Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 227
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
И аз с Трефл идвам

# 691
Много са хубави последните пъзели! Харесват ми и по-малките на Trefl и Eurographics. Heart

От мен един Enjoy:

И като споменах Eurographics - пристигна ми днес един техен:

Любопитно ми е да пробвам нестандартните части и реших, че този е подходящ.

# 692
Редила съм го, но този не е ли със стандартни?

# 693
Редила съм го, но този не е ли със стандартни?

С нестандартни е Simple Smile На теб хареса ли ти?

# 694
Много отдавна беше и нямам спомен, но картинката още ми харесва😁

# 695
Това беше от...четвъртия мисля челиндж на ютюбърките. Случайно стигна този пъзел до мен и го наредих буквално в последния ден, в който можех да се запиша Satisfied
Polygon Lion
500 части
Ravensburger

# 696
  • София
Този мислех, че ще е труден, но го наредих изключително лесно.

Пиаца Сан Марко, Венеция, Cherry Pazzi, 1000 части

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 15:45 от gurgolina

# 697
Gurgolina, много приятен изглежда. Cherry Pazzi, с техните луди форми, са лесни за редене, може да си позволи човек да нареди и някоя по-сложна цветово картина. То това се отнася и за други марки де, стараят се да ни улеснят. Най-трудни са ми на мен Trefl (които не са от Prime серията) и Black sea.

# 698
  • София
Така е Delta_12, марката е от лесните за редене. Лошото, е че са доста малко тези от 1000 части и май нямат нови картини. Остана ми още един техен и други не съм си харесала за сега.

# 699
  • Тополовград

# 700
Така е Delta_12, марката е от лесните за редене. Лошото, е че са доста малко тези от 1000 части и май нямат нови картини.

Има нещо такова, че и бавно стигат до бг сайтовете. От снимките на едно състезание в Русия бях видяла този

и го търсих, но нещо не се появява на пазара. Само на едно място го намерих с доставка до България, но много се оскъпява, не си струва.

Днес редих Black sea - много ме удовлетвори. Лесен и красив Simple Smile

# 701
  • Варна

Благодаря на floren, която ми даде да наредя този пъзел. На Арт е, с 1500 парченца, средно труден. Беше ми приятно да го редя, в малкото свободно време, което имах. Флорен не пожела да й го платя, затова ако някоя от вас го иска, ще й го изпратя.
Още веднъж искам да благодаря за удоволствието да наредя тази красота.
Снимката е малко разфокусирана, а пъзелът си е наред.

# 702
Съвсем наскоро гледах някакъв пост мисля отново нови пъзели на Cherry Pazzi, но сега нямам време да го търся.

Хайде не остана до пъзелманията, пожелавам от сега успех на Аделка, която е в първата група традиционно HugFlowers Four Leaf Clover

От мен една загадка, нареден в коментар. По принцип малко ме напрагят загадките, но същевременно почнах да си мисля, че е добре да редя повечко, за да тренирам да не разчитам толкова много на кутията. И някак сега имам една купчина Flushed
Wasgij Original #6 Blooming Marvellous!
1000 части
Jumbo

Скрит текст:

# 703
И аз сборих едни 1500 части на Clementoni.
Листата бяха невероятен зор, отчасти и защото марката е с лъскави парченца, а аз редя на лампа, но в края на краищата съм удовлетворена. Красивичък е.Blush

# 704
  • Варна
FloridaM, радвам се, че ти е харесал пъзела и си го наредила. Удоволствията са, за да се споделят. Аз за първи път отворих да редя пъзел на "Едука". Съвсем малко тук- там нестандартни части. Не дразнят. Леко и плавно пъзела сам се нарежда. Шарен, цветен, удоволствие е да се реди. Като приключа ще го покажа. Малко ще го проточа , защото сега съм сама с него, пък и нямам много време. Когато - тогава.🙂

Общи условия

Активация на акаунт