🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 21 002
  • 438
  •   1
Отговори
# 360
Харесаха ми Давид и Сантра ,но Анна защо избра Устрем не е за всеки и като почна да пее не ми хареса ,иначе ми е любима песен.   Харесвам Маргарита Хранова и настръхвам, когато пее.  Трябва много да се внимава с тази песен.  Иска глас чувство , емоция и да си уверен в себе си.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:41 от femmi2

# 361
Абсолютно фалшиви суперлативи за Йордан! Защо го правят само те си знаят. Предаването е за добро и качествено пеене, а не за хора, които се афишират за "различни". Сбъркана работа.

# 362
  • София
Хубаво е, че Фидата отпаднаха, те не могат да излязат от народното пеене.. Двамата ъъ мъже са потрес, още ме е яд за Самуел.. Трябва жена да спечели, то е ясно.

# 363
Анна е за мен най-добрата към момента.
Може би и Славея.
Водещите са много приятни.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 22:04 от faviana

# 364
Ами,добре. От финалистите вече категорично съм за Давид! Супер тембър и стабилен на тоновете!

# 365
Реших да се включа в гледането на финала след много дълго прекъсване, но установих, че нищо не съм изпуснала. Не съм гледала по-скучен финал на каквото и да е предаване досега.
Нито Давид, нито Йордан ми харесват и въздействат, а от журито ги изкарват едва ли не феномени в пеенето.
Мария ми прилича на маман с това деколте.

# 366
Ами,добре. От финалистите вече категорично съм за Давид! Супер тембър и стабилен на тоновете!
И аз може би съм за него.
Иначе съм съгласна, че това е най-скучния финал.
А  пеенето на Йордан не ме докосна  по никакъв начин.

# 367
Каква е драмата на Давид, какво са преживели и през какво са преминали семейството не разбрах?

# 368
  • София
Давид се справи блестящо, супер избор на песен. Дано да продължи, искам още да го слушам.

Йордан наистина е артистичен и интересен.

# 369
Мда скучен финал чак не ми се гледа и фаворит нямам.

# 370
Ех,Славея... Колко хубави първи 20 секунди и после хайде да викаме до припадък...

# 371
  • София
Гласувах за Славея, самата песен изисква такива тонове и изглежда като викане.

# 372
Давид се справи блестящо, супер избор на песен. Дано да продължи, искам още да го слушам.
За мен само с избора на песен се беше справил Давид - песента носи толкова емоционален заряд, а той не успя да го предаде.

# 373
На мен не ми е особено интересно, затова и не гледам в момента финала. Ще прочета после кой е спечелил. Само се надявам да не направят този Йордан победител, че съвсем ще се изложат. Аз лично съм за Давид.

# 374
  • София
Роклята на Братоева е страхотна..

Общи условия

Активация на акаунт