Отговори
В различни теми чат-пат се появяват въпроси за ежедневните сериали по Канал 7, а от 30. септември предстоят новите сезони, поради което и реших да пусна тази тема, за да си имат и те място за обсъждане.

Flowers RoseКървави цветя/Kan ÇiçekleriFlowers Rose
[/size]

Баръш Бакташ и Ягмур Юксел дават живот на главните герои Баран и Дилан. Принудителният брак, който трябва да сложи край на кървавата вражда между фамилиите им, с времето се превръща в пламенна любов, чийто плод е сладкото бебе Миран. Предстои трети сезон - пет години по-късно, да видим сценария какво ни готви.

Nature DashВетровития хълм/Ruzgarli tepe Nature Dash

Зейнеб и Халил изиграни от Джемре Арда и Гьокберг Ялдълъм са въвлечени в история започнала с желание за отмъщение и стигнала до брак по любов, продължил едва няколко часа. Новият сезон започва там, от където свърши предходния и главните герои отново са в началото. Предстои шеметно пътуване на двама влюбени, които трябва да намерят начин да простят грешките и избистрят недоразуменията помежду им.

🧕Плен/Esaret🧕
[/size]
Красивата мароканка Махасине Марабет и опитния Дженк Торун се превъплащават в робинята Хира и строгия бизесмен Орхун в тази история изпълнена с омраза, съжаление, любов, ревност и страст. Двойката премина през премеждия всякакви, а новият сезон ще тества въображението на сценаристи и зрители Simple Smile

Приятно гледане и обсъждане!

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 23:22 от Маргарита Колева 753659

# 1
Много благодаря   Маргарита Колева 753659. че направи тази тема и то именно на тези 3 сериала. От кога чакам някой да направи теми специално за тях. Те също заслужават внимание.
Харесват и трите сериала. По- различен за себе си начин са интересни, интригуващи , а освен това и с много красиви главни актьори.
Баръш и Ягмур

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 00:47 от azisiq

# 2
azisiq, благодаря за включването. Предполагам, че след като стартират новите епизоди ще има повече "движение" в темата 🤗

# 3
Маргарита Колева 753659  с нетърпение очаквам новите сезони. Дано бъдат вълнуващи, интересни и изпълнени с много любов.
Скрит текст:
Прекрасни

Сладури

Красавица

Прекрасна

Красавец

Прекрасна двойка

Красавита Ягмур

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 17:07 от azisiq

# 4
Почнаха да се появяват рекламни снимки за новия сезон и зад кадър - Kan çiçekleri/Кървави цветя

# 5
Красивите Махасине  и  Дженк. Двамата много си отиват.

Зад кадър на Плен (на изминалия сезон)

Ослепителна "Хира"

# 6
И от Ветровитият хълм/Ruzgarli tepe се появиха новости.
През изминалата седмица рожден ден имаха Селма Кутлуг/баба Зюмруд и Дилек Аба/Сонгюл и бяха поздравени от екипа на снимачната площадка. И Джемре/Зейнеб се вижда, с превързани ръце, защо ли 🤔

А Гьокберк е споделил ново селфи с Джемре

П.П. Сена Пехливан/Селма Асланлъ днес се омъжи

И от вечерта на къната преди сватбата ѝ

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 23:22 от Маргарита Колева 753659

# 7
Дойде септември и се започна с подготовка на новите сезони.
Зад кадър от предстоящия нов сезон на Ветровития хълм (рекламна снимка)

Явно от снимачната площадка на Кървави цветя .
Прекрасната Ягмур.

# 8
Септемврийски поздрав от Орхун и Хира

# 9
Здравейте, не следя сериала Плен/Esaret, но само го мернах и бях възхитена от красотата на момичето, което играе главната роля. Това буквално е една от най-красивите жени, които съм виждала.... каква е тази красота!? Намерих, че е всъщност мароканка, която живее в Турция, наистина никак не ми приличаше на туркиня, но имаше нещо екзотично. Само на 25, разбира се и самата младост краси, но определено лицето й е прелестно. Не мога да избера снимка, която да сложа... коя от коя по-красива. Но може би не е достатъчно добра актриса, иначе щеше досега да е станала по-известна или да й възлагат повече роли?

# 10
Здравейте! Абсолютно съм съгласна с Вас за красотата на актрисата и точно заради нея започнах да следя сериала. Гледах серии напред и страшно много ми хареса двойката Хира-Орхун. Това е първият сериал, в който участва актрисата, ще се "ошлайфа", ако може така да се изразя😊.

Здравейте, не следя сериала Плен/Esaret, но само го мернах и бях възхитена от красотата на момичето, което играе главната роля. Това буквално е една от най-красивите жени, които съм виждала.... каква е тази красота!? Намерих, че е всъщност мароканка, която живее в Турция, наистина никак не ми приличаше на туркиня, но имаше нещо екзотично. Само на 25, разбира се и самата младост краси, но определено лицето й е прелестно. Не мога да избера снимка, която да сложа... коя от коя по-красива. Но може би не е достатъчно добра актриса, иначе щеше досега да е станала по-известна или да й възлагат повече роли?

