Отговори
# 30
Преди сезона съвместно фото на любимците

По последна информация Плен/Esaret ще се излъчва само през уикенда. Скоро ще се разбере дали е така.

И скоро очакваме ново интервю с Джемре Арда от Ветровития хълм, но не очаквам нещо любопитно да научим, спойлери не дават

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 18:05 от Маргарита Колева 753659

# 31
Нови на Ягмур

И екрания Орхун

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 22:06 от azisiq

# 32
# 33
Сладури.
Явно са ги интервюирали.

Ако някой има възможност да сподели видео от тази среща ще съм ви много благодарна. Хубава вечер.

# 34
azisiq, снимките са от премиерата на мюзикъл, в който участва Ямур, а Баръш е бил гост. За него знам, че е певец, но не знаех, че и тя пее. Трябва да се поразровиш из профилите им, пълно е с клипчета. Ето няколко на разбираем език - руски/английски

https://www.instagram.com/reel/DAOiZStNcRb/?hl=bg

https://www.instagram.com/reel/DAOmf9otZ2G/?hl=bg

# 35
Маргарита Колева 753659  много ти благодаря за разяснението.
В очакване сме на новия сезон

Ново от Онур

# 36
  • София
Хммм, интересно развитие се очаква.
За цветята ще поизчакам малко да се натрупат епизоди, че там драмата ще е голяма.
Баръш с нова визия. Явно скокът във времето ще е доста голям.

# 37
missence, гледах, хареса ми. Целия епизод го изнесоха Халил и Зейнеб, другите се появиха накрая, колкото да им кажат, че вече са женени 🤣 Пък другата групичка, дето я прескачах май въобще я няма, като че ли и в надписите липсваха.
Първият сезон много ми напомняше любимото дизи - Гордата Аси - дойде за отмъщение с тейзето, влюби се в дъщерята, приятелят в сестрата, въобще 1:1. Да видим за този какво са ни подготвили 🤔

Треят за утре е бомбастичен 🤣

# 38
  • София
И аз изгледах епизода. Хареса ми, определено. Ролите се размениха.Wink

Фрагът за днес ми харесва, но не искам да има изчезване на Халил, или загуба на памет.Smirk
https://www.youtube.com/watch?v=o-QY67YNiBs

Цветята нямам още сили да ги изгледам. Видях откъси в Х, и ми се видя огромна драмата.

Цитат
Гордата Аси
Еееее, един от любимите. Демир Доган непоклатим .... уж.Relieved

# 39
Много ми хареса началото на Ветровития хълм.  Изглежда ще бъде интересен сезон.

За Кървави цветя , немога да преценя как започна сезона, дано променят нещо в сценария.

Прекрасна

# 40
Очаквахме болница и загуба на памет, а човекът просто излезе полугол от водата 😂 Само не разбрах защо после искаше да я закопчае тази мокра риза, та да настине 🤣

Очаквам, че Халил първо ще търси прошка и чак след това ще търси кой е виновен за семейната трагедия щом не е Зейнеп. А това значи, че тейзето дълго ще прави мръсни номера и ще плете интриги. Надявам се скоро да видим и развитие при Селма и Ерен.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 01:02 от Маргарита Колева 753659

# 41
И рекламни постери за новите епизоди

И ново от екранната  Хира

Нов постер на Кървави цветя

Зад кадър

Нов постер и за Ветровития хълм

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 21:47 от azisiq

# 42
  • София
Очаквахме болница и загуба на памет, а човекът просто излезе полугол от водата 😂
Скрит текст:
Само не разбрах защо после искаше да я закопчае тази мокра риза, та да настине 🤣

Очаквам, че Халил първо ще търси прошка и чак след това ще търси кой е виновен за семейната трагедия щом не е Зейнеп. А това значи, че тейзето дълго ще прави мръсни номера и ще плете интриги. Надявам се скоро да видим и развитие при Селма и Ерен.
Същата работа. Така приятно ме изненадаха, че чак аз му се израдвах на Халил като излезе от водата, и то в пълно съзнание.🤣 Много добро начало на сезона. Сега Зейнеп 100 серии ще се държи като магаре.

# 43
# 44
Същата работа. Така приятно ме изненадаха...
Изненадите свършиха 😤😱🤬
Ще се докарат до лудница един друг, докато се разберат и усетят, че някой им мъти водите.
Много ми е спорна тактиката на Халил. Тейзето в трея за другата седмица наля още масло в огъня и той съвсем откачи. Сега от севгилита ще станат врагове 🤐

Кървави цветя - като видя Дилян в черно и нямам никакво желание да погледна. А и много несправедливо - Гюл, Фърат и нероденото им дете мъртви, Хасан жив 🤬😡

Плен започва утре, може да погледна да видя как ще навържат събитията, но не мисля че ще следя редовно. От клипчета ще се информирам

Общи условия

Активация на акаунт