Отговори
# 240
Махасин мисля, че филм ще снима, а не сериал. С тази усмивка е точно за ром-ком

Почнаха да отброяват дните до финала на Ветровития хълм.

А как успяха да ни заблудят, че синеочка ще е тяхно дете 😂 От новите проекти, които се готвят за есента харесах няколко подходящи за Гьок, не че някой се вълнува от моето мнение 😝 Надявам се скоро да има новини и за него.

# 241
Махасин на корицата на списание "LOAMMI"

Успех на новия проект на Махасин

Надявам се някой ден отново да играят в общ проект Дженк и Махасин. Химията помежду им е прекрасна.

Прекрасна Махасин

Джемре

# 242
Остава малко до финала на Плен и Ветровит хълм и скоро ще се сбогуваме с главните актьори които химията по между им беше невероятна .

Нови на Дженк и Махасин

Зад кадър на новия проект на Махасин

Ново и от Ягмур и Баръш

# 243
Не съм доволна от финала на хълма. Сън или реалност бе края? Колкото и отворен да са искали да го оставят никой не заслужаваше това. Сценаристите отново не успяха да надскочат себе си, за разлика от Джемре и Гьокберк, които успяха дори нелепостите във втория сезон да направят гледаеми. Дано късметът и успехът са на тяхна страна за вбъдеще.

# 244
И аз съм разочарована от края на сериала. Така и не се разбра Зейнеп и бебето оцеляха ли или не. Не мисля обаче, че това накрая беше блян. По-скоро финалните кадри бяха реалност, защото Халил се моли много силно на Аллах да спаси жена му и детето и според мен молитвите му бяха чути. Освен това баба Зюмрют говори с Халил и му каза една една мъдрост на Мевляна, която общо взето беше съвет, че когато човек се е предал на съдбата е по- спокоен от елен и по-смел от лъва. Но когато се опитва да бъде предпазлив бедите следват една след друга. Мисля, че при вида на припадналата Зейнеп, Халил направи това, което му каза бабата. Много претупан край на финала и захаросан в началото на финалния епизод. Въпреки това финалът е неясен и тъп. Изобщо не ми хареса.

# 245
Не знам - като видях Халил сам на хълма, с червената панделка в ръка, сякаш това е единствената нишка, която го държи за живота - направо ми прилоша 😥
Въобще няма да им се разсърдя, ако ни зарадват с някоя хубава, лична новина 😂

# 246
Махасин в нова реклама за Moodboard Magazine

От снимачната площадка на новия проект с участието на Махасин

С толкова нетърпение очаквахме финала на Ветровит хълм , а накрая много от нас останаха разочаровани. Финала претупан , нескопосан и с нищо не ме грабна лично мен. Очаквах нещо повече да се развие тази огромна любов между главните герои , а накрая излезе едно нищо.

# 247
Имам чувството, че във Ветровитият хълм сценаристите не четат това, което сами са написали по-рано. През цялото време Халил говореше как иска има дъщеря. Накрая даже каза, че  иска ако имат дъщеря  да се казва Мави. Е, сценаристите не го послушаха. Вероятно толкова си могат.

Бирсен А. е публикувала за втори предстоящ дизи проект на Джемре Арда.  Ще си партнира с Али Ясин Йозегемен. Явно Гьокберк както каза в едно свое интервю някой е забелязал колко е талантлива и за кратко време ще участва в два проекта.
Хайде да повлече успешно крак и за Гьокберк да чуем подобно нещо.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 16:52 от yakut

# 248
Хубава новина. И младежът не е зле. Сега тя ще е отмъстителка 😎 Жалко, че сериалите от платформи са трудно откриваеми за гледане.

# 249
  • София
Такъв тъп финал на Хълма. Язък за таланта на Джемре и Гьокберк. Тя намери нови проекти, дано и той да се похвали скоро.
Нито Джемре и Гьокберк дадоха сигнал след финала, че са заедно, нито Дженк Торун и Махасин. Явно слуховете са били много.

Успех на всички актьори в новите начинания!

# 250
Дано финала на Плен да си струва за разлика от Ветровития хълм. А за актьорите дали са заедно в реала не можем да кажем ако е така те не са длъжни да доказват на феновете дали това е вярно или не. Аз се надявам да са заедно защото и двете двойки си подхождат страшно много.

Ново от актьорите.
Баръш е на корицата на списание LО'АMMI

От снимачната площадка

От Джемре

От Махасин за Moodboard Magazin

От снимачната площадка

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 23:05 от azisiq

# 251
Махасин на корицата на списание "GARDIROP"

С новите си екранни партньори.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 00:52 от azisiq

# 252
  • София
Дано финала на Плен да си струва за разлика от Ветровития хълм. А за актьорите дали са заедно в реала не можем да кажем ако е така те не са длъжни да доказват на феновете дали това е вярно или не. Аз се надявам да са заедно защото и двете двойки си подхождат страшно много.

Скрит текст:
Ново от актьорите.
Баръш е на корицата на списание LО'АMMI

От снимачната площадка

От Джемре

От Махасин за Moodboard Magazin

От снимачната площадка
А, не, че са длъжни. Просто няма знаци, че са заедно и в реала. Надяваме се на нови проекти от есента.

# 253
Не съм гледала края на Плен, че незнам вече кой, кой е, но срещнах доста недоволни коментари, че втората  двойка откраднала шоуто, а за Хира и Орхун оставили едва ли не само десет минути.
Мисля си, че Канал 7 ще загуби доста междунардна аудитория. Не че ги интересува, но предполагам, че актьорите в бъдещите им проекти няма да получат такава широка популярност като всички досегашни.

Гьок утре има рожден ден. По този повод може да изскочи някоя новина - проект, любов, нещо 😎

# 254
  • София
Не съм гледала края на Плен, че незнам вече кой, кой е, но срещнах доста недоволни коментари, че втората  двойка откраднала шоуто, а за Хира и Орхун оставили едва ли не само десет минути.
Мисля си, че Канал 7 ще загуби доста междунардна аудитория. Не че ги интересува, но предполагам, че актьорите в бъдещите им проекти няма да получат такава широка популярност като всички досегашни.

Гьок утре има рожден ден. По този повод може да изскочи някоя новина - проект, любов, нещо 😎
Аз гледах самия финал на Плен (последните 2-3мин). Супер нескопосан.
Мислех си, че финалът на Хълма няма как да бъде надминат по нескопосаност, но уви.
Гьок с много хубави снимки със семейството си от РД.
Баръш Бакташ започва нов сериал.

Цитат
Мисля си, че Канал 7 ще загуби доста междунардна аудитория.
И аз съм на същото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт