Отговори
# 255
Не съм гледала края на Плен, че незнам вече кой, кой е, но срещнах доста недоволни коментари, че втората  двойка откраднала шоуто, а за Хира и Орхун оставили едва ли не само десет минути.
Мисля си, че Канал 7 ще загуби доста междунардна аудитория. Не че ги интересува, но предполагам, че актьорите в бъдещите им проекти няма да получат такава широка популярност като всички досегашни.

Гьок утре има рожден ден. По този повод може да изскочи някоя новина - проект, любов, нещо 😎
Аз гледах самия финал на Плен (последните 2-3мин). Супер нескопосан.
Мислех си, че финалът на Хълма няма как да бъде надминат по нескопосаност, но уви.
Гьок с много хубави снимки със семейството си от РД.
Баръш Бакташ започва нов сериал.

Цитат
Мисля си, че Канал 7 ще загуби доста междунардна аудитория.
И аз съм на същото мнение.
Канал 7 беше гледаем заради химията на ГГ в Хълма и Плен (особено Хира е много красива, Орхун не ми харесва). Като гледам новите им сериали няма с какво да ме грабнат. А и мениджърите на канала вероятно нямат идея и никаква визия как да го направят по-интересен за зрителите.

# 256
  • София
Скрит текст:
Не съм гледала края на Плен, че незнам вече кой, кой е, но срещнах доста недоволни коментари, че втората  двойка откраднала шоуто, а за Хира и Орхун оставили едва ли не само десет минути.
Мисля си, че Канал 7 ще загуби доста междунардна аудитория. Не че ги интересува, но предполагам, че актьорите в бъдещите им проекти няма да получат такава широка популярност като всички досегашни.

Гьок утре има рожден ден. По този повод може да изскочи някоя новина - проект, любов, нещо 😎
Аз гледах самия финал на Плен (последните 2-3мин). Супер нескопосан.
Мислех си, че финалът на Хълма няма как да бъде надминат по нескопосаност, но уви.
Гьок с много хубави снимки със семейството си от РД.
Баръш Бакташ започва нов сериал.

Цитат
Мисля си, че Канал 7 ще загуби доста междунардна аудитория.
И аз съм на същото мнение.
Канал 7 беше гледаем заради химията на ГГ в Хълма и Плен (особено Хира е много красива, Орхун не ми харесва). Като гледам новите им сериали няма с какво да ме грабнат. А и мениджърите на канала вероятно нямат идея и никаква визия как да го направят по-интересен за зрителите.
Изобщо не съм гледала новите сериали. Нямам и желание. "Кума" го изгледах онлайн.
Ще чакам проектите на Джемре и Гьокберк. Гьок беше доста ядосан при новината за спирането на Хълма. На едно събиране им вземаха интервю, личеше си, че е набрал на канала, но Джемре успя някак да поведе разговора в друга посока.

# 257
От концерта на Дженифър Лопес в Турция

Чаровник

Стилен

От Джемре

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 23:48 от azisiq

# 258
  • София
Баръш Бакташ обяви, че очакват момче с жена си.

# 259

# 260
  • София
Брей, Дженк Торун няма спирка.

# 261
Ново от Махасин

# 262
Здравейте,
Нова съм във форума и се надявам да приемате нови членове. Следя от начало "Плен" и бих се радвал да се оформи по-голяма дискусия за него.

# 263
  • София
Здравейте,
Нова съм във форума и се надявам да приемате нови членове. Следя от начало "Плен" и бих се радвал да се оформи по-голяма дискусия за него.
Повечето го изгледаха докато се излъчваше в Турция.

Ягмур Юксел засечена с гадже. Не е лош младежът.

# 264
messenge,  това е много добре, стига да знаеш език. Аз съм попадала на отделни клипове, но като не знам турски......
 А Нева още колко ще дразни всички?  Наглото и поведение спрямо Хира е дразнещо.

# 265
Ново от Махасин и Дженк

Много се дразня на Хира когато постоянно мълчи на тая Нева. Тя вместо да й се опълчва на тая змия , тя само й мълчи. Незнам колко още серии ще стои тая Нева.

# 266
"Незнам колко още серии ще стои тая Нева."
Ох, още мнооого ще стои - до 374 епизод, сега е 220. Отвратителна е!
Ново от Махасин и Дженк

Много се дразня на Хира когато постоянно мълчи на тая Нева. Тя вместо да й се опълчва на тая змия , тя само й мълчи. Незнам колко още серии ще стои тая Нева.

# 267
Меко казано отвратително. Даже Джихангир не ми е толкова противен,  колкото тя.
Иначе, Махасин е много красива. Следя я в инстаграм. Надявам се да направи бляскава кариера.
Другата актриса,  която следя от "Плен" е Хилял Анай. Жалко, че напусна проекта, защото Мерием беше доста сполучлив образ и много си пасваха с Кенан. Нуршай и Кенан някак си не мога да ги възприема..

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 15:36 от blueberry97

# 268
Значи достаааааа ще търпим Нева. Ужас.

Новости.............

# 269
Ягмур е гостувала в тв предаване

Един красавец

Махасин също е гостувала в предаване

Общи условия

Активация на акаунт