🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 019
  • 438
  •   1
Отговори
# 315
  • гр. Шумен
Поредно разочарование снощи. Просто не мога да повярвам кои са финалистите. 😞

Много ме е яд за Александър, и за Самуел, също.

Само на мен ли не ми харесва Анна? 🤷‍♀️

Е, поне Славея е на финал. 😇💕💕

Обаче работата е много зле, според мен. И имам лошо предчувствие кой ще е победителят. Триото почва да ми идва в повече.

За музикалната банка няма да говоря. Ама че песни!

Въх, въх, Лечев с нито един финалист. 😮

# 316
За финалистите не ми се говори, казах си мнението снощи.
Сега видях музикалната банка - трагедия, няма да си правя труда да избирам.
Този формат трябва да излезе в дълга ваканция.

# 317
  • София
Барабар с менторите. И да помислят за друго приятно и разпускащо предаване.

# 318
Барабар с менторите. И да помислят за друго приятно и разпускащо предаване.
Че Мюзик айдъл беше в пъти по интересно и вълнуващо!
Сега .....вяла работа

# 319
И аз се радвам за Славея, моята фаворитка. Видя зор с песента снощи, но го отдавам и на адското притеснение.
Радвам се за Данчо, че продължава. За мен пее прекрасно. Ако не беше нисък, не бинарен и ром, може би нямаше да отнесе толкова хейт.
Залагам, че той ще спечели - всички слушат Дара. Предишния сезон пробута Жаклин, която за мен не беше нищо особено, но Йордан е наистина различен и може да пее.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 01:20 от FBID10206456949248728

# 320
Крайно време е Лечев да се откаже от формата.

# 321
  • IC 1101,Abell 2029
Лечев да се откаже от формата,все едно Стоичков да откаже реклама за Кауфланд.Пълен абсурд.Лечев няма да се откаже от формата,докато не го изгонят,ама няма да го направят.Къде ще намерят толкова евтин ментор.

# 322
Кой вместо него? Орлин Горанов може би?

# 323
Оффф и Орлин Горанов напоследък отвсякъде се появява и нещо в поведението му не ми допада и дразни, преди не беше така. Може и да бъде добър ментор не знам.  
Предаването има нужда от почивка и рестарт и журито също. Лечев за втори път остава без финалисти или греша ?
Хареса ми Жаклин дори не повярвах че е на 15 год. изглежда по- голяма.  
Има потенциал ,но трябва и късмет и спонсори.  
Трио Фида и Давид ги бутат напред то е очевадно.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 09:48 от femmi2

# 324
Евангелисткото лоби е навсякъде вече.

# 325
  • София
Евангелисткото лоби е навсякъде вече.
Защо лоби, хората са задружни и се подкрепят. Както другите разчитат на семейство и приятели, така те разчитат на църквата като семейство.

# 326
Давид и Йордан, какво съвпадение, и двамата с библейски имена. Та те двамата са ми като принцът и просякът. Богатото цигане Давид, който въпреки условията, в които живее, все още не може да се научи да говори без акцент, и да придава чалга елемент във всяка песен, която пее.
И бедният сирак Йордан, цял живот разчитащ на себе си, и на добрата воля на по-силните. Говорещ правилно български, самоиздържащ се студент, записал е три песни, и иска да издаде албум, разбира се, за което ще му трябват пари. Единственият сред участниците, който нищо не е получил наготово в живота си.
Това, че е от ромски произход, и то според мен е от смесен произход, не си го избрал той. Това, че се е родил не бинарен, не си го избрал той, не парадира с това. Не очаква дивиденти, като Азис, който си извъртя задника на всички възможни градуси, за да стане "звезда".

# 327
  • София
Вече не гледам предаването, но в началните епизоди забелязах, че Йордан е обграден и подкрепян от много приятели и състуденти. Това говори само хубави неща за него. За пеенето му нищо не мога да кажа, но му симпатизирам за умереното и възпитано отношение към другите и към себе си.

# 328
  • IC 1101,Abell 2029
Орлин Горанов е може би добра опция,но дори да е най-добрият,това няма да има съществено значение щом другото е зле.Това шоу няма нужда от почивки.Има нужда от пари.От доста пари.

# 329
Може и да сте го гледали това видео, но реших да споделя
След изпълнението на Йордан Петев на "Purple rain", наистина му повярвах, че може това момче. Такава воля и устрем. И забелязах нещо - очите му са страшно тъжни, дори, когато се усмихва.

Общи условия

Активация на акаунт