1500 части - засега е разочарование. Изображението е хубаво, но качеството е ужасно. Сглобката е хлабава, но това въобще не е най-лошото. Толкова много разслоени части има, че като си прокарам ръката по нареден сектор се усещат навсякъде неприятни бабунки. И повечето са разслоени така, че няма как да се залепят, просто са набъбнали. Знаех, че марката не е това, което беше преди 20 години, но чак толкова не съм очаквала. Имам и още два техни - ще видим дали това падение е единичен случай.

# 99
  • Тополовград

# 100
The Vegetable Garden - Jumbo 1000

# 101
Включвам се с пъзел на Art Puzzle, на който ако картинката му не беше толкова сладурска, а инатът ми толкова голям, нямаше да го довърша. По принцип нямам никакви претенции за качеството на пъзелите, но този просто няма никакво качество Joy

После 10 дена не исках да виждам пъзел, но си възвърнах желанието с един Black Sea Blush

# 102
  -Eurographics
Надявам се от есента и аз да имам повече време за пъзели, ама се съмнявам Simple Smile

# 103
Вчера довърших злополучния Ravensburger:

Първият ми пъзел от 1500 части беше това. Не се усетиха никак, отне колкото нормално ми отнема хилядник. Изображението беше много приятно. И оттам нататък - имам само оплаквания. От тази хубава марка са направили незнайно какво. Ясно е, че авторитетът им е голям и лежат на стари лаври, но не знам как могат да си позволят такива издънки. Като за начало - картонът имаше някаква много неприятна миризма (вярно, че беше фабрична, но защо другите пъзели нямат такава, явно има начин да се отстрани) и стърготините бяха много повече от обичайното. Айде, това го преживях. За хлабавата сглобка писах вече - не можех да местя нормално малките секторчета, разваляха се при най-малкото движение. Огънатите уши даже не съм ги броила колко са. И върхът - на една от частите просто се беше откъснала долната част от картона на ухото:

Нея поне я залепих, защото беше голяма варващина. Не знам как са постигнали такова нещо, явно тотално са спрели да се стараят.

# 104
Delta_12, защо не пишеш на имейла на Равенсбург с приложени снимки и кратко описание за проблема.
Наскоро бяха съдействали на евето и то доста бързо реагираха.
В нета намирам този имейл info@ravensburger.de, но ако решиш питай и евето да потвърди. Hug

Общи условия

Активация на акаунт