# 11
Ето кратка справка как Махасине стига от Мароко до Турската дизи индустрия. (Преводът е автоматичен)
Скрит текст:
Mahassine Merabet е родена на 24 януари 1999 г. в Мароко. Тя е родом от Мароко. Тя прекарва детството си в Мароко и живее там до края на университетското си образование. След като завършва катедрата по медии и комуникации в университета Мохамед V, тя идва в Истанбул и завършва магистърската си степен в университета Нишанташъ, катедра по политически науки и международни отношения. Освен това е учила актьорско майсторство пред камера в академията Тумай Озокур. Махасин Мерабет има опит и като водещ. Говори арабски, турски, английски и френски. Интересува се от плуване, модерни танци и бели денс. Махасин Мерабет, която от малка следи с голям интерес турски сериали, научи и разви турски с гледаните сериали. Работила е известно време като преводач от турско-арабски и решава да дойде в Турция благодарение на приятел, когото среща на турския панаир, докато тя учи в университета.
И една извадка от нейно интервю. (Преводът е автоматичен)
Скрит текст:
Можете ли да говорите малко за себе си?
Аз съм мароканец, не турчин. Знам арабски, английски, френски, турски. Аз съм човек, който се смее през цялото време. Мисля, че съм полезен.
Как станахте актьор?
Не беше нещо, което исках от дете. Но от дете имам интерес към турските драми. Научих и турски от турските драми. Дойдох в Турция през 2019 г. Всичко се случи случайно. Учих медийни комуникации. Не бях много далеч от моя сектор, бях водещ. След като дойдох тук, се запознах с настоящия си мениджър. Той видя звездна светлина в мен. Взех уроци по актьорско майсторство. Започнах да уча и актьорско майсторство и разбрах, че го обичам. Приятно ми е да играя. Бих искал също да благодаря на моята продуцентска компания Karamel Production, че ми се довери и ми даде роля в този проект.
Какви продукции харесвате?
Всъщност мога да гледам всичко. Стига да харесвам историята. Гледам много чужди продукции. Докато гледам, съм привлечен от факта, че културата е различна. Аз също гледам тези предавания, за да науча език. Обичам и се интересувам от изучаването на езици. Не харесвам жанра на ужасите. Обичам екшън жанра. Искам следващата ми роля да бъде движена от действието.
Какво щеше да си, ако не беше актьор?
Бих бил водещ или журналист. Бих си свършил работата.
За какво харчите най-много пари?
Не съм човек, който харчи много пари. Но в момента не мога да готвя вкъщи поради натоварения ни график, така че харча пари за хранене навън.
Какво правите, когато снимате сериали?
Нямаме много време извън снимачната площадка. Но излизам с приятелите си. Ходя на места, които обичам. През повечето време прекарвам времето си вкъщи. Гледам филми и сериали. Така се опитвам да отделям време за себе си.
Любима храна?
Любимото ми ястие е пастилата в Мароко. Обичам и риба и пиле. В Турция обичам Искендер, гроздови листа по адана, пълнени с кайма.
Любим цвят?
Обичам черно и бяло.
Любим град?
Това е Истанбул в Турция, Танжер в Мароко.
Четеш ли коментарите на твоите фенове в социалните мрежи?
Чета съобщения и коментари.
Имате фенове от цял ​​свят. Освен това сте наблюдаван много извън Турция. Как се чувстваш това?
Много мило, благодаря много. Чувствам се толкова красиво. Дори се опитвам да науча някои думи. Пишат от Бразилия, Виетнам, Бангладеш и много други страни. Превеждам през цялото време. Чудя се какво казаха моите фенове, чудя се какви са техните мисли. благодаря
Какво бихте искали да кажете на феновете си?
Благодаря ви много, че отделихте време да ни обичате.
Аз съм впечатлена от липсата на акцент като говори турски и френски. За френския, логично, Мароко е бивша френска колония, но турския ме учуди. А на Дженк френският е ужасен 🤣

# 12
Според рускините Kan çiçekleri ще започне със снимки от Мардин.

В YouTube канала потвърдиха, че започват новия сезон на 30. септември.

Аз съм им сърдита след като убиха Гюл и Фърат и още се колебая, но сигурно ще погледна да видя какво са намислили.

# 13
Излизат и  рекламни снимки и за новия сезон на Ветровит хълм

и Гьокберг

# 14
azisiq, снимките на Гьокберк са нови, а тези зад кадър са от миналия сезон.
Сега пуснаха първия тийзър за новия сезон на Ruzgarli tepe/Ветровития хълм

Х Моята непокорна любов
З Не ме гледай с очи пълни с любов. Пак ще си падна по теб.
Х Лунната светлина, която осветява пълния мрак в мен всеки път, когато погледна в очите ти...
З Ти осъди себе си на мрак. Изгуби лунната светлина по време на собственото си пътешествие на лъжи.
Х Ако си тръгнеш, моята звезда ще угасне. Всички нощи в мен ще се удължат.
З Един ден всеки ще си плати за стореното. Ти, Халил Фърат... Готови ли си за това?
Х Нека вятърът духа, нека да вали. Щом не мога да те видя, готов съм да платя всяка цена. Не си отивай.

Ето и тийзъра на Kan çiçekleri/Кървави цветя

Тук не откривам текста на познат език, като се появи, ще го допълня.

Пуснаха тийзъра и на Esaret/Плен. Имам подозрения, че третият сезон ще е за търсачи на силни усещания 🤐🤔

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 23:56 от Маргарита Колева 753659

Общи условия

Активация на акаунт