Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 253
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз им писах през формата за контакт на Равенсбургер за липсващи части и ми изпратиха нов пъзел. Ако можеш да им пишеш на немски най-добре, защото преди няколко години не ми отговориха на английски Simple Smile

# 106
Благодаря за информацията, писах им. Не очаквам кой знае какво, едва ли им пука за моето мнение, но ако все пак го прочет, ще си знаят, че не е като да не забелязваме ниското им качество. И няма значение, че пъзел-инфлуенсърите масово ги възхваляват и редят само тях, назадъкът им си личи. Ще ви кажа, ако ми отговорят, писах им на немски Satisfied

# 107
  • София
Delta редим Равенс заради световното, иначе аз си харесвам и други марки даже повече Simple Smile

# 108
Делта, много неприятно с този равенс, според мен е много вероятно да ти изпратят нов пъзел. Те по принцип имат много прах и това е нормално за тази марка, но другото не бих казала, че е. Много са ми минали през ръцете, веднъж имах едно изтръгнато ушенце като твоето, но разслояващи се никога.

В този ред на мисли в събота си проведохме инстаграмското състезание, което се наложи да отложим по-рано. Аз даже не успях да пиша тук, съжалявам Confused
Таа, редихме Трефл. Отварям го аз, почвам да си обръщам парчетата и изведнъж гледам едно тънко само горния му слой Flushed Бяха се разслоили и имах поне 10-15 голи парчета с отделен горен слой още от началото. Те и другите едвам се държаха като цяло. И се чудя какво да правя, как да го редя това чудо, състезаваме се все пак, не върви да спра. И се сещам, че лепилото на детето е на другия край на масата. Отивам, взимам го и почвам да лепя Joy Само дето докато лепя осъзнавам, че не съм сигурна, че ги лепя правилно, което може още повече да ме обърка в последствие Joy Една голяма каша беше всичко, разсея ме доста и очаквано завърших последна. То ми беше ясно, че няма да съм първа, исках само да го завърша и все пак успях Blush

Записът - https://www.instagram.com/reel/C_nGioQIPMy/

Candy Store
500 части
Trefl

Ето ги част от разслоените

# 109
Ехеее, Бухтичка, не съм си представяла, че могат да се разлепят точно по този начин, така да падне цялата горна част. Че и толкова много парчета да са така... Все пак, браво, че си го наредила и си излязла от ситуация. Даже отначало ми стана странно, че пишеш, че си последна, дори и с тези разлепяния щях да кажа, че няма как да си толкова назад, но после видях, че сте били само трима души Grinning

Делта, много неприятно с този равенс, според мен е много вероятно да ти изпратят нов пъзел. Те по принцип имат много прах и това е нормално за тази марка, но другото не бих казала, че е. Много са ми минали през ръцете, веднъж имах едно изтръгнато ушенце като твоето, но разслояващи се никога.

Значи поне за другите ми два Равенса има шанс да съм по-доволна, ако разслояванията не са типични. Иначе за този не знам защо направих чак такава драма, все пак е просто пъзел. Сигурно защото имах някаква идея да го слагам на стената, но то такава идея имам често и рядко се стига до закачане Grinning Засега не са ми отговорили от R., но дори и да ми изпратят нов пъзел, няма много какво да го правя (освен да го продам). Вече развалих наредения.

Delta редим Равенс заради световното, иначе аз си харесвам и други марки даже повече Simple Smile

Да, това знам, че играе роля и за влогърите. Малко обаче сякаш им правят реклама, защото се надяват на колаборации Grinning Както тази Карън има своя серия към R., така и те да се уредят. А може пък и да си въобразявам и за техните пазари наистина да няма по-качествени марки от R.

# 110
Omaya, 1000 части🐻
Благодаря за възможността да го наредя, много приятен пъзел!

# 111
Мечокът наистина носи добро настроение. Аз имам ъпдейт за Равенсбургови - бяхте прави, ще ми дадат нов пъзел. Всъщност, засега им пратих само данните за пъзела и ще ми го пратят, ако още е в производство, нещо такова Simple Smile И да не ми го пратят, пак съм доволна, че поне ми отговориха. Радвам се, че немският най-после ми послужи за нещо. Satisfied

# 112
  • София
Снощи с децата редихме този Анатолиан. Ако не беше 260 части , щеше доста да ни затрудни.

Оказа се, съвсем случайно разбира се, че трябва мястото за пъзели да се опразни.
Този го подхванах от Тони, по спомен трябва да ходи при Зори, но нека потвърди Simple Smile

Скрит текст:
Ако някой друг е обещан, не помня и имам нужда от подсказка Grinning

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 14:28 от Happy eyes

# 113
  • гр. София

Малък, но честно да си кажа ме затрудни Simple Smile

# 114
Не мога да се похваля още с нов нареден пъзел, обаче съм готова да открия сезона на чорапите.Grinning

# 115
Ха-ха, Kingfan, и аз съм в твоя отбор Satisfied

# 116
Joy JoyJoy
Обща болест.Grinning

# 117
  • София
Аааа, я вижте Ку-ку какво си поръча за световното Simple Smile

Отделно ще имаме тениски за нашия отбор и за Гинес също Simple Smile

# 118
Успех, момичета! И да си прекарате хубаво!

# 119
  • Варна
Готини чорапки, веселяшки. 😄

От мен един Анатолиан , 1500 части, " Сладък живот". Затрудни ни, но се получи. Малко в повече бяха частите от тези отбелязани на кутията. 7-8 дублирани. Отделих ги в отделно пликче. ( резерв). Големия ми син ( 9г.) се включи в реденето и доста му хареса. Сега пита, кога ще започнем следващия пъзел. Няма да му чупим хатъра и вероятно уикенда ще отворим някой нов. Smiley

Това са дублираните части:
Скрит текст:

А това е друг пъзел. Мисля се казва " Кулата в Пиза", 500 части на Равенсбургер. Този пъзел сам се реди, доста е лесен и частите ми се сториха прекалено големи в сравнение с останалите 3-4 марки пъзели, които сме редили вкъщи.🙂

Общи условия

Активация на акаунт