Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит първи учебен ден Flowers Rose Откриването на нашата учебна година беше вчера. Първоначално роптах, но съм доволна, изпуснахме лудницата днес и си караме по програма Stuck Out Tongue Winking Eye
На състезателките стискам палци и очаквам да спретнем една сбирка като се върнете. Eдно изречение на Сали, рязко ме уцели в сърцето и залипсвахте всички Heart
А този красавец чака Зори да отговори на личното съобщение Simple Smile
Corner piece Secret temple 1000

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 08:47 от Happy eyes

# 151
  • София, България
Ние сме след малко.
Определено изпитвам смесени чувства към началото на учебната година.Искам детето да ходи на училище, да се учи и т.н., но ни беше много хубаво лятото, а сега като се сетя колко гърч и учене и болести ще има... от друга страна на Джо й е хубаво и вълнуващо на училище. Съвсем отделна работа е гадното време в София, просто не мога да повярвам какво беше и продължава да е към морето и какво е тук. Така като прочетох какво съм написала, май настроението ми е по-скоро минорно. Joy

# 152
  • София
Честит първи учебен ден на малки и големи!
Смесените настроения да преминат изцяло във възторжената гама! Максимум 8 години ще ви допуснат да припарите в училище на този ден, така че - наслаждавайте се.

# 153
Както казах на дъщеря ми, човек трябва да има, за какво да мечтае. За да дойде следващата лятна ваканция, трябва да мине шести клас/в нашия случай/. Simple Smile

Днес времето беше с нас, снимах знаменосците, големи сладурчета. Heart Eyes
Докато махах да ме погледнат за снимка, кмета на Пловдив ме забеляза и ми се усмихна/сигурно е помислил, че на него махам Smile/.

Сега вече съм готова да стискам силно палци на нашите момичета от отбор
"Gone With The Puzzles"! Пожелавам им много успехи, да създатат приятелства и да се забавляват! Hug

# 154
  • Варна
Успех на момичетата на състезанията !🙂🍀

Честит първи учебен ден и да е спорна и здрава учебната година за децата ни !🍀🤞

# 155
  • гр. София
Успешна учебна година на всички - деца, родители и учители! Simple Smile Да сме здрави! Simple Smile

Любопитно ми е кои училища са открили учебната година вчера в неделния ден?!

Успех на нашия отбор! Успех, момичета! Забавлявайте се! Simple Smile

# 156
Честит първи учебен ден на всички деца, родители и учители!

Момичета, успех на състезанието! Ще стискам силно палци Grinning Надявам се да имам възможност да ви гледам!

# 157
Хич ме няма напоследък, но куфарът ми е почти готов и успях да седна за малко, потеглям тази вечер Grinning
Ако още някой не е видял, клипчето ми от миналото световно - https://www.youtube.com/watch?v=B8nAwDVpyaQ

Ще се опитам и тази година да качвам инфо Blush

Иначе Ади ми подсказа, че лайфовете вече са насрочени на канала на световното, така че всички линкове са тук - https://www.youtube.com/@worldjigsawpuzzlefederation/streams

Иии, успешна учебна година на всички Blush За мен започва с безкрайно смесени емоции, но сама си го направих, нека видим как ще продължи.

# 158
  • София
Olia T, 18то е училището.
То не е за тая тема, ама кметът решил утре да не е учебен ден, щот бил празника на София. Другата учебна година ме е страх какво да очаквам.

Ей, Бухти пак се радвах като ви гледах Hug

# 159
  • София
Хепи, то няма лошо, че кметът е обявил 17-ти за неучебен ден.Но като пуснеш заповедта на 16-ти  в 16 часа, ти става едно таково миличко Joy
За училището на внучката денят е учебен, няма тоя рекъл това, пък оня - онова Joy
П.П. Отборът - да не ви отвя мадридският вятър, драснете два реда Grinning

# 160
  • София
Няма никакъв вятър, цял ден 30°+ и имам навъртяни 23000 крачки. Обиколохма доста забележителности и църкви. Преди вечеря бяхме на фламенко, пуснала съм клипчета във фейса Simple Smile

За почитателите на испанската полиция Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
  • София, България
Еха, Еве, оправи ми настроението рано сутрин!
Нашето училище ще си учи, даже от тук разбирам, че 17-ти трябвало да е неучебен ден. Аз съм за това да има повече неучебни дни. Grinning

# 162
  • София
Започвамееееее

# 163
Айде на финал!🎉

# 164
  • София
А така аааа!

Общи условия

Активация на акаунт