🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 20 970
  • 438
  •   1
Отговори
# 405
Познах. Ами то нямаше кой да е. Не че тя е превъзходна, но на фона на останалите бива.
Слаб сезон. Или да сменят тотално треньорите, или да не го излъчват повече.

# 406
Познах. Ами то нямаше кой да е. Не че тя е превъзходна, но на фона на останалите бива.
Слаб сезон. Или да сменят тотално треньорите, или да не го излъчват повече.
Подкрепям на 100%!
Лека нощ на всички!

# 407
  • София
Да, на фона на останалите беше най-добра. Да й е честита победата, 2 смс-а пуснах, оправдаха се Sunglasses

# 408
  • София
Доволна съм. Бая се притеснявах да не вземат да коронясат Давид. Не че пее зле, ама има още накъде да се развива.
Славея сега на награждаването ми харесва повече.

# 409
Спечели ли някакви пари сега или само "слава" Joy

# 410
Михаела Маринова какво си е правила, не можах да я позная? Имаше нещо типично и различно в нея, сега го няма. Но не се сещам какво е.

# 411
  • София
50 000лв е наградата

# 412
И сега почна филмът "Чалга " .
Някакъв намек ли е това Joy

# 413
  • София
Дано освен финала, да имат развитие всички финалисти и да могат да се докажат още повече във времето. Честита награда на Славея.

# 414
Честито на Славея и Дара.  На фона на другите тя е по добра.
От както следя формата не си спомням някой да е направил кариера. То зависи от много неща. На това предаване му трябва рестарт и  нови истински таланти и също така да увеличат сумата.

# 415
  • София
Да, на фона на останалите беше най-добра. Да й е честита победата, 2 смс-а пуснах, оправдаха се Sunglasses
Така е. Ако се сравни с изпълнението на Димаш на тази песен, ще бледнее, но в сравнение с останалите беше много по-добре. Положило е труд момичето, заслужена победа. Да му е честита!

# 416
Жалко за Йордан, дано му подадат ръка, сега, като вече го знаят повече хора.
Радвам се за Славея, Давид след голямото тикане , и второ място му е много, но както и да е, важното е, че Славея победи.

# 417
На публиката ѝ дай народни песни и врякане, това само се признава. Така или иначе никого не харесах на финала, а и това все пак е Гласът, крещящата утре ще я знаят само роднините.

# 418
😂😂😂 Аз вече я забравих. Само леката травма на ушите ми напомня,че днес минах през това недоразумение- финал,но до утре ще ми мине.😉

# 419
На публиката ѝ дай народни песни и врякане, това само се признава. Така или иначе никого не харесах на финала, а и това все пак е Гласът, крещящата утре ще я знаят само роднините.

На публиката ли? Не гласуват ли само роднините на участниците?!? 😆

Сериозно, аз например никога не съм пускала смс за подобно предаване и винаги съм смятала, че ако смс-ите изобщо се броят и имат значение, то те са основно от роднини и приятели на съответния участник 🙈

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 08:20 от Морско_момиче

Общи условия

Активация на акаунт