Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 318
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Тук сме, готови сме, само дано и другите българи стигнат навреме, защото ще редим заедно за рекорда на Гинес.
Ето го първия линк почваме в 12 - https://www.youtube.com/live/B5uPS6RAaOM?si=k-eLbG3sZAbSmZBr

# 166
Успех, мацки! Мачкайте и разбивайте рекорди!
Стискаме палци и сме с вас. Relaxed Hands Raised Hands

# 167
  • София
Успех!

# 168
  • Русе
Успех,момичета! Flowers Four Leaf Clover Стискам палци Tada

# 169
  • Варна
Гледах записа. Добри сте, момичета. Това беше само за загрявка... Продължавам да гледам. Ще стискам палци, желая ви успех.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 16:10 от FloridaM

# 170
  • София
Гледам записа. Правилно ли оставам с впечатлението, че рекорда е подобрен и сега е паднал на 35 минути за 2000 части? Американски отбор е успял да го свали.

# 171
  • София, България
Аз успях да гледам по средата, изобщо не видях нашите, а гледах сигурно 25 минути. Казаха, ще американците са имали предварително пъзела да си го редят, което много ме изненада.

# 172
Американците грабнаха рекорда на Гинес с 49:15 минути. Убийствено бързо, пъзела е много хаотичен.
Втори са Германия и мисля трети Канада.
Ние се справихме добре, но в един момент останахме по малко редящите, но дадохме всичко от себе си.

След 25 минути е индивидуално Евето, тя, Ели и Мими вече се отправиха към залата, аз ще потегля след час, да хвана нейния финал и след това съм аз. Ели ще завърши вечерта.

Мими и Евето ни видяли на снимка в местния вестник 😆 и взели по един брой за всички ни.

# 173
  • София, България
Кажете какъв е цветът на тениските, да знам за какво да гледам.

# 174
  • София
Розови са за индивидуалното. А на Гинес са с бели. Виждаха се след 35-6 минута в клипа.

Сега се нареждам да гледам индивидуалното.

https://www.youtube.com/live/wxAeESHhR60?si=LdRtY-pUdN0x2Dn0

# 175
Пъзела и ние го имахме, всеки можеше да си го реди предварително, но ние лично не успяхме да се организираме за времето, което имахме.
Рекордът падна, но беше 40 и няколко минути от американците.

Ние редихме 10 човека, но на средата другите отидоха да почиват, че не бяха спали. Ние имахме още една скрита резерва, но все пак не успяхме да го завършим за двата часа, въпреки че редихме до края.

Пускам линка за следобедните групи - https://www.youtube.com/live/wxAeESHhR60?si=bS4Ee3FsFJxDWHpv

# 176
Пъзелът на първа група е супер!

Успех, Еве!

# 177
  • София, България
Давай Еве!!!

# 178
И на мен ми допада пъзелът на тази група - подходящ за състезание. Харесва ми също, че има коментар. Странно колко хора редят прави и полунаведени, здрави кръстове имат. Мен ме заболява почти веднага като започна да редя така.

# 179
Уау, първият (Кристин) финишира за 27 мин Open Mouth
Евето май не са я показвали още

Сега проверих резултатите от миналата година. Кристин е завършила втора, след Алехандро, с подобно време

Общи условия

Активация на акаунт