Отговори
# 225
  • София

зета как е newsm78да не ме държи по цели нощи будна Joy Laughing
Днес е отличник, снощи яде в 10, но заспа в 12 и се събуди да яде чак в 6.  Laughing

# 226
  • Willebroek, Belgium
vicks ако се 4увстваш готова и вси4ко ти е наред зна4и му е дошло времето Peace

зета как е newsm78да не ме държи по цели нощи будна Joy Laughing
Днес е отличник, снощи яде в 10, но заспа в 12 и се събуди да яде чак в 6.  Laughing

успокоих се Mr. Green

# 227
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ ! ДА СМЕ МНОГО ЖИВИ И ЗДРАВИ,ЗАСМЕНИ,УВАЖЕНИ/ hahaha Crazy Mr. Green /И ПРЕМЕНЕНИ/идва пролет ,ще се сменя гардероба Mr. Green/

Мария - 4етито ти бебече, да сте много живи и здрави,щастливи ,спокойни и усмихнати  bouquet

Ивонска - е най - после пропи и ти капучино,уууу,голямо моткане му направи hahaha hahaha

Мопи - то едно поколение баби се задава - май все по кръчми ще ходим, и представям си как ще изглежда този форум след 25 години - снаите само ще ни плюят,и ще се оплакват,как ходят да си събират децата от кръчмите,че бабите им все там ги мъкнат Joy Joy

Нинище - това дървеното заведение е ДОБРО - много добър ресторант, и да но да има място отвън/дали приемат резерваци,че като гледам що народ ще сме,не е лошо да помислим newsm78 newsm78 newsm78/, щото ако се изсипем в каприз 10 колички - първо ще настане паника,второ нема да има място ,пуши се, а и както знаем,обслужването не е от най-добрите - бавно и славно се носят едни кафета, едни сандвичи ooooh!

Ним - ми да взема да се метна до НДК,и да те пресрещна,а newsm78

# 228
Честита Баба Марта!!!
Днес имам повод да почерпя
 newsm44 newsm59 newsm67 nbirthday newsm38  bigdance2
Бобчо стана на 1 месец(щото нямяше 29 този месец, Crossing Arms празнуваме днес)

Да се запиша и аз в списъка.

1. Ифонска
2. Цвета
3. Нинище
4. СтилИяна
5. Ним
6. dessichka
7. KayRenn
8. lila
9. vicks

Чудя се  newsm78 дали не е време да се запиша и аз в ония другия списък  luvbed

10.МагнолиММ Mr. Green/ на фризьор съм от 10.30,дано успея да дойда,ама ще се включа по некое време Mr. Green/

Викс,ако е назрял момента - включвай се Mr. Green Mr. Green Моето мъж отдавна е готов,и само ми се смее,щото по цял ден цици размятам напред-назад и го провокирам,ама той е търпелив...още малко ще изчака,че не смея още Thinking

# 229
  • София
Викс,ако е назрял момента - включвай се Mr. Green Mr. Green Моето мъж отдавна е готов,и само ми се смее,щото по цял ден цици размятам напред-назад и го провокирам,ама той е търпелив...още малко ще изчака,че не смея още Thinking
Абе то аз не бързам, то шубето си е голяма работа, ама мъжо май само за това мисли  Mr. Green. А ние и сме по-цял ден заедно, та незнам още колко ще ми "прощава"  Blush, то тва кърмене верно си е провокация.  Crazy

Ним - ми да взема да се метна до НДК,и да те пресрещна,а newsm78

magnoliamm, може и ние да се присъединим към разходката с Ним, освен да звънна и на Coffeе и да заформим мини среща. Ама няма да успея преди 14ч

# 230

magnoliamm, може и ние да се присъединим към разходката с Ним, освен да звънна и на Coffeе и да заформим мини среща. Ама няма да успея преди 14ч
[/quote]

Става ,то сега е почти 13, докато се нахраним,докато пристигне, и ние към 14 ще сме там....къде да се чакаме newsm78

# 231
  • София
Пред сити центъра?

# 232

Ок,ако духа - вътре Grinning тел. ми е 0888 84 99 32 ако нещо се загубим Grinning

Айде,ако някой ще минава оттам - да се отбие - това е загрявка за утрешната ГОЛЯМААА среща Mr. Green

# 233
  party023  ura  costumed034  Kissing Heart costumed034  ura  party023
   Момичета,днес имам двоен повод да ви почерпя!
  Сина ми Алекс стана на 2 месеца!
  Аз,пък,имам рожден ден!
  Честита Баба Марта на всички!!!
   Дано ви се предаде поне малко от доброто ми настроение.Получих много хубав подарък от мъжа ми тази сутрин! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 234
  • София; Дружбето
Само мене ли ме е толкова шубе да се разпиша в оня списък. Страха си **** майката ей

# 235
  party023  ura  costumed034  Kissing Heart costumed034  ura  party023
   Момичета,днес имам двоен повод да ви почерпя!
  Сина ми Алекс стана на 2 месеца!
  Аз,пък,имам рожден ден!
  Честита Баба Марта на всички!!!
   Дано ви се предаде поне малко от доброто ми настроение.Получих много хубав подарък от мъжа ми тази сутрин! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Да сте живи и здрави и ти,и Алекс  bouquet  bouquet Много да се обичате и да сте си приятели  bouquet  bouquet

Подаръка да не е от " онези" подаръци Mr. Green Mr. Green

# 236
Само мене ли ме е толкова шубе да се разпиша в оня списък. Страха си **** майката ей

Не бой се душо - и мен ме е  шубе Rolling Eyes Rolling Eyes Само като съвет да вметна/разбира се при всеки е различно/, но не е зле да си вземете хубав овлажнител, в сексмагазините ги има в изобилие Mr. Green Че в началото е малко.....сухо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 237

Подаръка да не е от " онези" подаръци Mr. Green Mr. Green

Не,душко!Различен е!
    "Онзи" подарък аз си го поисках smile3514(и си го получих newsm03) почти веднага след изписването.
     Благодаря за пожеланията!

# 238
Честита БАБА МАРТА! Да сте все така хубави, щастливи и обичани  Hug

ejkajujka - честит рожден ден и честито на Алекс - все така да те радва и все така да празнувате заедно и да сте щастливи  Hug

Да почерпя и аз за двата месеца на Евангелина -  newsm18  cook beer3 Wine Glass smile3510  party006

# 239
Честита баба марта! Да сте живи, здрави, румени  cheers и засмени !
Ejkajujka  hbday и Алекс!  baloni happy bd
Като гледам за оня списък ще останем да се броим на пръстите на едната ръка. Страх ме е, а страх лозе пази, а в случая страх .....пази  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт