🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 014
  • 438
  •   1
Отговори
# 330
Че Мюзик айдъл беше в пъти по интересно и вълнуващо!
Сега .....вяла работа

Чак пък в пъти по-интересно. По-скоро имаше определени участници, които бяха интересни, останалото е носталгия. Сещам се за Иван от Айтос, голям образ, нестандартен. Дори да са му измислили този имидж, уцелили са десятката. Стар Академи често беше скучна, някои го следяха заради любовните истории като на тази Мариела. Аксиния пък стана известна чак след шоуто. Общо взето, резултатът на цялото шоу беше нов вокалист за Д2.

# 331
Аз си чакам Х фактор, по ми харесваше някак. И концертите бяха по-впечатляващи.

# 332
Давид и Йордан, какво съвпадение, и двамата с библейски имена. Та те двамата са ми като принцът и просякът. Богатото цигане Давид, който въпреки условията, в които живее, все още не може да се научи да говори без акцент, и да придава чалга елемент във всяка песен, която пее.
И бедният сирак Йордан, цял живот разчитащ на себе си, и на добрата воля на по-силните. Говорещ правилно български, самоиздържащ се студент, записал е три песни, и иска да издаде албум, разбира се, за което ще му трябват пари. Единственият сред участниците, който нищо не е получил наготово в живота си.
Това, че е от ромски произход, и то според мен е от смесен произход, не си го избрал той. Това, че се е родил не бинарен, не си го избрал той, не парадира с това. Не очаква дивиденти, като Азис, който си извъртя задника на всички възможни градуси, за да стане "звезда".
Най после, коментар на място! Особено за Йордан! Браво!

# 333
Тоа небинарният, защо вие, като планинска коза Joy Joy

# 334
Хайде, дойде и финала. Не можахме да направим 50 страници.

# 335
Е,не може без Мишето...А това момче Данчо.. Страхотен глас.

# 336
Браво на Михаела и Мариус Куркински Trollface

# 337
Въобще не ми хареса дуета с Михаела,крякла,не може да се стърпи да не вие толкова пискливо,съсипаха хубавата песен.

# 338
Харесаха ми Анна и Дичо.

Славея и Тома също бяха много добри. Аз съм си фенка на Депеш Мод, но това не ми повлия.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 20:40 от #RAngelova

# 339
  • някъде по морето
Дичо е страхотен певец Blush

# 340
Ох, Мишето.... 🤢 голямо виене, заглуши гласът на Йордан

# 341
Славея и Тома се дерат с пълни гърла до спукване на тъпанчетата - "enjoy the silence"...

# 342
Това момче Давид как стигна до финал? Никак не може да пее, Мария се чуди какво да каже, но не ѝ се получава.

# 343
  • София
В пълен потрес съм.. Мария Илиева откъде я изнамери тази Сантра - толкова фалш отдавна не бях чувала, то половината участници, които минаха и отпаднаха в този сезон пеят по-добре от нея.

Давид пее страхотно.

Въпреки това нямам някой, който да съм убедена, че искам да спечели и да ми е топ фаворит.

# 344
  • някъде по морето
Какво беше това с Давид и Сантра...
Мъка...

Общи условия

Активация на акаунт