Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 310
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А аз като се върна няколко месеца не искам да виждам Равенсбургер Simple Smile от два месеца само това редя Simple Smile
Така е не остана. За Гинес ще сме с бели тениски от Пъзел България, а за отборното с розови Simple Smile

# 136
Добре дошла в клуба Simple Smile И аз не искам, дотегнаха ми. Имам още няколко негови, които не съм редила, но ще чакат да ми кефне.

Не съм се включвала от мноого време, скоро се надявам да имам време да редя, но като видях този коментар, не можах да се сдържа. Имам още около 12 Дисни Кинкейд, които да нареждам. Не знам коя е най-добрата стратегия: да започна с тях и да ги махам или да чакам да ми се доредят. Накрая обаче имам чувството, че ще останат само те и ще спра да редя, та май май като се завърна ще започна с тях.

Възползвам се, че съм се включила, за да пожелая успех на състезателките! Пожелавам ви приятно и весело изкарване, убедена съм, че ще се представите достойно!

# 137
  • София
Успех момичета, на състезанията!

Успех на всички ученици и техните родители! Аз ще съм с първокласник и четвъртокласник.

Желая ви повече дни като този от пъзела!

Момичешки ден, Castorland, 1000 части

# 138
Gurgolina, този може ли да ми го завиеш за вкъщи?
Успех на Световното, да се забавлявате, момичета!
Успешна учебна година и на децата ни!

# 139
И аз съм с първокласничка и петокласничка. Вече сме на прически. Емоцията е голяма. Успешна учебна година на всички деца

# 140
Ето от мен едно Дисни, което ми взе здравето. Не искам да видя вече пъзел на Томас Кинкейд

Обаче пък е много красив Heart Eyes  Castorland-ът от gurgolina също е страхотен!

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 13:25 от Delta_12

# 141
Успех момичета, ще стискам много палци, но най-вече се насладете на преживяването!

От мен един вкусен Eurographics

# 142
Успех и от мен на нашите шампионки! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Аз пък скоро не искам да виждам пъзел на Cobble Hill. И на която и да е друга марка с нестандарни части Joy Добре че поне го редих с приятелка, та мъката беше споделена Grin

# 143
  • София
Да се похваля и с маникюра за следващата седмица

# 144
Топ!!!:heart_eyes:

# 145
Маникюрът е много добър Simple Smile Успех, момичета! Аз днес редих този сладичък Enjoy:

Тъкмо запълних времето, докато валеше дъжд.

# 146
  • София, България
Успех, момичета! Много ще ви стискам палци!
Еве, маникюрът е страхотен!

Сега се сещам, че май миналата година след Световното имаше пъзелмания или се бъркам?

# 147
Yazz puzzle, 1000 части🐰
Йоанка, ти го искаше, нали?

# 148
Да, нямам спомен, но определено го искам Simple Smile Много сладък

# 149
Еве, жесток е маникюра!

И аз имам няколко на Кинкейд. Обичам да ги редя, но винаги си правя поне два месеца пауза след това, че наистина дотягат.

Общи условия

Активация на акаунт