Отговори
# 150
  • София
БТВ са закупили Кървави цветя - Интернационалната версия съдържа 520 епизода по 45 минути.

Баръш Бакташ днес обяви, че ще става баща.
Скрит текст:
Спасил е брака.

Тъкмо с тази новина идвам и аз. Спаси брака с каката. Угоди ѝ. Wink
Живи и здрави да са! Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Намери и проект, който не е с много любовни сцени.

# 151
Честито че ще става баща.
Но не съм  сигурна колко го е спасил, това че ще става баща до кога ще го задържи, защото има много случаи в които дори и децата немогат да спасят брак или отношения между двама души ако между тях наистина не върви. Ще видим.

Май в "Плен" се задава сватба

Нося нови снимки на Ягмур.

Скрит текст:

Ново от Баръш

И Джемре ще участва в предаване?(не съм много сигурна) ако някой е по запознат нека сподели

Нови и на Дженк Торун. Истински красавец.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:56 от azisiq

# 152
Трябваше да има сватба в Плен, но Канал 7 спря излъчването на епизодите без обяснение. Да видим какъв заек ще изскочи от там.

Постерите с Джемре са за набиране на средства за различни каузи по случай рождения ѝ ден 19.04. На нея ѝ предстои да получи една награда някъде около тази дата в Анкара (от където е Гьокберк) и се започнаха спекулациите дали той ще я придружи или ще е сама.

# 153
  • София
Трябваше да има сватба в Плен, но Канал 7 спря излъчването на епизодите без обяснение. Да видим какъв заек ще изскочи от там.

Скрит текст:
Постерите с Джемре са за набиране на средства за различни каузи по случай рождения ѝ ден 19.04. На нея ѝ предстои да получи една награда някъде около тази дата в Анкара (от където е Гьокберк) и се започнаха спекулациите дали той ще я придружи или ще е сама.
Да не е заради празниците?Thinking

Честито че ще става баща.
Но не съм  сигурна колко го е спасил, това че ще става баща до кога ще го задържи, защото има много случаи в които дори и децата немогат да спасят брак или отношения между двама души ако между тях наистина не върви. Ще видим.
.....
Е, то след тоя зор от двете роди из соц мрежи, остава и да не се спаси този брак. Дано успее човекът! Като знам родата на жената какво плюене плю по Ягмур, все трябва да са си заслужавали тези усилия.Wink

# 154
Щеше да е логично обяснение ако още в понеделник бяха излезли в почивка. А те от сряда насам не са го давали, когато празниците вече свършиха

# 155
  • София
Щеше да е логично обяснение ако още в понеделник бяха излезли в почивка. А те от сряда насам не са го давали, когато празниците вече свършиха
Аха. Аз понеже не го следя.
Дано не е свързано с протестите, че доста актьори с позиции изгониха от сериалите.

# 156
Здравейте! Hug
Наскоро разбрах, че е създадена такава група за ежедневни сериали и много се радвам, че я има.
От включените първо се "зарибих" по Кървавите цветя, а след това и по Ветровитият хълм, като последният го следя основно и с нетърпение очаквам следващия епизод в събота. Жалко, че през юни приключва. Дано обаче за Джемре и Гьокберк да имат  възможности за нови дизи проекти макар, че ситуацията  в момента е такава, че ако се отвори нов проект предпочитат да ангажират утвърдени  актьори. Наистина има невероятна синергия между тях. И двамата са много талантливи и си личи, че работят с хъс. Остава някой да им подаде ръка, както сториха с Баръш и Ямур.
И хайде вече да си ходи тази противна Гьозде. Толкова малко серии останаха, а те още се занимават с незначителни персонажи. Кога ще ги съберат ГГ? Кога ще гледаме красиви романтични сцени?

# 157
Видях из нета, че и Ветровия хълм няма да има нови епизоди този уикенд, а повторения. Може да е заради празниците, може рекламодателите да ги бойкотират, нали са с държавно финансиране (малко вероятно)

# 158
Сега и аз проверих програмата на канал 7. Наистина ще има само повторения на Ветреният хълм. Направо го закопаха този сериал. Байрама свърши. Тогава какъв е проблемът? А и сериалите в този канал са като индийските сериали, няма никаква интимност и героините забременяват от мъжки поглед.

# 159
Имам новина.
Сериалът Кървави цветя започва на 28 април от 17:00 по BTV Story.
Днес сутринта дадоха реклама по BTV Story.

# 160

# 161
  • София
Видях из нета, че и Ветровия хълм няма да има нови епизоди този уикенд, а повторения. Може да е заради празниците, може рекламодателите да ги бойкотират, нали са с държавно финансиране (малко вероятно)
И аз видях, че няма да излъчват 192 епизод. Не виждам причина. Все пак епизодите до финала са отдавна заснети и би следвало да ги видим.Smirk

# 162
Нови епизоди на ВХ не излъчиха, но пуснаха промото за 193 еп. без да са дали 192 еп. 🤐
Чудя се сега, обаче, когато обявиха финал на 29.06. дали са знаели за тази пауза. Ако да, значи оставащите епизоди са с два по-малко отколкото ги смятахме, ако не - ще свърши една седмица по-късно.

# 163
Не открих фрага на 193 еп. Къде го видя? Предполагам, че финалът ще е в началото юли. Нямам обяснение защо са давали повторения на   стари серии.

# 164
Ето https://youtube.com/shorts/Vr1Bnv39y_E?si=pT6oyWi5slwluOwd
Че и по два всяка вечер повтаряха, общо четири 😈🤐

Общи условия

Активация на акаунт