Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 299
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Ех, група, как сте? От редене за време не остава за редене за удоволствие, но имам и аз нещичко

# 121
Направо не мога да повярвам, че виждам 4 дни на лентичката ми долу, вече почвам да се вълнувам Grinning
Следя времената в myspeedpuzzling и ми прави впечатление, че всички се късат да редят в момента. Като вземем предвид и факта, че тази година участниците са двойно повече конкуренцията ще е много голяма.

Със снимките съм ужасно изостанала, този май не съм го покзавала, голямо удоволствие отново благодарение на Аделка HugHeart
Colorful Rainbow Gradient
1000 части
Enjoy

# 122
  • София, България
Аз съм вече в София от снощи късно вечерта, мале, мале, мале, направо ми се дорева. Студ, мрак и само през единия прозорец виждам 3 строежа и два крана. На 16ти ще е макс 16 градуса, а сутринта сигурно 10, какво ще облича Джо направо не знам!

Успех на нашия отбор! Това че има много отбори дали означава, че ще пускат по повече бройки на финалите?
Весето да не губи време да ръкапляска на завършилите преди нея! Joy

Аз се чудя дали не е време да си направим една вайбър група.

# 123
Това че има много отбори дали означава, че ще пускат по повече бройки на финалите?
Ами не, то това е проблемът, че мястото е ограничено използват се всички маси и цялото пространство, повече няма накъде. Мога само да добавят полуфинални кръгове, за да се редуцират постепенно, но за отборите все още няма такъв.

# 124
Аз съм вече в София от снощи късно вечерта, мале, мале, мале, направо ми се дорева. Студ, мрак и само през единия прозорец виждам 3 строежа и два крана. На 16ти ще е макс 16 градуса, а сутринта сигурно 10, какво ще облича Джо направо не знам!

Това си е неприятно наистина. Аз поживях за малко в Сф - е, голямо мръзнене беше сутрин и вечер, особено както във Варна не съм тренирана на студ. Едва изкарах зимата и осъзнах, че не съм отдавала дължимото на морския климат. За първия учебен ден пък си е особено проблемно, но дано поне не вали.

# 125
Няма да пляскам, ще се постарая де.

Даже моите съотборнички се погрижиха за това, уредиха ме с безжични слушалки да не се заплесвам. Kissing Heart

# 126

Sweet dream, 600 части
Trefl, Crazy Shapes
Скрит текст:
По случай започването на новата учебна година, какъв по-подходящ пъзел да нареди човек, освен пъзел с "крейзи части" ?! Sweat Smile
Успешна учебна година на всички деца и родители! И дано да не вали в понеделник, че дъщеря ми е асистент на знаменосеца. Nature Sun With Face

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 21:23 от vox

# 127
  • София
Ravensburger 1000.
Как може да съм толкова перфектна в реденето на пъзели Joy и да правя толкова скапани снимки JoyJoy

# 128
  • гр. София
Sali, ти си добре Grinning Аз нито съм перфектна в реденето, а още по-малко в снимането Joy

Едно малко дървено пъзелче, което си взех от Тему. Много приятно се реди и има различни форми на животни Simple Smile

# 129

Как може да съм толкова перфектна в реденето на пъзели Joy и да правя толкова скапани снимки

И аз всеки път се тюхкам, че не успявам да направя достойни снимки на пъзелчетата си ❤ Тази твоята е хубава. Между другото, има марки, които са с някакво такова изрязване, което не е подходящо за снимки - твърде отчетливо, не се създава равна картина. За редене са страхотни, но като финален резултат - нещо липсва. А Трефл - точно обратното, реденето им не е чак такъв кеф, а толкова равно застават частите, че лесно стават хубави снимки и въобще, картината не се накъсва. За рамкиране също са много подходящи. Та може би едни марки се целят в това да са хубави за редене, други - да са подходящи за картина за стената. Знам ли ги...

# 130
Привет, момичета Hug Не намирам време да редя, но от време на време проверявам какво вие редите.
Минавам да пожелая успех на световните шампиони! Yellow Heart Да се заредите с много положителни емоции и светлината да е хубава за редене. Ще опитам да следя и тази година, миналата стисках палци тихомълком.

Ии успешна учебна година на всички ученици! Hug

# 131
  • Варна
Дами, пожелавам ви успех! Миналата година бяха големи емоциите, тази година сигурно пак ще е така.

# 132
Мацки, не остана!

От сега започвам да стискам палци и нека пъзелите бъдат с вас! Hands Raised Hands

Една панорама редих тези дни. Любими море, небе и хоризонт, истинско удоволствие.

Divi Divi Tree
Heye panorama, 1000

# 133
Ето от мен едно Дисни, което ми взе здравето. Не искам да видя вече пъзел на Томас Кинкейд

# 134
  • Варна
Добре дошла в клуба Simple Smile И аз не искам, дотегнаха ми. Имам още няколко негови, които не съм редила, но ще чакат да ми кефне.

Общи условия

Активация на акаунт