🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 409
  • 438
  •   1
Отговори
# 300
Явно щерката на Ризов трябва да спечели.  Нищо после поне, като всеки победител ще потъне в забвение.
Айде сега и Давид Joy
Май ще пропусна финала

# 301
  • София
Разочароващо....Самуел изгоря...

# 302
  • София
Ами като се разчита на зрителски смс, така ще е. Тези, които успеят да мобилизират феновете си, печелят. Вие гласувахте ли за любимците си? Аз не, следователно няма какво да се оплаквам.

# 303
Славея, трио Фида, Давид, Анна, Йордан
Ами много е зле работата. Една Анна добре, че е там.

# 304
Мастъра догодина хич да не го канят вече.Не може да подбира правилно талантите.Графа го виждам да спечели от раз.

# 305
Гледала съм само няколко епизода от този сезон. Анна много ми хареса преди, но днес песента хич не беше нейната. Все пак се радвам, че продължава, защото гласът й е супер. Триото е страхотно, но не вярвам да спечели, а й не им трябва победата. Славея ми е от любимките (макар и днес Симона да беше много по-добра), но песента беше измъчена работа (с изключение на финала). Давид е моят фаворит, дано спечели. Йордан е WTF - кой и защо го бута, не знам, но няма място на финал, адски зле. Противна визия и почти никакво пеене, какво му подскачат...Сигурно ще спечели.
Яд ме е, че Самуел не е на финал. Симона също беше най-добрата жена тази вечер. Другите бяха meh.

# 306
Аз харесах Анна, Яна, Славея, Самуел, а Виктория направо ме просълзи, не знам как отпадна.

# 307
Яна биваше, но песента не й подхождаше на гласа. Виктория според мен не беше на нивото на останалите (с изключение на Йордан, който няма никаква работа там). А стилистите са бяха за трепане заради визията на Жаклин.
Ако аз избирах топ 5 - Самуел, Давид, Симона, Славея и триото.

# 308
Йордан пее откровено фалшиво, не знам защо Дара го бута и толерира - защото е не бинарен и ром?  Миналия път като Бионсе беше потресаващ.
Много беше странно, че предпочете него пред Недко миналия епизод.
Аз харесах Самуел и ме яд, че отпадна.

# 309
Оф, аз снощи по време на едни реклами, реших, че е свършило и спрях тв, а сега от коментарите разбирам, че то имало още Joy Смятайте колко ми е интересно Joy Жаклин продължи ли?

# 310
# 311
Йордан не е за световната сцена, освен висок фалцет, нищо друго не показва. Много маниери, много чудо!
Фрида са добри, Вики почти не я даваха вчера.

# 312
Много разочароващ избор. Петимата за финал останаха извън финала. За първи път нямам фаворит.
Обичам народната музика, досега всички с народно пеене са ми били любимци и са ме трогвали. Това трио са единствените с фолклорна насоченост, които не ме грабнаха нито веднъж... И лично мнение - Гласът е за индивидуални таланти, не за дуети, триота-мриота...

# 313
  • София
За част от избора на финала съм силно разочарована. Толкова талантливи хора си отидоха в пъти по-рано от предаването, а имаха потенциал да стигнат до финал.

На моменти много ме дразни и подборът на песни..

# 314
Много разочароващ избор. Петимата за финал останаха извън финала. За първи път нямам фаворит.
Обичам народната музика, досега всички с народно пеене са ми били любимци и са ме трогвали. Това трио са единствените с фолклорна насоченост, които не ме грабнаха нито веднъж... И лично мнение - Гласът е за индивидуални таланти, не за дуети, триота-мриота...
Съгласна! Особено с последното!
Трябва му дълга почивка на този формат!
Три месеца го гледаме, изписани 20 пълни страници! От това по добър показател.....едва ли има!

Общи условия

Активация на акаунт