Отговори
# 225

Като гледам рейтинга леко се покачва като за последни епизоди

# 226
Ново от Махасин

# 227
Почна да си личи, че Ветровития хълм върви към края си - тайните взеха да изскачат една по една. Остана само за огърлицата да се разбере.
Гьок от миналата седмица, в деня на уволнението и от днес - най-накрая себе си 🙃

# 228
  • София
Ей, браво! Уволнил се е.Heart Eyes

Да видим, дали след края на сериала ще стане ясно, дали са заедно с Джемре.
Същото важи и за ГГ в Esaret.

# 229

# 230
  • Под Сините камъни
Ей, страхотна темичка Purple Heart  Дано приемате нови попълнения.
Зарибена съм по Кървави цветя и основно по Баръш Laughing е и по Ямур също, но Баръш си е друга песен.
Като казах песен да ви поздравя викам като за добре дошла.

https://www.youtube.com/watch?v=MQQHzRN86uo
missence радвам се да се "видим" пак след толкова години

# 231
Ново от Ягмур

Гьокберг

Баръш

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 08:12 от azisiq

# 232
  • Под Сините камъни
Това страшно много ме зарадва, не знаех, че с Баръш имаме еднаква страст. Още повече го заобичах 😁
Стори в инстаграм

# 233
  • Под Сините камъни
Ново стори от Баръш

# 234
# 235
От както приключиха снимките на Esaret, на Дженк рязко му проличаха годинките.

Аз чакам последния уикенд на Хълма за да видя дали ще изскочат някакви новини за Джемре и Гьокберг - лични и професионални.

# 236
От както приключиха снимките на Esaret, на Дженк рязко му проличаха годинките.
Аз чакам последния уикенд на Хълма за да видя дали ще изскочат някакви новини за Джемре и Гьокберг - лични и професионални.
И на мен ми е интересно дали скоро ще ги видим на екран. От есента по канал 7 тръгва друг сериал пак нещо с вятър беше, та си мислех дали си мислят да повторят успеха с Ветровития хълм.  Но то си зависи изцяло от сценария и от актьорския каст.
Изтече новина за новия проект на Джемре Арда. Ще участва в мини сериал по TRT tabii. Казва се Отражение: Ефектът на пеперудата. Там ще е с името Демет героинята й. Пожелавам й успех! 🥰

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:53 от yakut

# 237
Идвах със същата новина. Гьок е харесал поста на Бирсен в Инста 😏 С доста сериозни имена ще си партнира, хич не е зле.

# 238
  • София
Пепински, радвам се да те видя. Кървави цветя е наистина успешен проект. Аз го гледах на живо. След фиаското, което сътвориха роднините на жената на Баръш след представянето на сериала в Кан, той рязко ми падна в очите като човек, но като актьор е топ. Жена му забременя светкавично след скандала, та дано вече да се е успокоила, че Ягмур няма да го отмъкне.
Ягмур снима вече нов сериал.
Mehassine и тя започва скоро снимки на сериал по Канал 7.
Дженк изпрати сина си абитуриент. С бившата си съпруга, макар и в тежко бракоразводно дело, са се държали много достойно на празника на детето си, според медиите. Браво!

Чакам новини около личните и професионални отношения на Гьокберк и Джемре, макар да не вярвам да имат веднага нов проект заедно. Засега няма знаци, че са заедно в живота. Ако бяха заедно, според мен, досега да са дали знак. Но пък са запазили добри отношения.

# 239
  • Под Сините камъни
Пепински, радвам се да те видя. Кървави цветя е наистина успешен проект. Аз го гледах на живо. След фиаското, което сътвориха роднините на жената на Баръш след представянето на сериала в Кан, той рязко ми падна в очите като човек, но като актьор е топ. Жена му забременя светкавично след скандала, та дано вече да се е успокоила, че Ягмур няма да го отмъкне.
Ягмур снима вече нов сериал.

Сериала сега го открих, аз уж не си падам по дневни сериали, но този ме зариби. Може ли да разкажеш малко повече за това фиаско, четох за него няколко пъти и ми стана интересно. Иначе имат страхотна химия с Ямур и си е за страх да не го отмъкне Laughing

Общи условия

Активация на акаунт