Отговори
# 210
  • София
Цитат
Може ли някой накратко да разкаже какво се случва с Плен. Появи се някаква прислужница но май е някаква гаднярка. Трови Хира но с каква цел?
Не гледам сериала, но попадам на кратки клипчета на енгл. език. Главната се опитва да забременее, явно затова е отровата.

Наскоро засякох клип на Ягмур с Emre Özmen. Да не готвят съвместен проект?Thinking
Чакаме инфо от Гьокберк за край на казармата в началото на м.юни вероятно.

# 211
Цитат
Може ли някой накратко да разкаже какво се случва с Плен. Появи се някаква прислужница но май е някаква гаднярка. Трови Хира но с каква цел?
Не гледам сериала, но попадам на кратки клипчета на енгл. език. Главната се опитва да забременее, явно затова е отровата.

Наскоро засякох клип на Ягмур с Emre Özmen. Да не готвят съвместен проект?Thinking
Чакаме инфо от Гьокберк за край на казармата в началото на м.юни вероятно.

Благодаря.

# 212
Днес явно е ден за престъпления против модата 🙈 (Видях и Синем Юнсал) Джемре на награждаването за Най-добър сериал. Гьокберк благодари в ИГ и Х - някой управлява профила

Хира не е ли бременна? Аз видях че купуваше тестове. А за прислужницата четох коментар, че искала да остане насаме с Орхун за да го компрометира и изнудва, но дали е така не знам. От как Афифе е бяла и добра не гледам - до вчера се мразеха в червата, сега кекс ще пече с внучката Rage

# 213
  • София
Днес явно е ден за престъпления против модата 🙈 (Видях и Синем Юнсал) Джемре на награждаването за Най-добър сериал. Гьокберк благодари в ИГ и Х - някой управлява профила
Скрит текст:

Хира не е ли бременна? Аз видях че купуваше тестове. А за прислужницата четох коментар, че искала да остане насаме с Орхун за да го компрометира и изнудва, но дали е така не знам. От как Афифе е бяла и добра не гледам - до вчера се мразеха в червата, сега кекс ще пече с внучката Rage
Ох, Джемре! Какво се е направила и тя. С какъв момък се е снимала в инстаграм на стори? Гьокберг е репостнал нейните сторита и е сложил едно оче против уруки в долния десен ъгъл.

Цитат
Аз видях че купуваше тестове.
Рева, че е отрицателен.

# 214
Скрит текст:
Скрит текст:
Ох, Джемре! Какво се е направила и тя. С какъв момък се е снимала в инстаграм на стори? Гьокберг е репостнал нейните сторита и е сложил едно оче против уруки в долния десен ъгъл
Седат Кизгън е стилист - сигурно той така я е спретнал. За снимките за списанието се беше справил по-добре.

# 215
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ох, Джемре! Какво се е направила и тя. С какъв момък се е снимала в инстаграм на стори? Гьокберг е репостнал нейните сторита и е сложил едно оче против уруки в долния десен ъгъл
Седат Кизгън е стилист - сигурно той така я е спретнал. За снимките за списанието се беше справил по-добре.
За списанието добре, ама за вчера имам много забележки.
Джемре и Синем (в Кан) меко казано не се бяха справили добре.

# 216

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 09:30 от azisiq

# 217
  • София

Скрит текст:

Страхотен!:heart_eyes:
Джемре не е дала лайк, сигурно още се разхожда из Германия.

Загледах се в сериала"Кума". Доста добре върви. Hands Plus1

# 218
Загледах се в сериала"Кума". Доста добре върви.

Разбрах, че има 100 епизода, но не ми стана ясно това край КРАЙ ли е, или още ще се снимат? Лятото може да го погледна, докато чакам новия сезон на Sahipzisler

# 219
Нова на Джемре

Явно Джемре е още на разходка

От Махасин

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:47 от azisiq

# 220
# 221

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 06:39 от azisiq

# 222
  • София
Да, сериалът "Кума" е 100 епизода. Снимките приключиха.

Гьокберк ще излиза от казармата след около седмица.
Джемре още си почива.
Баръш е приключил с проекта Saladin. Май коремчето на жена му вече започва да личи.

# 223
Гьок до края на седмицата трябва да се уволни. Брадата и косата как променят човек. Ако не знам, че е той никога няма да кажа това е Гьокберг 🙈

# 224
  • София
Гьок до края на седмицата трябва да се уволни. Брадата и косата как променят човек. Ако не знам, че е той никога няма да кажа това е Гьокберг 🙈
Скрит текст:
Леле, колко е променен, но пак е сладур. Дано се уволнява по-бързо, и след кратка почивка, да кажат за нови проекти с Джемре.
Направо ще ми липсват като екранна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт